Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

umucum nişanlıma çektim ya,elinde krediler vardı ölçtük tarttık biçtik, onun tekrar kredi çekmesine izin vermediler ben çektim, aylık ödemeyi bankaya deil bana yapıcak:):)

önceden ne kredisi çekmiş o kadar yawww CADIARZUCADIARZU

ne yapmak istiyosun amacın ne bilmiyorum ama biz burda güzel muhabbetler kuruyoruz sende katılıyosan doğru düzgün katıl biz robotumuzdan bemnunuz senin tanımlarına gerek yok amacın başkaysa burası sana göre değil git başka yerde başka arkadaşlarla muhabbet lütfen hadi canım sana güle güleeeeeee

ßenim amacım farklı değil ama ilk laf çarpıtan bendeğilim ne ne olursa olsun nerde nasıl davranacağını bilmek zorunda şaka yapıyorsan kaldıracaksın kaldıramıyorsan yapmayacaksın ben kimseyi yermek yada burda rezil etmek için burda değlim.
iyi sohbet ve dostça vakit geçirmek için burdayım ama bunu farklı yerlere çekipte şakanın doznunu ayarlamasını bilmeyenide öğretirim nasıl şaka yapıldığını.

ßenim amacım farklı değil ama ilk laf çarpıtan bendeğilim ne ne olursa olsun nerde nasıl davranacağını bilmek zorunda şaka yapıyorsan kaldıracaksın kaldıramıyorsan yapmayacaksın ben kimseyi yermek yada burda rezil etmek için burda değlim.
iyi sohbet ve dostça vakit geçirmek için burdayım ama bunu farklı yerlere çekipte şakanın doznunu ayarlamasını bilmeyenide öğretirim nasıl şaka yapıldığını.

tmm o zaman arada yanlış anlaşılmalar olmuş birbirinizi kırmadan halledin bari bitsin bu gereksiz konuşmalar

tmm o zaman arada yanlış anlaşılmalar olmuş birbirinizi kırmadan halledin bari bitsin bu gereksiz konuşmalar

ben alıntı yaptığın şahsa laf sokmuşum o da cevap vermiş ozaman bir daha bir topiğe girerken ortasından başından topiği okumadan topiğin genel tavrını anlamadan girmesin o topiğe benim burdaki özelliğim zaten ona buna takılmak insanları biraz olsun gülümsetmek bunu laf sokma olarak algılayanlar konuya ortadan hop diye girerlerse olacak olan budur

ve hala devam ediyor her söylediğin kelime beni değil kendi kendini çelişkiye atıyorsun buda demekki kuyruk acısı var ...
madem kapalım diyorsun kapatalım.... bitsin...

ben alıntı yaptığın şahsa laf sokmuşum o da cevap vermiş ozaman bir daha bir topiğe girerken ortasından başından topiği okumadan topiğin genel tavrını anlamadan girmesin o topiğe benim burdaki özelliğim zaten ona buna takılmak insanları biraz olsun gülümsetmek bunu laf sokma olarak algılayanlar konuya ortadan hop diye girerlerse olacak olan budur

tmm canım olmuş bitmiş yanlış anlaşılma boşverelim uzatmayalım artık başka şeyler konuşmaya devam hadi kızlar benim siz evlilere soracağım çok şey var 3,5 ayım kaldı senağlama

ahaa bu uyarımı oluyo şimdi editörün yaptığı kızlarrrrr

tmm canım olmuş bitmiş yanlış anlaşılma boşverelim uzatmayalım artık başka şeyler konuşmaya devam hadi kızlar benim siz evlilere soracağım çok şey var 3,5 ayım kaldı senağlama

sor bakalım yine ne soracaksın abidik gubidik kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet uyarı tabi ne olacak olsun biz bize başka yerde topic açarız ne olmuş ,arkamdan kim geliyor sağ baştan say kaydirigubbakcemile2

ne cevherleri var kız anlatsana biraz dinliyelim

BAŞLIYORUM:
1) eşimle geceleri yatarken bebek kontrolü amacıyla odamıza girer
2)evden ne zaman dışarı çıksam evimi karıştırır
3)bana devamlı baskalarını över
4)eşimi benden kıskanır
5)bebeğime bakmaya pek fırsat vermez
6)yaptığım hiç bir seyi beğenmez( istediği kızlar gelini olmadığı içindir)

Çok üzgünüm çoook

BAŞLIYORUM:
1) eşimle geceleri yatarken bebek kontrolü amacıyla odamıza girer
2)evden ne zaman dışarı çıksam evimi karıştırır
3)bana devamlı baskalarını över
4)eşimi benden kıskanır
5)bebeğime bakmaya pek fırsat vermez
6)yaptığım hiç bir seyi beğenmez( istediği kızlar gelini olmadığı içindir)

Çok üzgünüm çoook

siz aynı evdemi, kalıyosunuz gec odaya girer felan diyosun da yazık onuda alın ortaya barş kız kocası yok ya canı çekiyodur :mymeka:

siz aynı evdemi, kalıyosunuz gec odaya girer felan diyosun da yazık onuda alın ortaya barş kız kocası yok ya canı çekiyodur :mymeka:

kaynanatör üst katta oturuyo hakılısın kayınpeder almanyada olduğu için belkide :))sırnaşık şey

X