Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

1,65 boyunda 51 kilo yeşil gözlü bakır kumral saç renginde biriyim

hımm zayıfsın yani o zaman her türlü gelinliği giyebilirisn sana reism ekliyorum bak bu resimlere gerçi herkesin tarzı farklıdır ben klasik herkeste olabilecek gelinlik giymeyi tercih etmem kendi tarzımdan sana örnek göstereyim beğenirsen ne ala

bi bak bakalım beğenecek misin

Eklentiler

• $366793794.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $gelinlik2li6(1).jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 45
baktım modellere çok teşekkür ederim ama ben taşlı ve tüllü gelinlilerden hoşlanıyorum

tünaydınnnnnn bacılarrrrrr nasılsınızzz umucum hoşgeldin cnm hayırlısı olsun bu arada nisan da evleniyormuşsun yerimseniben

evtt canım sağol teşekkür ederim darısı tüm bekarların başına

tünaydın coolfire
umu ne diyeyim ozaman bu benim tarzım

mersinli neden mi gıcık ,gıcığım da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok kız gıcık mıcık değilsin ne güzel yardımcı neyimde oluyon neren gıcık

yokk kızz gıcık mıcık değilsinn bu gıcık kelimesi mutlu mu ediyor yoksa seniii kaydirigubbakcemile3 değilsin şekerim değilsin

görürüzde buraya laf yarıştırmaya gelmedik güzel güzel sohbet muhabbet etmeye geldik şekerim

görürüzde buraya laf yarıştırmaya gelmedik güzel güzel sohbet muhabbet etmeye geldik şekerim

sen de biraz alıngansın sanırım ,herşeyi gerçek sanıyorsun ,laf yetiştirmeden kasıt güzel vakit geçirmek ,başka türlü nasıl vakit geçirilir ,birbirimize takılalım biraz di mi yani zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…