Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berenB hatun:)afiyet olsun ,Allah kabul etsin,ben niye böle becerikli bi gacı değilim
kızlar ben siteye yeni üye oldum, bari yenilerle muhabbet edeyim diye geldim :)) slm herkese, konu nedir? :))
kızlar ben siteye yeni üye oldum, bari yenilerle muhabbet edeyim diye geldim :)) slm herkese, konu nedir? :))
pelerincim ben makarna yapmayı bile bilmiyorum boşver öğreniriz kaydirigubbakcemile3
denicem aşure yapımını severim böyle şeyleri bereketimiz eksik olmasın değilmi berencim
hoşgeldin neigecim sağdan soldan kim ne bulursa en çokta mutfak robotu nikinde olan garip arkadaşım üzerinde koyu bir muhabbettir gidiyor biz ona kısacası gıcık diyorduk ama ben bugünden sonra fasulye demeye karar verdim kaydirigubbakcemile3
fasulyemi niyeyymiş o kaydirigubbakcemile
bilmionmu gıııı fasulyede kendini nimetten sanarmış ya :roflol: o sebepten
umucum gelinliği ne zaman alıyorsun senin düğün nisandaydı değilmi ? ayy yoksa pelerinlininmi nisandaydı kızlar karıştırdım galiba yaww
bilmionmu gıııı fasulyede kendini nimetten sanarmış ya :roflol: o sebepten
diyosuuunnnnnn kaydirigubbakcemile de bakalım ben sana sorarım kaydirigubbakcemile
yok canım benim nisanda hafda sonu rengine felan karar vericez işde siparişinide vericez hemen almam zaten düğüne 3 gün kala felan alırım
günaydın kızlar...
diyosuuunnnnnn kaydirigubbakcemile de bakalım ben sana sorarım kaydirigubbakcemile