Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

becerikli olmak en çok kişeye zaman kazandırır bence, başkasının ne düşündüğü çokta önemi değil.

hoşgeldin neige ,ne mi konuşuyoruz ,hiiiççç ,benden konuşuyor arkadaşlar ,öve öve bitiremiyorlar dalülülülülülü

berenB hatun:)afiyet olsun ,Allah kabul etsin,ben niye böle becerikli bi gacı değilim:KK43::KK43:

pelerincim ben makarna yapmayı bile bilmiyorum boşver öğreniriz kaydirigubbakcemile3
denicem aşure yapımını severim böyle şeyleri bereketimiz eksik olmasın değilmi berencim

neige slm cnm ,hoşgeldin:) belli bi konu yok ,tutturabildiğimizce:KK70::KK70:
Biraz kendini tanıtır mısın ?

hoşgeldin neigecim sağdan soldan kim ne bulursa en çokta mutfak robotu nikinde olan garip arkadaşım üzerinde koyu bir muhabbettir gidiyor biz ona kısacası gıcık diyorduk ama ben bugünden sonra fasulye demeye karar verdim kaydirigubbakcemile3

pelerincim ben makarna yapmayı bile bilmiyorum boşver öğreniriz kaydirigubbakcemile3
denicem aşure yapımını severim böyle şeyleri bereketimiz eksik olmasın değilmi berencim

evet canım, bende bayılırım aşureye hele sıcak sıcak yemesi yok mu:)

hoşgeldin neigecim sağdan soldan kim ne bulursa en çokta mutfak robotu nikinde olan garip arkadaşım üzerinde koyu bir muhabbettir gidiyor biz ona kısacası gıcık diyorduk ama ben bugünden sonra fasulye demeye karar verdim kaydirigubbakcemile3

fasulyemi niyeyymiş o kaydirigubbakcemile

umucum gelinliği ne zaman alıyorsun senin düğün nisandaydı değilmi ? ayy yoksa pelerinlininmi nisandaydı kızlar karıştırdım galiba yaww

umucum gelinliği ne zaman alıyorsun senin düğün nisandaydı değilmi ? ayy yoksa pelerinlininmi nisandaydı kızlar karıştırdım galiba yaww

yok canım benim nisanda hafda sonu rengine felan karar vericez işde siparişinide vericez hemen almam zaten düğüne 3 gün kala felan alırım

X