Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamıyorum bu konu niye kilitlenmiyor? @Mune
2 şey diyeceğim
1 neden her daim yanınızda her an heryerde kullanabiliyor musunuz yoksa bir insan neden böyle bir şeyi yanindan ayirmaz ki nemfomani olmasin
2 başınıza bir şey gelirde insanlar cantaya bakar telefon falan için birine haber vermeye numara aramak için eline bir aliyor vibro dusunun bence sakin olun ve onu yavasca yataginizin komidinine birakin cikarken eve gelince yine alirsiniz elinize
1.si ben mastürbasyon yapmayı seviyorum.. Yani klitoral orgazm aniden istebiliyorum.. İşyerimde lavaboyu tek ben kullandıgım için yapmamda pek bir sıkıntı cıkmıyor.
2.si Makyaj çantamın içinde taşıyorum.. Başıma bişey gelirse yapacak bişey yok görürlerrr .. Ama onun kolay kolay anlaşılırlığı yok. Ancak benım gibi bu şeyleri kullananlar anlar ne oldugunu.. Yani ruj gibi rimel gibi şişesi var ufak.. Eve bırakamam ayrılamam ondann nayırrr nolurrr
Eşağ nedir nerde satilir hemsire?Bence fazla önemseme sonucta gercek kadın değil eşini mutlu edicek şeyler yap anladıysan beni o bebeği cıkarmaya gerek kalmasın git alışveriş yap sexy eşağlar al kocanı mutlu et sonra o konuyu ac
Ya valla bilerek sırf bu konuyu hortlatmak için yeni üyelik alındığını düşünmeye başladımEşağ nedir nerde satilir hemsire?
Konu fake,bosuna yazmissiniz
Türkcem iyi değil ve yeniyim bilemedim nerden bileyimEşağ nedir nerde satilir hemsire?
Konu fake,bosuna yazmissiniz
Hay allah iyiliginizi versinTürkcem iyi değil ve yeniyim bilemedim nerden bileyim
Efsane konu efsane yorumdurTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))