Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

takılalım şekerim kaydirigubbakcemile3 eee umu cum nası gidiyor düğün telaşııı ayy allah bana da nasip etsin inş yaa ve tüm sevenlerin :asigim:

sen de biraz alıngansın sanırım ,herşeyi gerçek sanıyorsun ,laf yetiştirmeden kasıt güzel vakit geçirmek ,başka türlü nasıl vakit geçirilir ,birbirimize takılalım biraz di mi yani zemuszemuszemuszemus

tmm canım takılalım birbirimize bişey demedik yoksa nasıl vakit geçecek

düğün hazırlıkları bi telaş işde gelinlikdi mobilyaydı zor yani birazda başına gelmeyince bilemezsin de anlayamazsında ama bende bekarlık sultanlıkkkkkkkk

sen benden hazırlıkları öğrenirsin bende gıcıkdan evlilik hakkında bilgi alırım dimim gıcıkk

sen benden hazırlıkları öğrenirsin bende gıcıkdan evlilik hakkında bilgi alırım dimim gıcıkk

evet zaten ben etrafımdakilere akıl vere vere akıl küpü oldum ,güzin abla gibiyim vesselam yaww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

takılalım şekerim kaydirigubbakcemile3 eee umu cum nası gidiyor düğün telaşııı ayy allah bana da nasip etsin inş yaa ve tüm sevenlerin :asigim:

aminn aminnn

Haftanınn son günnüü gayett gzlll :-) bugundee cbkk geçsee yaaa sıkıldımm çalışmaktan:kızgın:

hmm ama şöyle geçmişle evlilik aynı değil ki dimi evlenince daha farklı oluyodur

hmm ama şöyle geçmişle evlilik aynı değil ki dimi evlenince daha farklı oluyodur

yok valla aynı biz eşimle hiç birbirimize yapmacık davranmak eskiden nasılsa öyle , cicim ayımız hiç olmadı ,ii ki de olmamış ,en güzeli bu valla

ya ne biliyim bi evin içine girmedikçe tam anlamıyla tanıyamazsın derlerde onun için öylesöyledim

evlilikte önemli olan da bu zaten ,yapmacık olmamak ,sana da tavsiye yapmacık olma ,doğal ol ,herşeyini görsün ,sonradan zorluk çekmesin

X