Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeniyim ve arkadaş bulamıyorum
sen de biraz alıngansın sanırım ,herşeyi gerçek sanıyorsun ,laf yetiştirmeden kasıt güzel vakit geçirmek ,başka türlü nasıl vakit geçirilir ,birbirimize takılalım biraz di mi yani zemuszemuszemuszemus
tmm canım takılalım birbirimize bişey demedik yoksa nasıl vakit geçecek
sen benden hazırlıkları öğrenirsin bende gıcıkdan evlilik hakkında bilgi alırım dimim gıcıkk
takılalım şekerim kaydirigubbakcemile3 eee umu cum nası gidiyor düğün telaşııı ayy allah bana da nasip etsin inş yaa ve tüm sevenlerin :asigim:
aminn aminnn
Haftanınn son günnüü gayett gzlll bugundee cbkk geçsee yaaa sıkıldımm çalışmaktan
sen benden hazırlıkları öğrenirsin bende gıcıkdan evlilik hakkında bilgi alırım dimim gıcıkk
ne kadarlık evlisin gıcık çocuk var mı
1,5 yıllık yok çocuk ama 2010 da inş. düşünüyorum
bide hafdanın son günü cuma sende perşembe mi
sende yeni sayırlırsın daha inş.eli ağağı düzgün sağlıklı bide evladın olur
hmm ama şöyle geçmişle evlilik aynı değil ki dimi evlenince daha farklı oluyodur
yok valla aynı biz eşimle hiç birbirimize yapmacık davranmak eskiden nasılsa öyle , cicim ayımız hiç olmadı ,ii ki de olmamış ,en güzeli bu valla
ya ne biliyim bi evin içine girmedikçe tam anlamıyla tanıyamazsın derlerde onun için öylesöyledim