Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ya ne biliyim bi evin içine girmedikçe tam anlamıyla tanıyamazsın derlerde onun için öylesöyledim

evtt hepp ölee derlerr erkeklerr çok değişiomuşşş birde evlendiktenn sonraa .. artık bu bnmm malımm dioo tabii nolcak :lepi:

evtt hepp ölee derlerr erkeklerr çok değişiomuşşş birde evlendiktenn sonraa .. artık bu bnmm malımm dioo tabii nolcak :lepi:

hayır ,gerçekten seven bir erkk değişmez ,bir de evliliğin sancılı dönemi vardır onu atlatırsan gerisi ii gider

hayır ,gerçekten seven bir erkk değişmez ,bir de evliliğin sancılı dönemi vardır onu atlatırsan gerisi ii gider

bilemiorumm bnmm cevremdekiler aşklarındann yanıp tutuşuoo evlendikten bikaçayy sonraa birbirlerinee girioo bugunee kadar hiç ii olann görmedim helee bn b evlenimm mumm edecemmm kocamıı hahaha yandıı kötükedihüso

evtt bende gerçekçilikden yanayım yapmacık olmayı hiç beceremem zaten herkese karşı öyleyimdir neysem o dur

o neden biliyor musun evlilikte gururu ön plana çıkartıyorlar hep tartışıp kavga ediyorlar ille de ben diyorlar akıllı kadın kavga etmeden işini halleder haklı da olsa haksız da olsa kavga anında susar ki eşi sonradan pişman olunca etrafında suçluluk duygusuyla iice perişan olur ama bizim bayanlar vırvır da vırvır dırdır da dırdır ,erkeklerin e n sevmediği şey çok dırdırdır ,ellerine o kozu vermeyeceksin ,sen onların kozunu eline alacaksın :jeyyar:

eyvahhh yandı kocalarrrr kaydirigubbakcemile5 bencede bencede katılıyorum arkadaşım

evtt yaa hemcinslerimee bnde bznn kıll oluroummm dır dırr konuşolarr erkek olsamm hafiftenn tozunuu alırımm heraldee .. bn su ann bilee sevgilimlee tartışırkenn susuorumm o bağırdığğındaa nedenn çnküü suçluıyum bn de bağırsamm sonuçç kötüü olckk sonraa siniri geçioo bnn tavırr yapıorumm nedenn bağırdınn ulenn bana diorum bu böledir yaa onlar bizeee muhtaççç

ezilmeyimm yanii dimii elimizdee ztnn bütünn kozlarr kocamızz bişi dersee sonraa başımızz felann ağrırr nemee lazımm yandıı errkekler :dance:

ezilmeyelim tabi cnm allh alh haksızlığa hiç gelemem valla ama haklı karşı tarafsa alttan almayıda bilirim bu ölçüyü iyi tutturmak lazım öle haksızkenn brbır bağıran çağıran huzursuzluk çıkartan insanlarıda hiç sevmem ama erkekler hep haklıyım ben erkekim modunda olduğu için onlara fırsat vermemeliyizz yaşasınnn kadınlarrrrrr kötükedihüso

ay çok seytansınn senn hahahaha çok hoşumaa gitti yaa cvpaa bakkk hhahaha ayy koptumm coooll feminisstt seni

evett biraz feministlik var kaydirigubbakcemile3 ayyy amaa öle değilmi erkeklerr allhtan benim aşkımm ben erkekim yaparım ederim demiyorrr valla çok fena bozuşuruz heee lmaz:

evett biraz feministlik var kaydirigubbakcemile3 ayyy amaa öle değilmi erkeklerr allhtan benim aşkımm ben erkekim yaparım ederim demiyorrr valla çok fena bozuşuruz heee lmaz:

evlenince görürüm ben senin feministliği laelaelaelaelae

ben önde gidenydim hatta dünyanın bir numaralı feministiydim ama evlenince herşey çok değişiyor

feministlik hikaye ,önemli olan mutluluk

evlenince görürüm ben senin feministliği laelaelaelaelae

ben önde gidenydim hatta dünyanın bir numaralı feministiydim ama evlenince herşey çok değişiyor

feministlik hikaye ,önemli olan mutluluk

kaydirigubbakcemile3 mutluluk tabii canımm en önemlisi o zaten amaa ben erkekim lafı beni delirtiyor napim şimdii yawww kaşınıyorlarsaa :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 mutluluk tabii canımm en önemlisi o zaten amaa ben erkekim lafı beni delirtiyor napim şimdii yawww kaşınıyorlarsaa :mymeka:

boşver onlar öyle der ama hakimiyet her zaman kadınlardadır boşver dersin kendini kandırsın sen icraata bak hatta sen de de evet erkeksin senin dediğin olur filan bayılır bayılır varya

boşver onlar öyle der ama hakimiyet her zaman kadınlardadır boşver dersin kendini kandırsın sen icraata bak hatta sen de de evet erkeksin senin dediğin olur filan bayılır bayılır varya

bayılacağı kesinn :dilcikar: ama hakimiyet kesinlikle kadınlarda şekerim doğru hatta biz olmasak halleri niceydi zemuszemus

valla iyi çekiştirmşiniz kızlar zaten tartışmada biri sinirliyken biri alttan almalı bence iki tarafda birden gürlememeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…