Şişme bebek....

adamın başına vurmuş canım. yalnız canlısını istememiş demek ki yoksa onu da yapabilirdi. bence hiiiççç bu konuda yüzgöz olma sorma etme. cansız bi şey sonuçta ve eşi ortadan kaybolunca fırsat bilip kadınlara gidenlerden olmadığı da belli burdan. hiç sorma oralı bile olma giyin süslen güzel bir akşam yemeğinin ardından özlem giderin en iyisi siz :)

Ya insan çaktırmasa bile her telefonla konuştuğunda "acaba yine şişme kadınla mı" diye düşünmez mi? :KK70: Sen ne karıştırıyorsun yine bakiyim diye dalar insan.

Şuan siz şaşkınlıkla ne yapsam havasındasınız ama sakin kalın bence. Cinsel hayat durağanlığı pek sevmeyen bi olay... Siz uzak kalınca napsın garibim bulmuş şişme avradı.. Benimde kullandığım caağğğnımm vibratörüm var mesela.:hamarat: Küçük bişey her daim yanımda taşırım :) Hayatımda biride var ama vibratörle yaşadığım şey daha farklı bir tat :) bana göre çok abartılacak bişey göremıyorum açıkçası. İlla ki sormak istiyorsanız da lütfen iğrenmeden yargılamadan sorun. şu gün geldim böyle bişeyle karşılaştım yüzleşmeye hazır olmadııgm için çıktım. Bana anlatır mısın neden böyle bişey yaşadıgını gibisinden gayet olgun ve sakiinnn bir tavırla öğrenmenizi rica edicem. Şahsen öbür türlü bir soruş şekli cok utandırır.. Beraber çözmeye bakın benceeee

Şuan siz şaşkınlıkla ne yapsam havasındasınız ama sakin kalın bence. Cinsel hayat durağanlığı pek sevmeyen bi olay... Siz uzak kalınca napsın garibim bulmuş şişme avradı.. Benimde kullandığım caağğğnımm vibratörüm var mesela.:hamarat: Küçük bişey her daim yanımda taşırım :) Hayatımda biride var ama vibratörle yaşadığım şey daha farklı bir tat :) bana göre çok abartılacak bişey göremıyorum açıkçası. İlla ki sormak istiyorsanız da lütfen iğrenmeden yargılamadan sorun. şu gün geldim böyle bişeyle karşılaştım yüzleşmeye hazır olmadııgm için çıktım. Bana anlatır mısın neden böyle bişey yaşadıgını gibisinden gayet olgun ve sakiinnn bir tavırla öğrenmenizi rica edicem. Şahsen öbür türlü bir soruş şekli cok utandırır.. Beraber çözmeye bakın benceeee
2015 senesinde acilmis fake bir konuydu kendisi.

Yine yeniden hortlamis keske kapansa toptan.

Benimde kullandığım caağğğnımm vibratörüm var mesela.:hamarat: Küçük bişey her daim yanımda taşırım :)

2 şey diyeceğim
1 neden her daim yanınızda her an heryerde kullanabiliyor musunuz yoksa bir insan neden böyle bir şeyi yanindan ayirmaz ki nemfomani olmasin :halay:
2 başınıza bir şey gelirde insanlar cantaya bakar telefon falan için birine haber vermeye numara aramak için eline bir aliyor vibro dusunun bence sakin olun ve onu yavasca yataginizin komidinine birakin cikarken eve gelince yine alirsiniz elinize :KK70::KK70:

Şişme mişme affetmem patlatıveririm valla :KK48: Keşke geri gitmeseydiniz yatakta oturup bekleseydınız eşinizi 2 günde bu ne kudurukluk nerde saklıyormuş bu zaman kadar

X