Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

umucum çok güzel kırık beyaz gelinlikler oluyor ama açıkcası bende beyaz istiyorum bembeyaz olmalı üzerinde yani eteğinde parıltılı taşlr olmalı döndükçe parlamalıyım zemuszemus

canım benimkinin altıda öyle parlayacak organize tül olacakda benim tenim esmer değil kumralım ben beyaz üzerimde çok çiğ kaldı ama öteki krem tonu çok zarif ve gösterişli durdu

yok pelerincim bizi topik boştu bende takıldım senin nevresim takımınıda gördüm kız resim eklemeyi öğretsene bana

canım benimkinin altıda öyle parlayacak organize tül olacakda benim tenim esmer değil kumralım ben beyaz üzerimde çok çiğ kaldı ama öteki krem tonu çok zarif ve gösterişli durdu

hıım o zaman krem al ben esmerim kapkarayım kaydirigubbakcemile3

o dilinden dolayı koca dayağı yede gör kaydirigubbakcemile

yok onu yemem işte ,kocamı evirir çevirir ,dilimle kızdırır dilimle yumuşatırım ,buna kadınlık derler ,ii öğren lülülülülülü

ben değil de sen dövülebilirsin bu fırlamalıkla o ayrı kaydirigubbakcemile

dövülmem canım bizimde uygulamalarımız var elbet kaydirigubbakcemile2
elimde çeviririm yeterki istim lülülülülülü

evtt aynen öyle gıcıkcığım yap yap kıymet bilinmez ama başkası bi kere yapsın değeri kıymeti nasıl bilinir katılıyorum san bu konudahihoyyyt

ne demek sana katılıyorum bu konuda ,bana her konuda katılacaksın kaydirigubbakcemile

pirinizin ben sizin lülülülülülü

kızlar ben siteye yeni üye oldum, bari yenilerle muhabbet edeyim diye geldim :)) slm herkese, konu nedir? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…