Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ne yalvarıcam kızzz delüüüü lülülülülülü
socess ben bugün çok mutluyum onda tatil gelior yaaa sositososito

kızlar bırakın gıcığın şeylerini ben 17 nisanda evlenicem ondan sonraki günler anlatırım hepsini birer birer anladınız mıı

sen de bi karar veremedin yaww oldu olacak kırmızı bi boxer al da olsun bitsin bu iş laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü

o da sana krımızı alır karşılıklı giyersiniz lülülülülülülülülülülülü

gıcığımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyy şu iş yoğunluğunda gülmekten öldürüyon beni ,iyi fikir biliyon mu boxer 10 tl desek, bayan için takim 100 tl civarı bişi oluyo:KK70::KK70:

umu ve pelerinli aloooo ordamısnız alo alo aşkım susma alo alo bu aşka kıyma zemuszemus

geldim geldim acil işlerim bitti şükür posta yapcam şimdi:KK70:yani rahatça yazışabiliriz,çok şükür :)
bu arada yarın da geliyorum ben işe kızlar malesef:KK43:

gıcığımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyy şu iş yoğunluğunda gülmekten öldürüyon beni ,iyi fikir biliyon mu boxer 10 tl desek, bayan için takim 100 tl civarı bişi oluyo:KK70::KK70:

olayın kilit noktası orası değil be :eek:klava:

asıl nokta babasının karşısında giyecek olması düşünsene bunlar yalnızız zannediyorlarmış giyiyorlarmış ,ana birden babası çıkıveriyormuş öbür odadan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

http://www.hediyedemeti.com/KMDefault.aspx?ctrid=12040&rpg=4

alın size link seç beğen al daha da ucuzunu japon pazarında bulursunuz :)

geldim geldim acil işlerim bitti şükür posta yapcam şimdi:KK70:yani rahatça yazışabiliriz,çok şükür :)
bu arada yarın da geliyorum ben işe kızlar malesef:KK43:

ayy çok kötü senin adına üzüldüm müdür çağırıo kaçıom kızlar girebilirsem girerim opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum bana musade p.tesi görüşürü fazla kaynatmayın okuması zor oluyo öptüm hepinizi opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın

X