Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

he he pardon topiği kaybettim:)ben 19 yaşındayım evdeyim liseden sonra devam etmedim bekarım:)

merhaba arkadaşlar bende yeni sayılırım,sohbet edebileceğim birileri olsun istiyorum çok takılıyorum sitede ama daha sohbet ettiğim biri yok....

inşallah ya evde akşama kadar bunalıyorum bu site çok ii oldu merak ettiim herşeye burdan cvpda bulabiliyorum bide arkadaşlar edinsem hiç fena olmaz 5aydır evdeyim bebeğim var hiç biyere çıkamıyorum bide çok bunaldım :)))))))

hoşgeldin

Hoşgeldiniz arkadaşlarr

Esmerr bizz sneii çıkarırızz Bunalımdaannn cnmmm takmaa kafanaa :)

Duyguuuu dahaa beklee önündee <aplann varr snin

vayyy topik patlama yapmış yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz socesscim robotcum bensiz kaynatmışsınız ..:)

merhaba nescum evet canim ama Weleste unv ogrencisimi sin?

Evet canım, ocakta Londra'ya geleceğim de ingiltere'de yaşayan kim varsa yapışıyorum belki bazı konularda fikir edinirim diye,
mesela hayat pahalılığı çok korkutuyor beni

Son düzenleme:
yaa bn halaa kararsızımm bideee maddiiiyatımm pek ii değil bu aralarrr krizz banaa bayaa bi girdi senn ne almayı düşünüosun?

Günaydınnn Bu arada kızlarr Hoşgeldinizz :sm_cool:
Canım ben de kararsızım işte, uzun süreli bir ilişki benimkisi zaten, her şeyi aldım nerdeyse
hediye denizi diye bir site var, orda güzel fikirler var.
Kutunun içine bir şeyler yazma falan
daha önce böyle bir şey yapmadıysan onlar hoş olabilir, ha tabi bunu yapacağın insan
emekten anlayan ince biriysekaydirigubbakcemile2

arkadaşlar herkese günaydınnn.....bir gün girmedim sohbeti koyulaştırmışsınız...

eee yeni yıl planlarınız var mı bayanlar ???

benim yeni yıl planım yok ,yeni yılı kutlamak da bana saçma geliyor aynı doğumgünlerini kutlamak gibi ,ömrümüzden bir yıl daha uçup gidiyor ve biz bunu kutluyoruz ,ilginçç doğrusu ..

neyse tabi mutlaka planı olan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…