merhaba kızlar bende 2 aylık nişanlıyım:asigim:
düğünde Allah kısmet ederse 2011 eylülde:asigim:
nişanlım asker şuan:gitme:
merhaba kızlar bende 2 aylık nişanlıyım:asigim:
düğünde Allah kısmet ederse 2011 eylülde:asigim:
nişanlım asker şuan:gitme:
giriyorum tabi ki ,yasak mı laelaelaelaelae
hangi topikte kaynatıyorsunuz siz söleyin bakalım....kafamçokkarıştı
çok yönlü biriyim ben girerim tabi (alıntı mutfak_robotu_muyum_neyim)
--itiraf ediyorum ben de giriyorum
Merhaba Hejar, Hayırlı olsun Allah kavuştursun hoşgeldin bu arada:)
hoşgeldin hejar
hoşgeldin canım...Allah kavuştursun turkbayragi
Sadece bu topikte kaynatabiliyom
diğer topikler sadece bakılmalık
yasak.. başka topiklere girilmesi beni deli ediyor ulennnn kaydirigubbakcemile
bu sitede bir sürü topik var yaww ,çenem o kadar düşükki hepsine birer cümle yazmışımdır laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende yorum yazıyorum birde çeyiz resimleri gelinlik resimleri ev resimleri süper yaww güzel fikirler alabiliyorum ay bu site çok güzel :enbuyukkk:
ben artık unu eledim eleğimi astım siz onlara bol bol bakın ben ise evli olup sorunu olanlara bakıyorum ne çok sorunlu olanlar var yaww ,aslında kültürel içerikli konulara da bakıyorum ama malesef iki kişi yazmış bırakmış ,bizim toplumuzda kültür denen şey yok ,iki kelam edecek kimse yok bu konularda çok üzücü bir durum ,eğitim durumumuz sıfır yawww...ben hariç zemuszemus
aslında kültürel içerikli konular açacağım ama uğrayan olmayacağını bildiğim için açmıyorumkötükedihüso
muhabbetiniz bol olsun kızlar ne güzel aranızdaki muhabbet
muhabbetiniz bol olsun kızlar ne güzel aranızdaki muhabbet
haklısın çok sorunlu evlilikler var bende bakıyorum sık sık
valla kültürel ile ilgili konu açarsan ben girerim topiğe :) gelen olur mutlaka olmalı yani
Haklısın ama ben uğrayabilir miyim söz veremem bu ara:)
Ya arkadaşlar bişi sorcam daha doğrusu öneri almak istiyorum, okuyabileceğim bi kitap arıyorum kitabım bitti,her konuda olabilir ama daha çok roman okuyorum :)(kafa dağıtmak açısından) öneribileceğiniz kitaplar varsa süper olur ...