Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

benim ki uzak ama biraz idare edin işde gördüyseniz değiştiriyorum

aa snn Türbanlımısın vay beaa snin kapalıı oldunn hiç aklıma gelmemişti... snn dee az dilsinn baksanaa gülüşee felannzemuszemus evtt bndee azz dilimm hıhhh :teytey:

hee öyleyim ,itirazın mı var kaydirigubbakcemile aklına niye gelmedi bakayım ,gülüşüm değil de gözlerim fena yaww kaydirigubbakcemile3

umu sen de çok uzaktan görünüyor yavv avatardaki de benim orijinal gözlerim

umu evtt yaa çokk uzaktandandıı neysee birdahaki sefere yakın olur bu arada yaşın kaç senin yaa

sendee kabull ettnn yan, fenaa oldunuu seytann buu kadınlarr seytann :) bndee dahil tabikötükedihüso

umu evtt yaa çokk uzaktandandıı neysee birdahaki sefere yakın olur bu arada yaşın kaç senin yaa

sendee kabull ettnn yan, fenaa oldunuu seytann buu kadınlarr seytann :) bndee dahil tabikötükedihüso

sence kaç yaşım senin kaç

evt bi dahakine yakın olur uzakdan nasılım şekerrim yaşım 25 canım 30 aralıkda oda bitiyo

26-28 arası bişidirr heralde:S

pek fazlaa yaşş tahminii yapamam vee resimdenn yanılmaa payı büyükk :) bn 24

yaşlımı görünüyorum yaa ilk defa bu kadar yaşlı zanneden oldu ii mi ,beni genelde küçük sanıyorlar kaydirigubbakcemile

amaa bkk 27 demiştimm tutturmusumm yaşınıı gösteriosunn bnce...

Bnde nişanlanmakk istiommm umuu yaa kıskandım bakk şmdii ühü nedenn bnmlee evlenen yok

amaa bkk 27 demiştimm tutturmusumm yaşınıı gösteriosunn bnce...

Bnde nişanlanmakk istiommm umuu yaa kıskandım bakk şmdii ühü nedenn bnmlee evlenen yok

bence sen de 30 gösteriyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evlenirsin merak etme herşeyin bir zamanı var nasibin ne zamansa o zaman olur inş. ALLAH hakkında hayırlsını versin acele işe şeytan karışır hem :çok üzgünüm:

öle die diee kmseyi beğenmezz oldumm vallaa ya napcmm bölee... hemm 30 göstermiorum hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…