ya oraya koyunca bi tuhaf gözüküyo gökme değştrp duruym bnde sıkıntıdan:)evt cnm siyah saçlı hlm
off canım bizim tarhana çorbasından çekti
canım çektiiiiiiiiiiii:bbo:
sende adliye değilmisin sende bu dil varken içerden çabuk çıkarsın merak etmee lülülülülülü
ama benim bebişi unutuyon galiba :a015:
Alıntı:
mutfak_robotu_muyum_neyim kullanıcısından alıntı
gideirm valla ne olacak bi kahvesini içerim fena mı ,hem adliyede adamımız olsun yakında beni içeri atarlar çünkü bu dilimle
Gel hayatım gel beklrim:)
bebiş uyumuyor mu uyurken yap işte 5 dakikada beşiktaş olacaksın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben mi öğreteceğim herkese herşeyi yawwwwww lülülülülülülülülülülülü
Alıntı:
umu kullanıcısından alıntı
sende adliye değilmisin sende bu dil varken içerden çabuk çıkarsın merak etmee
ne adliyesi be ,orada görev yapılır mı ,ya kafayı yerim ben orda ya da birilerine yedirtirim
evet dilime dayanamayıp alın bunu serbest bırakıyoruz diyecekleri kesin
leeeen Allah canını cebine koymaben çalışıyom ya gıcık , bak çalışılırmış hoş sen gibi çene yapamıyorum ama
yemeklerim hazır zaten iki çeşit değil üç pilavı yemekten saymıyon mu senağlama
yok saymıyorum , şöyle değişik bir şeyler yap ne o öyle pilavmış ,et soteymiş ,adam yediğinde hımmmm çok farklıymış nerden buldun tarifini desin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bütün adliyede beni ismimle mi bulucan gıcığım
bi değişik tarif verde yapalım bakalımlar yiyenler hmmmmm ne farklıymış desinde görelim
yok saymıyorum , şöyle değişik bir şeyler yap ne o öyle pilavmış ,et soteymiş ,adam yediğinde hımmmm çok farklıymış nerden buldun tarifini desin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile