günaydın herkese opuyorumnanaktan
G ü N a y d ı n n n n n n ....esma 01
Günaydınn İlksen28
Daha uyanmış değilim,bugün uyanmakta istemiyorum aslında
esma01 eee yeni yıl planlarınız var mı bayanlar ???
-Yeni yıl planımalesef yok ama nişanlıma hediye almayı düşünüyorum ama ne alabileceğim konusunda fikrim de yok
gıcıkkk eşinle başbaşa güzel bir yemek ye yeni bir seneye güzel başlamak adına bu kadarından da birşey olmaz öyle yada böyle yıllar gidiyor işte :hulya:
ben bu özel günlerde değil de hiç beklemediğim anlarda yapılan süprizlere bayılıyorum ,özel günlerde zaten herkes kutluyor hiç bir anlamı yok ki ,ama aniden karşıma çıkıp bir süpriz yapsa hediye alsa çok daha hoşuma gidiyor
çok fanteziliyim yawwwsengözlerimebaksanab
gıcığım hayatım kusura bakma cnm ya göremedim Günaydın bitanem:):)
Esma aynen katılıyorum çok zor oluyo ama o da bna aynısını diyo bayanlara hediye bulmak zor diye
Kupayı düşündüm ama sakarlık yaparda kırarsa çok üzülür
ani hediyelerin yeri başka canım onu hep yapsınlar hep hediye alsınlar ama olsun özel günlerde de alsınlar benim isteklerim bitmez kaydirigubbakcemile3
sen böyle her zaman herşeyi beklersen evde kalırsın laelaelaelaelae
azla yetinmeyi öğren sonra hayal kırıklığına uğrarsın ,bu arda sevgiliyken alınan hediyelerin ancak onda birini görürsün haberin olsun
mutfak robotua handa yakaladım seni burdasın demek:sm_cool:sengözlerimebaksanab
pelerinli biz birde nişanlımla şöyle yapıyoruz çeyize kaldırılacak şeyler alıyoruz mesala doğum gününde ben ona eşorfman takımı aldım çeyize kaldırdı eksik birşeyin varsa öylede yapabilirsin
Aslında süper bi fikir ya bana da iç çamaşırı , eşofman falan mı alsahem ben de ona alırım
evet evet böyle deyim bendeayyy ne fena oldm
hoşgeldin şekerci nerdesin yawww diğer topiğe geldinmi sen farketmedim aferin işte suçüstü yakala beni kaydirigubbakcemile
sen başka topikleredemi giriyorsun
ya bence çok iyi olur nişanım bana bornoz takımı iç çamaşırı üçlü set falan bu tarzlar şeyler alıyor hem seviniyorum hem eksiklerim bitiyor yerimseniben
Harika...:)
gıcığım yakalandı, ne işin var başka topiklerde