Şişme bebek....

Yani afedersiniz de neden bu kadar buyuttunuz anlam.veremedim :/ genislik bende mi? Burada gercek bile olmayan birseyden bahsediyoruz bir plastik.. ha elle masturbasyon yapmis ha plastik bir bebekle.. bence sorun etmenize bile gerek olmayan bir konu

Sadece göz gezdirmek için açmıştım konuyu. Önce fake dedim, sonra ya gerçekse? dedim empati yapmaya çalıştım.

Çok üzüldüm halinize. Bütün içtenliğimle geçmiş olsun diyorum, ama nasıl geçecekse.

Her şeyden önce kesinlikle aldatmadır bu. Kendi kendine yaşadığı bir şey olsaydı, tamamen normal karşılanırdı. Ama eşinizin cinselliği yaşarken kendinden ve sizden başka birine (canlı ya da cansız hiç önemli değil) ihtiyaç duyması benim gözümde aldatmadır. Üstelik cansız olması çok da iğrenç bi durumdur.

Ne var bunda, alt tarafı fantezi yani diyen arkadaşlarıma sormak istiyorum. Adamı (töbe töbe) vibratörle tek başına yakalasaydınız, bu da fantezi deyip normal mi karşılardınız, yoksa arkadaşın yaptığı gibi iğrenerek kaçar mıydınız?

Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

:/ ;/ cansiz olmasi da cok igrenc mi? Yani merak ediyorum ben hangi dunyada sizin gibi dusunen kadinlar hangi dunyalarda yasiyorlar.. ne adamlar var karilaei iceri odada uyurken nette kadinlarla fantaziler yapan.. ertesi gunde esleri kocalaeina sanki melekmis o tarz seylerle isi olmazmis gibi yaklasir falan :) siz istediginiz kadar benim esim yapmaz o tarz diyin ama oluyor..ve neredeyse dunya uzerindeki tummmm erkekler boyle.. evli yada bekar fantazileri var.. ve bence buna igrenc demek yanlis bir durum.. adam herrr turlu gidip baska kadinlarida koynuna alabilirmis..o kadar kolay ki bunu yapmak..onu yapmak yerine masumca kendi cinsel durtulerini torpulemis ve bu gercekten kotu bir durum degil

Eşimin vibratörle işi varsa bi zahmet benimle olmasın.aynı şey mi?eşimi şişme bebekle yakalasam cidden gülerim.fantezidir meraktır der geçerim.konu sahibi böyle demiyor olabilir onda sorun yok.
yani bana göre süt ona göre çikolata.karşı çıktığımız nokta çocuğumu göstermem deyişi.eşim gizli gay ya da biseksüel olsa bile bu durum bana yada kimseye ÇOCUĞU göstermeme hakkı vermez.klişedir ama eşler boşanır anne baba çocuktan boşanamaz.

Yani vibrator ayri olay sisme bebek ayri olay:) esimo vibrator ile gorseydim elbette sasirirdim.. neden? Cunku benle evli olduguna gore hetero bir erkek olmasi lazim..eger vibraror kullaniyorsa bu onun hetero plmadigi anlamina gelir ve elbetteki kafamda bambaska seyler olurdu :) ama sisme kadini kullaniyorsa bu onun saglikli bir erkek oldugu anlamina gelir :) cok alakasiz ornek vermissiniz kusura bakmayin.. ve kadinlar bence bunu dert etmeyin.. hmm esiniz sizi vibratorle gorse fantazi dusunur tahrik falan olur, siz evi terk edip otele gidiyorsunuz.. belkode sorun budur :) siz seksi konularda pek esinizin istedigi fantastik fikirlere sahip olmayip kosarak evden uzaklasmanizdir belkide sorun:) onun yerine eve girip esinize tatli bir surpriz yapsaydiniz belkide eainiz sisme bebek konusundan vazgecerdi :) buda ihtimal

Dediğiniz durumları çok duydum gerçekten var olduklarına inancım da sonsuz. Ama benim inancım öyle bir aldatılmanın, böyle bir aldatılmadan daha insani olduğu yönünde. Size neden yatakta cansız saçma sapan bir şeyin olması, olayın sadece bir "delik"ten ibaret olduğu anlamına gelmiyor?

Evet. Hemen çocuğu da gostermeyecem sürünsün tripleri. Çocuğun psikolojisini düşünen yok. Çocuk için baba, babadir.anne de annedir. Çocuğa şişme bebeği anlatsan çıkıp üstünde Zıplar oyun oynar... Kadın yaşadığı travmayi çocuğundan yaşatmak istiyor ki kendi acı çektiği gibi koca ve çocukta çeksin. Bunu insanlara anlatmaktan dilimde tüy bitti. Çocukların dünyasını yıkmayın bırakın gerçekleri büyüyünce ogrensinler. Soyut somut kavramı zaman mekan kavramı gelişmemiş bir sabiye şişme bebekle sexi nasıl anlatacaksiniz merak ediyorum.

