cokacimcoook daha aşure yemek kısmet olmadı bu yıl:gitme:
ay bende yemedim
berencim bizede versene tarifini hayatımda hiç yapmadım belki bir ilk olur kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokacimcoook daha aşure yemek kısmet olmadı bu yıl:gitme:
yok be ne derecesi öyle ego tatminlerim yoktur söylemeyi de sevmem gerçi derecelerim oldu ama zamanında dans olayına ii parmak bastın ama :lepi:
ALLLLLLAHHHH çeneme zeval vermesin o da olmasa yanmıştım akannehir
salsa deme düşer bayılırım ha akannehir
kızlar c.tesi gelinliğimim beyendim ama renginde kararsızım sizce kırık beyaz mı krem mi güzel olur
ay bende yemedim
berencim bizede versene tarifini hayatımda hiç yapmadım belki bir ilk olur kaydirigubbakcemile3
tabiki beyaz ,beyaz gelinliğin şanındandır ,ne o öyle kırık beyaz ,kırık hatunlar gibi kaydirigubbakcemile
ama şimdi gelinlikde tam beyaz yok biraz kırık yapmışlar renklerini. ama kırık olanlarda tenle güzel oluyo beyaz çok çiğ kalıyo yaaa
hiç de çiğ kalmıyor bence modelini bulursan gayet güzel bence beyaz ,ben olsam beyaz ille de beyaz derdim ama sen bilirsin ,nasıl hissedeceksin peki o bembeyaz gelinlikler içinde olma hayalini kırık beyazla kaydirigubbakcemile
neden hissedemiyecekmişim şekerim hissederimde ne biliyim işde yaa etrafımdaki insanlarda senin gibi gelinlik beyaz olur diyolar benimde içime kreme yakın sindi kafam karıştı
niyeki düş bayıl da ben de bi göreyim bayılan kadın nasıl oluyor diye ,bayılırken umarım mini etek olur üzerinde de millet bayram eder lülülülülülü
her çeşit dansı bilirim hip hop ,salsa ,oryantal ,latin ,bi ara dans okulu açsammı diye bile düşünmüştüm ama naniknanik
Kızlar ben büyük tencereyle yaptım tarifi, ama siz 2 kişiyseniz ölçüleri ona göre azaltın
maalesef canım etek yok kot giyiorum kaydirigubbakcemile2
on parmağında yirmi marifet desene kaydirigubbakcemile3
umucum çok güzel kırık beyaz gelinlikler oluyor ama açıkcası bende beyaz istiyorum bembeyaz olmalı üzerinde yani eteğinde parıltılı taşlr olmalı döndükçe parlamalıyım zemuszemus