Şişme bebek....

cidden komik bir durum ama öncelikle sakin olmalısın ne o oteller falan şimdi şunu düşün bu erkek milleti dediğimiz şahsiyetler aralarında saçma sapan fantaziler konuşuyor ya da netten videolardan falan izliyor sonra yapmaya kalkıyor özeniyorlar akıllılar sonra başlarına böyle şeyler geliyor işte bence eşin bu durumu merak ettiği için almış olabilir her zaman ihtiyaçtan değil bazen özenmekten bazen meraktan oluyor böyle şeyler geç karşısına açık açık asıl amacının ne olduğunu sor bir konuş bakalım

biraz en kötü tarafından bakarsak daha iyi olur
sonuçta şişme ve gerçek bayan değil
ve siz yoksunuz bundan yapmış
hoş karşılancak değil tabi ama abartılcakda değil
bence bunu saklamamalısın
eşinle konuşmalısın eve geldim gördüm neden diye sorabilirsin

düşünemiyorum bile yani... not bırakcaktın aslında, havasını söndürdüğünde beni ara. şişik olmayan karın! konuşmalısınız bence ama keşke kaçmasaydınız. şuanda geç değil, gidin ve konuşun.

Sanki düşünülmüş ve daha önce açılmayan bi konu bulunmuş...
gelsin yorumlar denmiş

Şişme bebek gören kadın neden kostur kostur otele gitsin ki? Ailelere de haber verseydiniz bari

Evet heralde bakti listeye hep kv gorumce elti bacanak .orno konulari. Ben de boyle bir konu acayim egleneyim demis gibi.

Dogdugu gunden baslayarak mama verdim benim de sutum hic olmadi. Ama simdi 21 aylik oglum vee masallahi var takma canim kulaklarini tika derim.

Merhaba ,

Benim farklı bir sorum var. Siz , işiniz gereği ayda 1 hafta evden uzakta iken oğlunuza kim bakıyor ? Tüm bu olaylar esnasında oğlunuz nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…