Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

gelinliğinin üst kısmı çok hoş boyda resmin varsa görebilirmiyim ayrıca saçın makyajında hoşuma gitti benimde nisanda düğünüm zar zor beyendim bi gelinlik ama sipariş vermedim daha

al işte kopyecinin teki ,sen kendin bulsana birşeyler ,kendin oluştursana ,the original olsun yawww kaydirigubbakcemile

sen çok biliyon kolay mı öyle sen kendi gelinliğini kendin mi yaptın sankide bana söylüyon kıskanç şeyy :sinifsinif:

kendim yapmadım ama üzerimde kendimce bir sürü ayarlama yaptım ,yaratıcıyım yawww kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada zuzu sen avatarına benziyorsun heeeee kaydirigubbakcemile3

ayrıca sen hiç makyaj yapma bence makyaj sana yakışmıyor doğal halin çok daha güzeldir eminim

saol güzelim evet makyajsız halimide çok beğenen var bu fotom eğlencedeydik orda çekilmiştim:kedi:

ben de giysem bulsam üzerinde değişiklik yaparım herhalde onada yaratıcılık mı diyon ben kendi nişan kıyafetimi kendim model çıkarmıştım yapıcam kararlıyım gelinliğimide sırf sana inatkendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…