Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

belki o daha yenidir diye sordum yıllık değil aylık diye gıcıkcığım alınma

gerçekden gıcık sen niye mutfak robotomuyum neyim yazdın mutfakdan hiç çıkmıyon mu ne ediyon

gerçekden gıcık sen niye mutfak robotomuyum neyim yazdın mutfakdan hiç çıkmıyon mu ne ediyon

yok yaa herkes öyle sanıyor demekki benim kadar akıllısı ve hayal gücü yüksek olanı yok lülülülülülü

nickimin mutfakla hiç bir alakası yok ,mutfak robotunun işlevleriyle alakası var :

karıştırır ,rendeler ,çırparlülülülülülü

Son düzenleme:
bernecim Allah sana kolaylık versin ne iş yapıyorsun
gıcık, sana zormaya ne gerek var memursun kızım sen işin rahat ee zaten mutfak robotu gibisin evlilik iş halledersin sen kaydirigubbakcemile3

estafurulllah öyle diyen mi oldu şimdi sana

ay sen de bi hoşsun yaww ,de tabi desene ben demeni bekliyorum seninle de kafa bulunmuyor yaww ,azıcık laf karşıla bana ,sert çık ,deli etmeye çalış ,ben ondan hoşlanıyorum lülülülülülü

ay sen de bi hoşsun yaww ,de tabi desene ben demeni bekliyorum seninle de kafa bulunmuyor yaww ,azıcık laf karşıla bana ,sert çık ,deli etmeye çalış ,ben ondan hoşlanıyorum lülülülülülü

ben birileriyle kafa bulmaya felan girmiyorum ki buraya sende bi alemsin kafa bulmak için mi söylüyosun böyle şeyler sende bi alemsin yaa

X