Altta bazen eski konuların linki oluyorGene bir konu hortlatma o değil böyle konuları nasıl buluyonuz şişme bebek ararken mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altta bazen eski konuların linki oluyorGene bir konu hortlatma o değil böyle konuları nasıl buluyonuz şişme bebek ararken mi
+1Birkaç gün önce internette dolaşırken ekşi sözlükte "kadınlar kulübünde şişme bebek tartışması"diye bir konuya rastlamıştım (gerçi o konuya da nerden geldiğimi bilmiyorum).merak etmiştim.kaç sene önceki konu nerden bulacağım derken bugün karşımda gördüm :))
Birkaç gün önce internette dolaşırken ekşi sözlükte "kadınlar kulübünde şişme bebek tartışması"diye bir konuya rastlamıştım (gerçi o konuya da nerden geldiğimi bilmiyorum).merak etmiştim.kaç sene önceki konu nerden bulacağım derken bugün karşımda gördüm :))
Konuyu hortlatmışlar olan olmuş o ayrı da ben ilk defa burda bu kadar tutan bir yorum görüyorum adaylığını koy seni muhtar seçelimTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
Malümunuz önümüz kış netten şişme yelek şişme mont aratırken bir zamanlar popüler konu olan şişme bebek geldi aklıma : ))Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. ((
Tam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
Malümunuz önümüz kış netten şişme yelek şişme mont aratırken bir zamanlar popüler konu olan şişme bebek geldi aklıma : ))
Bu yorumda fenaÇatalı haketmiş o hatun.
Peki şu yorum
Ekşi sözlüğe ,onedio ya düşmüştü bu konu ve yorumları . Ordan bir yazar trolleyip haber yapmış olabilmesi mümkün benceay bu ne konu hortlamis troldur bence ama ya
Yani sacma geldiEkşi sözlüğe ,onedio ya düşmüştü bu konu ve yorumları . Ordan bir yazar trolleyip haber yapmış olabilmesi mümkün bence
HaykırdımTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
Konu sekiz yıllık, sahibi pasif…Ben olsam bosanmam ama şişme bebegi indirip ağzına sokardım
Neden hesap sormadiniz ki.Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. ((