Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii ozaman sana bir iki topic vereyim bak bakalım hepsini ben açmadım ama
http://www.kadinlarkulubu.com/siir-video-gorsel/335002-necip-fazil-sevenler-buraya.html
http://www.kadinlarkulubu.com/turk-...-avrupa-sevmezalman-profosorden-aciklama.html
HejaRcım sende katıl :)
sağol canım senide bekleriz muhabbete ..:)
roman okumayı hiç sevmem çok basit geliyor bana sıkılıyorum düşünce kitaplarını okumayı seviyorum bir de tarihi kitapları sen sever misin bilemem
ama çok seneler önce marlo morgan ın bir çift yürek isimli romanını okumuştum gayet güzeldi tavsiye ederim sana
stephen king diyeceğim ama o da bayıyor sıkılıyorum onun kitaplarından ,onun kitaplarını değil de kitaplarından uyarlanmış filmlerini izleyeceksin çok daha süper
pelerinlim valla canım ben genelde dünya klasikleri okuyorum ama yeni çıkan bir kitap var kafa dağıtıcağını sürükleyeceğini düşünüyorum bende okumadım almayı düşünüyorum
Philappa Gregory yazarının adı bakirenin aşığı
mutfak robotu bir çift yüreği bende okumuştum
çokta beğenmiştim
merhaba ben de yeniyim
Bu kitap kitapçıda durmadan gözüme çarpıyodu ama kimse tavsiyede bulunmadığı için okumayı gözüm kesmiyodu:)bunu da not alıyorum bugün kısmet olursa alırım..
evet çok uzun zamandır var bu kitap ama tahminimce aşk romanı ,hiççç sevmem ,aşk meşk romanı okumak ne işe yarar anlamıyorum ,insana bir şeyler katan kitaplar olmalı ,şöyle düşündürmeli ,aşk romanları çooookkkk sıkıcı çokkkk :uhm::uhm:
bende sevmiyorum ama sevenlerde var:icecream:
Ben de sevmezdim ama seviyorum, ihtiyaç duyuyorum bazen:)
Ben de sevmezdim ama seviyorum, ihtiyaç duyuyorum bazen:)
valla canım benim okumadığım kitap kalmadı evde kocaman bir kütüphanem var tarih felsefe en çok dünya klasiklerinden zevk alıyorum ama kafa dağıtmaksa amaç bu tarz kitaplar güzel oluyor iki günde btiyor o an hiçbirşey düşünmüyorsun dediğim gibi bende okumadım bir arkdaşım dedi sadece aşk üzerine bir roman değil adı öyle Kraliçe .Elizabeth dönemini anlatıyor savaş içerikli içinde aşk taht yani bence insanı dağıtacak bir kitaba benziyor pembe dizi değil yani kaydirigubbakcemile3
aşk da hayatın bir gerçeği tabi ki ama harıl harıl aşk romanları okuyanlara sinir oluyorum kafamçokkarıştı