Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

pelerinlim valla canım ben genelde dünya klasikleri okuyorum ama yeni çıkan bir kitap var kafa dağıtıcağını sürükleyeceğini düşünüyorum bende okumadım almayı düşünüyorum
Philappa Gregory yazarının adı bakirenin aşığı

benimde elimde uçurtma avcısı var
ama daha okumaya başlamadım
eltim çok tavsiye etti

ben iskender palanın kitaplarını ok beğeniyorum...

roman okumayı hiç sevmem çok basit geliyor bana sıkılıyorum düşünce kitaplarını okumayı seviyorum bir de tarihi kitapları sen sever misin bilemem

ama çok seneler önce marlo morgan ın bir çift yürek isimli romanını okumuştum gayet güzeldi tavsiye ederim sana

stephen king diyeceğim ama o da bayıyor sıkılıyorum onun kitaplarından ,onun kitaplarını değil de kitaplarından uyarlanmış filmlerini izleyeceksin çok daha süper

Not aldım canım, Stephen King'i çok seviyorum kitapları okurken kalbim sıkışıyo:KK70::KK70:

mutfak robotu bir çift yüreği bende okumuştum
çokta beğenmiştim

pelerinlim valla canım ben genelde dünya klasikleri okuyorum ama yeni çıkan bir kitap var kafa dağıtıcağını sürükleyeceğini düşünüyorum bende okumadım almayı düşünüyorum
Philappa Gregory yazarının adı bakirenin aşığı

Bu kitap kitapçıda durmadan gözüme çarpıyodu ama kimse tavsiyede bulunmadığı için okumayı gözüm kesmiyodu:)bunu da not alıyorum bugün kısmet olursa alırım..

merhaba ben de yeniyim

Hoşgeldin Ruuuu, Merhaba canım :)Nasılsın?

(alıntı)HejaR12 benimde elimde uçurtma avcısı var
ama daha okumaya başlamadım
eltim çok tavsiye etti

ben iskender palanın kitaplarını ok beğeniyorum...

Nette kitapları hakkında bilgi toplayayayım biraz:)

Bu kitap kitapçıda durmadan gözüme çarpıyodu ama kimse tavsiyede bulunmadığı için okumayı gözüm kesmiyodu:)bunu da not alıyorum bugün kısmet olursa alırım..

evet çok uzun zamandır var bu kitap ama tahminimce aşk romanı ,hiççç sevmem ,aşk meşk romanı okumak ne işe yarar anlamıyorum ,insana bir şeyler katan kitaplar olmalı ,şöyle düşündürmeli ,aşk romanları çooookkkk sıkıcı çokkkk :uhm::uhm:

evet çok uzun zamandır var bu kitap ama tahminimce aşk romanı ,hiççç sevmem ,aşk meşk romanı okumak ne işe yarar anlamıyorum ,insana bir şeyler katan kitaplar olmalı ,şöyle düşündürmeli ,aşk romanları çooookkkk sıkıcı çokkkk :uhm::uhm:

bende sevmiyorum ama sevenlerde var:icecream:

valla canım benim okumadığım kitap kalmadı evde kocaman bir kütüphanem var tarih felsefe en çok dünya klasiklerinden zevk alıyorum ama kafa dağıtmaksa amaç bu tarz kitaplar güzel oluyor iki günde btiyor o an hiçbirşey düşünmüyorsun dediğim gibi bende okumadım bir arkdaşım dedi sadece aşk üzerine bir roman değil adı öyle Kraliçe .Elizabeth dönemini anlatıyor savaş içerikli içinde aşk taht yani bence insanı dağıtacak bir kitaba benziyor pembe dizi değil yani kaydirigubbakcemile3

valla canım benim okumadığım kitap kalmadı evde kocaman bir kütüphanem var tarih felsefe en çok dünya klasiklerinden zevk alıyorum ama kafa dağıtmaksa amaç bu tarz kitaplar güzel oluyor iki günde btiyor o an hiçbirşey düşünmüyorsun dediğim gibi bende okumadım bir arkdaşım dedi sadece aşk üzerine bir roman değil adı öyle Kraliçe .Elizabeth dönemini anlatıyor savaş içerikli içinde aşk taht yani bence insanı dağıtacak bir kitaba benziyor pembe dizi değil yani kaydirigubbakcemile3

dünya klasiklerini hiç sevmiyorum çok sıkıcı hele tolstoy bayıyo beni yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben bayılıyorum çok zevk alıyorum okurken ama hepsini okumuşumdur yenilerdende çok haberim yok aslında artık kitap okumaya çok zamanım olmuyor ve buna çok üzülüyorum

X