- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
ikimizi karıştırdı baba bendeydi bende
baban da katılsın karşılıklı giyerken siz boxerlarınız diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikimizi karıştırdı baba bendeydi bende
yok ben bişey almayacağım başka planlarım varr :jeyyar::jeyyar:
Esmaa harbi babanıı burayaa çağırr gelsinn onlaa konuşakk kaçç yaşındaa babacın ? zenginmi biz onu oyalarız
neymiş o plan ben pek anlamadım daha açık anlatsan :roflol:
ne gibi meselaa sölede bizde aynını yapak bi şeytanlık var sndeekötükedihüso
ayy sorma şimdi bizim net küçük odada orada tv de var soba sısıtıo die gelmiş oturuo bende çeyiz ev resimleri düğün resimlerine bakıom kk da bu ne dio bu kim arkadaşınmı yok diom ee herkes görüomu şimdi dio :) neden koymuşlar ala ala dio sonra bende facebook kursuna gidicem dio :roflol:
ayy sorma şimdi bizim net küçük odada orada tv de var soba sısıtıo die gelmiş oturuo bende çeyiz ev resimleri düğün resimlerine bakıom kk da bu ne dio bu kim arkadaşınmı yok diom ee herkes görüomu şimdi dio :) neden koymuşlar ala ala dio sonra bende facebook kursuna gidicem dio :roflol:
esma sen daha küçüksün anlamazsın
sen de socess ileride anlatırlar nişanlılarınız size ne olduğunu lülülülülülülülülülülülü
ne küçüğü be 27 yaşındayım ha koccca eşşek oldum
he valla filim gibi adam 3 gün arama küser siz beni sevmiyormusunuz der bak annem gezmeye gider babam gelir eve annem yok başlar söylenmeye yaa bu kadın napıo böle işmi olur hasta hasta nereye gidio bizi böle öldürür annem gelir hoşgeldin hayatım günün nasıl geçti kaydirigubbakcemile3
haaa anladı ben daha kızım kadın olunca büyücem akannehir
hahhha ayy allahımmm yaa ömürlükk adaammm bütünn babalar bölee galibaa iikii varlarr yaa
ohhh çok şükür yawwww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
fantazi yani :)::):):):) anladıı bn