- 21 Aralık 2009
- 289
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kamyoncuları tanımam ama sen çok ii tanıyorsun anlaşılan ki ondan dolayı bu ağızları ii biliyorsun lülülülülülülülülülülülü
sen kamyon arkası yazıları okuyup kamyoncularla sohbete devam et ,biz burda gönlümüzce takılalım alsanaalsanasmile
umu huhu
pelerinli huhu
sesiniz çıksın kızlar
nbr canım ne yapıyosun görüşmeyeli isim neydi senin yaa
şitttttttt susun bakıyım
ıslak imza neyim ne oluyo burda
YAnlış anlaşılırsanız soluğu mahkemede alırsınız ben sölemiş olayımda boynumdan kalksın
blacksperet hayatım beni mi aradın
ara beni boya beni
Valla üst yazıları okuyan kime daha çok yakıştığını merak etmeyecek zaten gönlünce takılıyorsun bunları yazabiliyorsun ama bukadar bozlucağını sanmıyordum çok çabuk pes etin şaka kaldırmıyorsan şaka yapmayacaksın ozaman arkadaşım...
Bilmem anlata bildimmi ufaklık...
ortam biraz değişince umu ve sana seslendim
demşin ama ben göremedim...olsam da aklım ve tecrübem
ne yapmak istiyosun amacın ne bilmiyorum ama biz burda güzel muhabbetler kuruyoruz sende katılıyosan doğru düzgün katıl biz robotumuzdan bemnunuz senin tanımlarına gerek yok amacın başkaysa burası sana göre değil git başka yerde başka arkadaşlarla muhabbet lütfen hadi canım sana güle güleeeeeeerobot:, otonom veya önceden programlanmış görevleri yerine getirebilen elektro-mekanik bir cihazdır. Robotlar doğrudan bir operatörün kontrolünde çalışabildikleri gibi bağımsız olarak bir bilgisayar programının kontrolünde de çalışabilir. Robot deyince insan benzeri makineler akla gelse de robotların çok azı insana benzer.düşünme ve güdülme yoktur doğaol olarak beyinleri yoktur başkası tarafın idare edilir.
iyi ettin biz muhabbetimize dönelim
nişanlına kaç para çektin bakayım yüksek bir meblağ mı bari aklinialirimsmile
yüksek meblağ olsa sevincen dimi
5600 başvurdum cnm masrafı kesildikten sonra 5300 aldım:)
alana kadar başıma ağrılar girdi valla, insanın çok parası olması ne zor ya kaleme çıkana kadar psikolocim bozuldu ayol
Robot:, otonom veya önceden programlanmış görevleri yerine getirebilen elektro-mekanik bir cihazdır. Robotlar doğrudan bir operatörün kontrolünde çalışabildikleri gibi bağımsız olarak bir bilgisayar programının kontrolünde de çalışabilir. Robot deyince insan benzeri makineler akla gelse de robotların çok azı insana benzer.Düşünme ve güdülme yoktur doğaol olarak beyinleri yoktur başkası tarafın idare edilir.
Daha fazla itibarını ayaklar altına alma derim..
BU KİME NE DİYO YA MİLLETİN İTİBARI SANAMI KALDI CANIM ARKADAŞIMIZA LAF SÖYLETMEYİ TMM MI GİT SEN DIŞARDA BÖTRÜ BÖCEĞİN RESMİNİ ÇEKKK SEN MUHABBETE DEĞİL ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA GİRMİŞSİN AMA BURDA SANA YER VERMEYİZ BİZZZZZZZ:mymeka:
umucum nişanlıma çektim ya,elinde krediler vardı ölçtük tarttık biçtik, onun tekrar kredi çekmesine izin vermediler ben çektim, aylık ödemeyi bankaya deil bana yapıcak:):)