Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

salsa deme düşer bayılırım ha akannehir

niyeki düş bayıl da ben de bi göreyim bayılan kadın nasıl oluyor diye ,bayılırken umarım mini etek olur üzerinde de millet bayram eder lülülülülülü

her çeşit dansı bilirim hip hop ,salsa ,oryantal ,latin ,bi ara dans okulu açsammı diye bile düşünmüştüm ama naniknanik

kızlar c.tesi gelinliğimim beyendim ama renginde kararsızım sizce kırık beyaz mı krem mi güzel olur

kızlar c.tesi gelinliğimim beyendim ama renginde kararsızım sizce kırık beyaz mı krem mi güzel olur

tabiki beyaz ,beyaz gelinliğin şanındandır ,ne o öyle kırık beyaz ,kırık hatunlar gibi kaydirigubbakcemile

ama şimdi gelinlikde tam beyaz yok biraz kırık yapmışlar renklerini. ama kırık olanlarda tenle güzel oluyo beyaz çok çiğ kalıyo yaaa

hiç de çiğ kalmıyor bence modelini bulursan gayet güzel bence beyaz ,ben olsam beyaz ille de beyaz derdim ama sen bilirsin ,nasıl hissedeceksin peki o bembeyaz gelinlikler içinde olma hayalini kırık beyazla kaydirigubbakcemile

hiç de çiğ kalmıyor bence modelini bulursan gayet güzel bence beyaz ,ben olsam beyaz ille de beyaz derdim ama sen bilirsin ,nasıl hissedeceksin peki o bembeyaz gelinlikler içinde olma hayalini kırık beyazla kaydirigubbakcemile

neden hissedemiyecekmişim şekerim hissederimde ne biliyim işde yaa etrafımdaki insanlarda senin gibi gelinlik beyaz olur diyolar benimde içime kreme yakın sindi kafam karıştı

neden hissedemiyecekmişim şekerim hissederimde ne biliyim işde yaa etrafımdaki insanlarda senin gibi gelinlik beyaz olur diyolar benimde içime kreme yakın sindi kafam karıştı

sen boşver kırığı mırığı ,beyaza gel beyazaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

niyeki düş bayıl da ben de bi göreyim bayılan kadın nasıl oluyor diye ,bayılırken umarım mini etek olur üzerinde de millet bayram eder lülülülülülü

her çeşit dansı bilirim hip hop ,salsa ,oryantal ,latin ,bi ara dans okulu açsammı diye bile düşünmüştüm ama naniknanik

maalesef canım etek yok kot giyiorum kaydirigubbakcemile2
on parmağında yirmi marifet desene kaydirigubbakcemile3

maalesef canım etek yok kot giyiorum kaydirigubbakcemile2
on parmağında yirmi marifet desene kaydirigubbakcemile3

heee öyle ama bu kadar marifet içinde şu dilimi tutamıyorum o ayrı ,o kadar uzunki açınca burdan istanbula kadar uzanıyo ,çarşaf gibi maşallah naniknanik

250 gr buğday
4 sb nohut
3 sb fasulye
10 -15 tane kayısı
2 sb k. üzüm
1 tane kabuk tarçın
4-5 tane karanfil
1 sb tuzsuz fıstık
yarım portakal kabuğu rendesi
1 sb fındık
yarım çay bardağı pirinç
5 sb şeker
nohut, buğday, kuru üzüm , fasulye akşamdan ıslanır.buğdayları duru suyu akıncaya kadar yıkayın, ben sonra düdklüde haşlam 15 dak., sonrasında düdüklüdeki buğdayları aşure yapacağımız tencereye suyuyla birlikte döküyoruz.kaynamaya başlayınca pirinçler, nohut ve fasulyeleri haşladıktan sonra tencereye ilave ediyoruz.bundan sonra tencreden 5 parmak eksik kalıncaya kadar su ilave ediyoruz,Diğer malzemeleride ilave edin.ıncirleri ve şekeri en son atın yalnız, incir rengini karartır.Ayrıca kabuk tarçın ve karanfilleride cezvede suyla kaynatıktan sonra suyunu tencereye ilave ettim.kıvamı katılaşınca ocaktan alın:)

umucum çok güzel kırık beyaz gelinlikler oluyor ama açıkcası bende beyaz istiyorum bembeyaz olmalı üzerinde yani eteğinde parıltılı taşlr olmalı döndükçe parlamalıyım zemuszemus

umucum çok güzel kırık beyaz gelinlikler oluyor ama açıkcası bende beyaz istiyorum bembeyaz olmalı üzerinde yani eteğinde parıltılı taşlr olmalı döndükçe parlamalıyım zemuszemus

al sana bir fırlama gelin daha ,ne edecek bu adamlar sizi bilmem naniknanik

şekeri isteğe göre artırabilirsiniz, ben fazla şekerli sevmeme rağmen tam kıvamında olmuştu, herkese afitey olsun allah kabul etsin.

UMUcugum hoşbulduk cnm:)
gıcığım Caziben batmasın emi:p

Esma:KK70::KK70: fena yakaladın beni:KK70:arada bi takılıyon gariban gariban napam:)

X