Aynı şey, çünkü size göre bu eğlenceyse o da eğlence olurdu. Bu nasıl adamın aldattığını göstermiyorsa, o da gay olduğunu göstermezdi.

Ama lütfen beni yanlış anlamayın, çocukla ilgili bir yorumda bulunmadım ben.

Sadece plastik bir delikle esimin kendini tatlin etmesi, benim gibi canli bir kadini bana tercih edip kendini tatmin etmesi daha igrenc olurdu bence..erkekler ayni isi elleriylede goren bir cins.. unu dusunun

Yani afedersinizde cinsel anlamda bu kadar dar dusunmemek gerek.. sonrada esim neden baska kadinlara gitti diye aglariz... oyle yada boyle erkekler icin cinsellik cokkkk fazla onemli ve tercihlerini gelen olarak cinsel yonden iyi kadinlarsa kullanirlar.. bence sizde bunu aşin.. plastik bir bebegi kiskanmanin alemi yok

Eşimin vibratör gibi eylence anlayışı varsa benimle işi olmaz daha doğru ifade ile benim de onunla işim olmaz.size göre her türlü seks objesi aynı olabilir ama bana göre aynı değil.çünkü seksüel açıdan yönelimlerimiz aynı değilse o evliliğin devamı mümkün değil.

Erkekte Vibratir le sisme bebek bammmbaska olaylar :)

Bambaska olaylar ama bunu ayni kefeye sokanlar var... :)

Niye, o da bi çeşit mastürbasyon değil mi? Mastürbasyon da sapıklık o zaman. Hepimiz sapığız
Degil..bir bebekle iliskiye giriyor..neyse tartismayacagim.bakis acilarimiz cok farkli..bigun esiniz bir bebekle iliskiye girerse mutlu olursunuz inshani yazmistiniz ya basima gelirse mutlu olurum diye.mutluluklar:)

Cocugu gostermem demedim sadece esime kizginlikla soyledigim "ayda bir gorursen dua et" cumlesiydi. Bazi kisiler yanlis okuyor ya da okumuyor sanirim. Yoksa kimse cocugunun kotulugunu istemez emin olun. Yipranmis oldugum su gunlerde anneligimle ilgili konusurken biraz daha sagduyulu davranabilirseniz sevinirim..

Kendimi ifade edemedim az önce, bir kez daha söylemek isterim.

Şişme bebek örneği erkek kısmının aldattığını göstermiyordu. Cinsel anlamda -geniş- olmamız gerektiğini gösteriyordu. Diğer örneği bilerek saçma sapan seçtim ki daha iyi anlatabileyim diye. Bu da erkeğin gay olduğunu göstermiyor. Bir çeşit merak, değişik bir fantezi olarak niteleyip küçük bir şaşırmayla yolunuza devam edebilirsiniz pekala. Onun yerine tutucu olmayı seçtiniz.

Ben de şişme bebekle aldatılsam, açıkçası gururum da incinirdi, midem de bulanırdı. Seks objesi denilen şeylerin çiftlerin ortak mutluluğu için kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Az önce yönelimlerin aynı olması gerektiğini de söylediniz. Şişme bebeği yönelimden saymadınız. Hani o haberlerde okuyup da oha dediğimiz insanlar var ya. Çok afedersiniz, eşeğe,tavuğa ve hatta damacanaya tecavüz edenler. Bunu da normal mi saymalıyız bu durumda? Ne de olsa beni bana tercih etti. Başka kadın da bulabilirdi? dimi ama??
Bu sapıklık olarak görülürken, diğeri neden görülmüyor. Tek çeşit değil ki sapıklık!

YanI afedersiniz de o hay anlara tecavuz eden sapiklarla evinde cansiz bir objeyle cinsel ihtiyacni krsilan adamar kesinlikle ani kefeye sokulamaz bile.. yani cinsellik bir ihtiyactr..simdi siz bunuda inkar felan edersiniz ama sizin de ihtiyaciniz olan birsey.. ve bunu gidip baska insanlarla degilde kendi kendinize karsilamaniz gayet normal bir durum.. cinselligi bu sekilde tabu goren toplumlarda her turlu sapkinlk oluyor genelde. Bence asmak lazim bunlari..

Kimse anneliğinizi sorgulamıyor.konu açıyor yorum bekliyorsunuz,yduymak istemediğiniz tarzda yorum yapılınca biraz empati,anneliğimi sorgulamayın diyorsunuz. Her dediğinize haklı dememizi bekliyorsunuz sanırım.Ayda bir görürsün dua edinden sonra da göstermeyeceğim dediniz.Kaldı ki ayda bir görürsen dua et cümlesi de göstermeyeceğiniz anlamına geliyor.
Sizin evliliğiniz sizin kararınız.öfkeyle kalkıp zararla oturmayın .

Aynen canım tabuları aşmak lazım bence de.Biraz daha yazarsam hiçbir şeyden habersiz uyuyan adamı uyandırıp kalk bi kaç oyuncak al da oynayalım diyeceğim:) haydi iyi geceler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…