Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

Valla üst yazıları okuyan kime daha çok yakıştığını merak etmeyecek zaten gönlünce takılıyorsun bunları yazabiliyorsun ama bukadar bozlucağını sanmıyordum çok çabuk pes etin şaka kaldırmıyorsan şaka yapmayacaksın ozaman arkadaşım...

Bilmem anlata bildimmi ufaklık...

şitttttttt susun bakıyım
ıslak imza neyim ne oluyo burda
YAnlış anlaşılırsanız soluğu mahkemede alırsınız ben sölemiş olayımda boynumdan kalksın

blacksperet hayatım beni mi aradın
ara beni boya beni

ortam biraz değişince umu ve sana seslendim

bozulduğumu da nerden çıkardın cevabına cevap verdim sen bozmayı çok seviyorsun ve psikolojik olarak da herkesi bozabileceğini düşünüyorsun sanırım ama yanılıyorsun fena kayaya çarptın senin gibi çok gördüm ben ufaklık olsam da aklım ve tecrübem senden üstündür ona eminim

şakalarımı yapıp yapmayacağıma sen karar vermezsin burada benim şakalarımdan rahatsız olan yok varsa da söyler zaten topiğe gelip de topiği karıştırmaya uğraşıyorsan eğer nickimin asıl görevini ssen yapıyorsun demektir

insanların güzel muhabbetlerine de fazla tahammülün yok sanırım ki
burayı da kendi mekanına çevirme çabası içindesin ama
anlıyorum seni sorun değil sorun tamamen : psikolojin ...

bu arada umu hoşgeldin seni yeni gördüm yawww

Robot:, otonom veya önceden programlanmış görevleri yerine getirebilen elektro-mekanik bir cihazdır. Robotlar doğrudan bir operatörün kontrolünde çalışabildikleri gibi bağımsız olarak bir bilgisayar programının kontrolünde de çalışabilir. Robot deyince insan benzeri makineler akla gelse de robotların çok azı insana benzer.Düşünme ve güdülme yoktur doğaol olarak beyinleri yoktur başkası tarafın idare edilir.

ne yapmak istiyosun amacın ne bilmiyorum ama biz burda güzel muhabbetler kuruyoruz sende katılıyosan doğru düzgün katıl biz robotumuzdan bemnunuz senin tanımlarına gerek yok amacın başkaysa burası sana göre değil git başka yerde başka arkadaşlarla muhabbet lütfen hadi canım sana güle güleeeeeee

iyi ettin biz muhabbetimize dönelim

nişanlına kaç para çektin bakayım yüksek bir meblağ mı bari aklinialirimsmile

Yüksek meblağ olsa sevincen dimi
5600 başvurdum cnm masrafı kesildikten sonra 5300 aldım:)
alana kadar başıma ağrılar girdi valla, insanın çok parası olması ne zor ya kaleme çıkana kadar psikolocim bozuldu ayol

Eeeeeeeee kızlar gıcıĞım ben burdayımda sen gÖrmedın benı
kım nıŞanlısına para ÇekmıŞ nıye ÇekmıŞ anlayamadım

niye çektin kız parayı hayırdırrrrrr

bulabileceğin bu mu senden de böyle bir şey bekliyordum tam beklediğim tarifi vermişsin ...

insanların bir kısmının algılama yeteneği kelime ve cümleleri gördükleri gibi anlama özelliğidir .mesela robot denince robotun tanımı anlayan bir şahıstan avatarımın anlamını da ancak yukarıdaki gibi bir tarifle açıklayarak anlaması beklenebilir zaten ..

bana hakaret edip tam lafı yerine oturttuğunu düşünüyorsun şimdi ,rahatladııınnnn ve aklınca bana hakaret ettin öyle mi ,güzeeeeeeellll aferin sana ama hakaret etmeyi bile eline yüzüne bulaştırmışsın ,anlama yeteğini konuşturamadan aklınca bir şeyler anlamışsın işte kendi adına avatarımdan ..
dedimya sorun değil ,hem de hiçç..

sorun tamamen : psikolojin ...
devam et durma ne kadar aciz olduğunu göster bakalım zevkle okuyorum

bu arada diğer hatunlar nerdesiniz yaww topiği devam ettirin muhabbete devam dış etkenlere maruz kalmayın

umu aferin kız sana şimdi pis takdir ettim seni ŞenizŞenizŞeniz

pelerinli çok da değilmiş meblağ yaww bir şey olmaz ödersin

senin psikolocini ben varya işte böyle yaparım ŞenizŞeniz

umucum nişanlıma çektim ya,elinde krediler vardı ölçtük tarttık biçtik, onun tekrar kredi çekmesine izin vermediler ben çektim, aylık ödemeyi bankaya deil bana yapıcak:):)

Daha fazla itibarını ayaklar altına alma derim..

BU KİME NE DİYO YA MİLLETİN İTİBARI SANAMI KALDI CANIM ARKADAŞIMIZA LAF SÖYLETMEYİ TMM MI GİT SEN DIŞARDA BÖTRÜ BÖCEĞİN RESMİNİ ÇEKKK SEN MUHABBETE DEĞİL ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA GİRMİŞSİN AMA BURDA SANA YER VERMEYİZ BİZZZZZZZ:mymeka:

bak yaww ,aşık olacam ben buna yakında ii mi opuyorumnanaktan

umucum nişanlıma çektim ya,elinde krediler vardı ölçtük tarttık biçtik, onun tekrar kredi çekmesine izin vermediler ben çektim, aylık ödemeyi bankaya deil bana yapıcak:):)

anladım canım da inş. Dügün ödenir zor biliyosun kredi işleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…