Şişme bebek....

Yanlış yapmışsın ne güzel süpriz yapacaktın şişme bebeğin yerine geçip bekleyecektin al sana süpriizz diye adam ne olduğuna şaşıracaktı.
Devir teknoloji çağı yakında ne robotlar çıkacak piyasaya şimdiden herkes alışsa iyi olur ayrıca.

2 şey diyeceğim
1 neden her daim yanınızda her an heryerde kullanabiliyor musunuz yoksa bir insan neden böyle bir şeyi yanindan ayirmaz ki nemfomani olmasin :halay:
2 başınıza bir şey gelirde insanlar cantaya bakar telefon falan için birine haber vermeye numara aramak için eline bir aliyor vibro dusunun bence sakin olun ve onu yavasca yataginizin komidinine birakin cikarken eve gelince yine alirsiniz elinize :KK70::KK70:

1.si ben mastürbasyon yapmayı seviyorum.. Yani klitoral orgazm aniden istebiliyorum.. İşyerimde lavaboyu tek ben kullandıgım için yapmamda pek bir sıkıntı cıkmıyor.:dondurma:
2.si Makyaj çantamın içinde taşıyorum.. Başıma bişey gelirse yapacak bişey yok görürlerrr :KK14:.. Ama onun kolay kolay anlaşılırlığı yok. Ancak benım gibi bu şeyleri kullananlar anlar ne oldugunu.. Yani ruj gibi rimel gibi şişesi var ufak.. Eve bırakamam ayrılamam ondann nayırrr nolurrr:oops:

1.si ben mastürbasyon yapmayı seviyorum.. Yani klitoral orgazm aniden istebiliyorum.. İşyerimde lavaboyu tek ben kullandıgım için yapmamda pek bir sıkıntı cıkmıyor.:dondurma:
2.si Makyaj çantamın içinde taşıyorum.. Başıma bişey gelirse yapacak bişey yok görürlerrr :KK14:.. Ama onun kolay kolay anlaşılırlığı yok. Ancak benım gibi bu şeyleri kullananlar anlar ne oldugunu.. Yani ruj gibi rimel gibi şişesi var ufak.. Eve bırakamam ayrılamam ondann nayırrr nolurrr:oops:
:KK70: :KK70: :KK70:
İş yerinde mi bence aşırı sizdeki istek. Allahtan o minik sey var yanınızda 😃 adama böyle anlatmayin bunalima girer :KK70:

Bence fazla önemseme sonucta gercek kadın değil eşini mutlu edicek şeyler yap anladıysan beni o bebeği cıkarmaya gerek kalmasın git alışveriş yap sexy eşağlar al kocanı mutlu et sonra o konuyu ac

Bence fazla önemseme sonucta gercek kadın değil eşini mutlu edicek şeyler yap anladıysan beni o bebeği cıkarmaya gerek kalmasın git alışveriş yap sexy eşağlar al kocanı mutlu et sonra o konuyu ac
Eşağ nedir nerde satilir hemsire?😂
Konu fake,bosuna yazmissiniz

Bence merak etmiş olabilir esinizle görüşün nedenini öğrenin bence 😁 bi daha sisirmesin bisey

X