heee öyle ama bu kadar marifet içinde şu dilimi tutamıyorum o ayrı ,o kadar uzunki açınca burdan istanbula kadar uzanıyo ,çarşaf gibi maşallah naniknanik
al sana bir fırlama gelin daha ,ne edecek bu adamlar sizi bilmem naniknanik
umucum çok güzel kırık beyaz gelinlikler oluyor ama açıkcası bende beyaz istiyorum bembeyaz olmalı üzerinde yani eteğinde parıltılı taşlr olmalı döndükçe parlamalıyım zemuszemus
canım benimkinin altıda öyle parlayacak organize tül olacakda benim tenim esmer değil kumralım ben beyaz üzerimde çok çiğ kaldı ama öteki krem tonu çok zarif ve gösterişli durdu
o dilinden dolayı koca dayağı yede gör kaydirigubbakcemile
bilrisn bilirsin ne edeceklerini kaydirigubbakcemile3
yok onu yemem işte ,kocamı evirir çevirir ,dilimle kızdırır dilimle yumuşatırım ,buna kadınlık derler ,ii öğren lülülülülülü
ben değil de sen dövülebilirsin bu fırlamalıkla o ayrı kaydirigubbakcemile
ben biliyorum da sen de benden aşağı değilsin ,hatta benden daha çok biliyor olabilrisin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelülülülülülü
berenB hatun:)afiyet olsun ,ben niye böle becerikli bi gacı değilim
yok onu yemem işte ,kocamı evirir çevirir ,dilimle kızdırır dilimle yumuşatırım ,buna kadınlık derler ,ii öğren lülülülülülü
ben değil de sen dövülebilirsin bu fırlamalıkla o ayrı kaydirigubbakcemile
berenB hatun:)afiyet olsun ,ben niye böle becerikli bi gacı değilim
boşver çok da becerikli olma ,yap ama az öz yap ,sürekli yaparsan yaptığının kıymeti kalmaz kaydirigubbakcemile
boşver çok da becerikli olma ,yap ama az öz yap ,sürekli yaparsan yaptığının kıymeti kalmaz kaydirigubbakcemile
evtt aynen öyle gıcıkcığım yap yap kıymet bilinmez ama başkası bi kere yapsın değeri kıymeti nasıl bilinir katılıyorum san bu konudahihoyyyt