- 31 Temmuz 2009
- 10.483
- 52.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbiniz temizmisdilinizde miydi yahu yine hortlatmışlarDaha geçen gün tesadüfen ekşide gördüm bu konuyu.
"Ne zamandır hortlamıyor" diye düşünmüştüm, yine hortlamış. Bumerang gibi konu
Tesadüf gördüm ,yorum yaptım fakat tekrardan silmek istedim beceremedim yeni olduğum içinKonuyu nasıl ve nerden bulup hortlattınız merak ettim yahu
Konu fakeCanım eşinle durumu konuşabilirsin ama öyle konuşmalısın ki senden kaçmamalı insan ilişkileri çok karmaşık artık ama eşinin destek alması şart gerçi cinsel hayattan hiç bahsetmek istemez erkekler nasıl olur bilemedim
Tahmin ettim ama böyleleri yüzünden her şeyi sorgular olmaktan korktummKonu fake
Nefes de almiyormuş kiBu saatte güldüm güldüm güldüm :) Nefes alsın yeter modunu geçmiş adam. :) Allahtan konu sahibi geri dönüp kadına bakmış bakmasa sonra kocasına aldattin beni dese adam yok şişme bebekti o deseydi işte o zaman adamın vay halineydi
Ay çok tatlısın ya karnım agridi gülmekten,,Tam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
Kalbiniz temizmisdilinizde miydi yahu yine hortlatmışlar
Aynen ya dilek kapınız mi açıktı artık nedir,keşke başka bişe dileseymişsiniz allah gönlünüze göre versin :)Keşke başka bir şey düşünseymişim o an.
Konunun hortlamasını dilemedim ama başka bir şey dilesem gerçek olurdu belki. Önemli bir an boşa gitmiş oldu
Şok yaşamak için çok geçŞişme bebeği (kadını) alıp yerine kendin yatıp bekleseydin odaya girip bi şok da o yaşasaydı keşkem
Yok vallahi ben gördüğümde gündemde konu zirvedeydi :))))Sen mi hortlattin konuyu? Şu an krizlerdeyim.