Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

hoşbulduk umucum,iyiyim canm seni sormalı?

hoşgeldin nişanlısı topicten almayasıca ,topicten kaybolmayasıca :mymeka::mymeka:
hanım ben oluyorum sanırsam galiba karaaaaaaaaannnti lülülülülülü

he hanım sen oluyon dedugun gibi,nişanlım beni burdan alamaz dün gittim kendimi feda ederek ona kredu çektum:):)
Nasıl fedakar bi nişanlıyım ben böle ya

hoşbulduk umucum,iyiyim canm seni sormalı?

he hanım sen oluyon dedugun gibi,nişanlım beni burdan alamaz dün gittim kendimi feda ederek ona kredu çektum:):)
Nasıl fedakar bi nişanlıyım ben böle ya

bu mu fedakarlık hemen de kendini fedakar kategorisine koydun ,sen evlen de o zaman göreceksin fedakarlığı :mymeka::mymeka:

hep yapmak zorunda kalacaksın da ondan kaydirigubbakcemile

Enson yazdığım cukkk otordu sanırım kapak olacak şekilde:) sırnaşık şey

cuk mu sen daha cuk görmemişsin ,ilerleyen zamanlarda ben sana göstereceğim o cukk u hem de fazlası ile merak etme sen :mymeka::mymeka::mymeka:

ne susacağım susmak adabım değildir malesef lülülülülülü

sinir bozucu derecede de konuşurum ona göre beni bilen bilir naniknaniknaniknanik

heyttttttttttttttt ne oluyo orda bakıyım :mymeka:

Laflara bakılırsa abla sen kamyoncusun sanırım bakalım senden bir cuk görelim nasıl olacak bu arada beni bilen bilir demişin bilmeyenlerde kamyon arkası yazısı okusun diyorsun orada ısalak imzam vardiyorsun yaniiii..lülülülülülü

Son düzenleme:

ben kamyoncuları tanımam ama sen çok ii tanıyorsun anlaşılan ki ondan dolayı bu ağızları ii biliyorsun lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sen kamyon arkası yazıları okuyup kamyoncularla sohbete devam et ,biz burda gönlümüzce takılalım alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…