ya ne biliyim bi evin içine girmedikçe tam anlamıyla tanıyamazsın derlerde onun için öylesöyledim
evtt hepp ölee derlerr erkeklerr çok değişiomuşşş birde evlendiktenn sonraa .. artık bu bnmm malımm dioo tabii nolcak:lepi:
hayır ,gerçekten seven bir erkk değişmez ,bir de evliliğin sancılı dönemi vardır onu atlatırsan gerisi ii gider
bilemiorumm bnmm cevremdekiler aşklarındann yanıp tutuşuoo evlendikten bikaçayy sonraa birbirlerinee girioo bugunee kadar hiç ii olann görmedimhelee bn b evlenimm mumm edecemmm kocamıı hahaha yandıı kötükedihüso
bilemiorumm bnmm cevremdekiler aşklarındann yanıp tutuşuoo evlendikten bikaçayy sonraa birbirlerinee girioo bugunee kadar hiç ii olann görmedimhelee bn b evlenimm mumm edecemmm kocamıı hahaha yandıı kötükedihüso
eyvahhh yandı kocalarrrr kaydirigubbakcemile5 bencede bencede katılıyorum arkadaşım
o neden biliyor musun evlilikte gururu ön plana çıkartıyorlar hep tartışıp kavga ediyorlar ille de ben diyorlar akıllı kadın kavga etmeden işini halleder haklı da olsa haksız da olsa kavga anında susar ki eşi sonradan pişman olunca etrafında suçluluk duygusuyla iice perişan olur ama bizim bayanlar vırvır da vırvır dırdır da dırdır ,erkeklerin e n sevmediği şey çok dırdırdır ,ellerine o kozu vermeyeceksin ,sen onların kozunu eline alacaksın :jeyyar:
ezilmeyimm yanii dimii elimizdee ztnn bütünn kozlarr kocamızz bişi dersee sonraa başımızz felann ağrırr nemee lazımmyandıı errkekler :dance:
evett biraz feministlik var kaydirigubbakcemile3 ayyy amaa öle değilmi erkeklerr allhtan benim aşkımm ben erkekim yaparım ederim demiyorrr valla çok fena bozuşuruz heeelmaz:
evlenince görürüm ben senin feministliği laelaelaelaelae
ben önde gidenydim hatta dünyanın bir numaralı feministiydim ama evlenince herşey çok değişiyor
feministlik hikaye ,önemli olan mutluluk
kaydirigubbakcemile3 mutluluk tabii canımm en önemlisi o zaten amaa ben erkekim lafı beni delirtiyor napim şimdii yawww kaşınıyorlarsaa :mymeka:
boşver onlar öyle der ama hakimiyet her zaman kadınlardadır boşver dersin kendini kandırsın sen icraata bak hatta sen de de evet erkeksin senin dediğin olur filan bayılır bayılır varya
işte Geldim Hanımlar nassınız bakem
işte Geldim Hanımlar nassınız bakem
hoşgeldin bakem iyim sen nasılsınn
Hoşgeldinnnn.. Erkkekleri çekiştirioruzz napalımm yaa..