niye saçma olsun ki ,bunlar gerçekler oku da biraz daha temkinli ol ,türkiye de bu kadın gibi binlercesi var malesef senağlama
ya ne biliyim bu kadarına pest detirdiyo bütün gece konuşmamışlar birden aynı yatağa girmişler inandırıcı mı
neden olmasın alkol alınınca sarhoş olduysan herşey olur o an insan bilinçli mi hareket ediyor sence bence gerçektir benim etrafımda da var bu tip durumları yaşayanlar ondan biliyorum ALLAH bu içki belasından herkesi kurtarsın insanın gözünü işte böyle döndürüyor kötükedihüsokötükedihüso
tmm içki şaşırtır ama bu kadarda değilbe canım tmm bi kaç kere görmüşl olur konuşmuş olur da tmm derim ama ilk görmüş ne biliyim yaa allah ım sen koru böyle insanlardan yarabbim sen kimseyi şaşırt maa
amin ama olur böyle şeyler ben neler dinledim kimlerin dertlerini dinledim o yüzden hayatta herşey olabilir ve bu gözle bakmak gerek insan nefsine uydu mu her kötülüğü de yapar o an bir anlık istek gelmiştir adama sağını solunu mu biliyor insan iice sarhoş olunca kadını karısı bile sanmış olabilir yani
o nasıl sey ya bazen bana abartılıyo gibi geliyo ama kadına yinede yazık ya
ona göre bak işde nerler var kocanı içirme başkalarının yanında sahip çık kocana
o nasıl sey ya bazen bana abartılıyo gibi geliyo ama kadına yinede yazık ya
beni konuşturmayın uleyyyyynnn olur diyorsam olur :mymeka::mymeka:
tecrübelerimi şimdi size anlatsam bekarlar asla evlenmek istemez emin olun ben işyerimde bile ne dolaplar dönüyor hem de devlet dairesi ama kimin eli kimin cebinde belli değil evlilerin çoğu eşini aldatıyor hem de işyerindeki iş arkadaşlarıyla neler var neleeeeerrr:1no2:
kocanıza sahip çıkın tabi ben zaten bir genç kızın evli bir aile yanında kalması taraftarı değilim pek bekar ise anası babası yokmu oda kalsın ya da yanında biri daha olsun öyle kalsın
günaydın bolibon şekerleriiiiiiiiii
GÜNAYDIN LAFLARA BAK LAFLARA TANIŞTIK TANIŞALI İİCE LAUBALİ OLDU BU YAWWW :roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
uzat dilini uzat ,uzat da keseyim çok uzamış :mymeka::mymeka:
günaydınn milletttt