Şişme bebek....

cıdden kadın gıbımı herseyı ya bende onu merak ettım
buarada aklıma gelen sudur bırseyelr ızlerken yapmıs olmalı
yoksa altı ustu bır balon oda

adamın başına vurmuş canım. yalnız canlısını istememiş demek ki yoksa onu da yapabilirdi. bence hiiiççç bu konuda yüzgöz olma sorma etme. cansız bi şey sonuçta ve eşi ortadan kaybolunca fırsat bilip kadınlara gidenlerden olmadığı da belli burdan. hiç sorma oralı bile olma giyin süslen güzel bir akşam yemeğinin ardından özlem giderin en iyisi siz :)

Bu durum aldatmaya girer mi? bence girmez. Çünkü adam kendi hayal dünyasında, bir cansız oyuncakla fantazi yapmış.. Eee ergenlik dönemindeki erkekler, bir dergi güpüründeki yarı çıplak bir kadını düşünp, nasıl kendini tatmin ediyorsa, bu da onun gibi birşey..
Ki eşiniz istese, eve kadın da çağırırdı, netten kızlarla canlı da görüşebilirdi.. Ama adam kendi hayal dünyasında eğlenmiş.. Bu durum normal midir? bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki.. Ne kadar hayat arkadaşında olsa, eşin de olsa; karşındaki insanın içinden neler geçirdiğini, neler hissettiğini, arzularını bilemiyorsun.. Bunu bilebilmen için karşındaki kişinin sana düşüncelerini paylaşması gerekir. Peki nasıl paylaşır, sen onu anlamaya çalışırsan ve yargılamazsan..

Sisme bebege baksaydin sarisin mi esmer mi japon mu ona gore adamin ne turee ilgisi oldugunu anlardinn sabah sabah guldummm benim esim oyle birseyy yapicakk varyaa bebegi alirr monte ederdim musait bir yerine

netten battım mansıl bişeydir diye..
sanırım bende sinir olurdum..
o an tepki vermeden nasıl duruyorsunuz anlayamıyorum

bir şişme bebeğin hazin sonu

Eki Görüntüle 1588266
Bunu biliyorum...haberler mi ne göstermişti. Polis filan toplanmış uçurumun başına aşağı bakıyorlar gerçek kadın sanmış lar polis ambulans filan hep toplanmış. Aşağı inmişler kurtarmaya bir de bakmislar bu...

Öyle bebekler kösedeki bakkal'dan alinmiyor ki ... Birde pahalidir yani...
Kocaniz acaba mutsuz mu? Yani fantizilerini sizinle paylasamiyordur belki ...
Ama neden otel'desiniz siz suan? Gidin konusun esinizle...

Bence bekleseydiniz duştan çıkana kadar .. Çıktığında da o şoookk olsun siz niye oluyorsunuz kii açıklaması vardır elbet masumca duruyor .. Sizin içinizin rahatlaması açısından bemce gitmemeliydiniz.. Bunun konusu açılacak da denk gelcek debir daha yakalıcaksınız daa ooo ooo o zamana kadar kurup durursunuz benden demesii

:))) bende bian icin bu neeeee derdimde, baskasina gitmesinden iyidir yani..

Yinede uxulurdum ama bu kadar mi kudurdun diye..bilemedim karmaşik :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…