ben birileriyle kafa bulmaya felan girmiyorum ki buraya sende bi alemsin kafa bulmak için mi söylüyosun böyle şeyler sende bi alemsin yaa
neymiş kız marifetlerin insanın aklına herbirşey geliyor merak ettim bak şimdi kaydirigubbakcemile3
ne için giriyorsun peki ,burası muhabbet topiği farkında değilsin sanırım ,niye bak şimdi esrayla biz nasıl kafa bulacağız değil mi esra :lepi:
ne geliyor aklına bi söyle bakayım doğruysa evet diyeceğim tahminlerin ne kadar kuvvetli anlayalım bi buyrunnnnnnnnn
ne için giriyorsun peki ,burası muhabbet topiği farkında değilsin sanırım ,niye bak şimdi esrayla biz nasıl kafa bulacağız değil mi esra :lepi:
esra kim yawww benide tanıltırın kaydirigubbakcemile3
valla mesala işinde başarılı bir bayan evinde iyi bir temizlikçi mutfakta iyi bir aşçı birde :roflol:
Fıstıklar naber Günaydınlar hepinize :):)
Kaç sayfa ilerlemiş bensiz:S
bunları geç onlar zaten olmazsa olmazlar lülülülülülü
diğerlerini say kaydirigubbakcemile
akademik olanları sosyal olanları v.s.
Kızlar cumartesi bir aşure yaptım var ya tüm komşular tarif istedi:)
fıstık derken beni kastetti siz üzerinize alınmayın lülülülülülü
slm sana da aslında sayfa ben geldiğimden beri ilerlemeye başladım malum kahretsin cazibe meselesi zemuszemusnaniknanik
fıstık derken beni kastetti siz üzerinize alınmayın lülülülülülü
slm sana da aslında sayfa ben geldiğimden beri ilerlemeye başladım malum kahretsin cazibe meselesi zemuszemusnaniknanik
fakilte derecesi olabilirmi acaba sosyal olarakta dans falan kaydirigubbakcemile2
sende bu çene sende bu cazibe varken biz ne sayfalar eskitiriz dimi kızzz