- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
arkadaşım bence çocuğu babadan uzak tutma kararını kendi başına almamalısın
bir çocuk psikoloğuna akıl danışmalısın
senin durumun, çekincelerin farklı olabilir ancak boşanan çiftlerde çocuğu diğer ebeveyne göstermemek çocukta ciddi sorunlara yol açabiliyor
bir çocuk psikoloğundan randevu al
git durumu anlat açık açık
çekincelerim şunlar de
bir uzman fikri al
sonra üzülmektense, baştan elinden geleni yapmak en iyisi
burada, forumda bile bir eğitimci yazmıştı, çocuğu babadan uzaklaştırmanın zararlarını
belki iyilik yaptığını zannederek kötülük yaparsın çocuğuna...
bir uzman fikrini alarak temkinli olmaktan bir zarar gelmez..
starkgirl e çocuğu ile alakalı tavsiyeler vermeye çalışmanızı anlıyorum ancak konuda kırmızı çizgiler var ve konu sahibesi anlatamıyor belli ki. Bu kırmızı çizgilerden dolayı da oğlunun sağlıklı bir birey olarak yetişebilmesi için boşanma kararı alıyor ve mümkün mertebe çocuğunu korumak istiyor benim anladığım kadarıyla. ( yanlış anladıysam lütfen düzeltin starkgirl )
Profilini baz alarak yazıyorum. Akademisyen bir kadın olarak belki ayda birkaç gün başka bir fakülteye derse gidiyordu konu sahibesi. Ayda en fazla 1 hafta ayrı kalıyorlar. Oğulları bu sürede aynı ildeki kayınvalide de .
Konu sahibesi eşinin bazı isteklerini anlamaya çalışmış , kendisi hoşlanmasa da +18 film izlemeyi de kabul etmiş.
Eşinin istekleri bununla sınırlı kalmamış. Burada kadının isteklerine saygı duyan bir erkek yok. Adam bir şekilde kendi isteklerini kadına kabul ettirmek istemiş ve sadece kendi hazzını önemsemiş sanırım ki.
Kocasına sürpriz yapmaya giden kadın da şişme bebeği görünce şoke olmuş.
Evden sessizce çıkmasına hayret ettim açıkçası. Düşünmeye çalışmak , empati yapmak dahi kötü geldi.
Alt tarafı plastik diye düşünemiyorum açıkçası. Ben bunun yerine bir kadınla aldatılmayı tercih ederdim. İkisinde de sonunda ayrılık olsa da en azından cansız bir obje ile farklı fanteziler yaşamaya çalışmasından daha az can yakardı.
Bir kadın olsa idi sebep ; en azından arada sevgi olmasa dahi bir beğeni, kimyasal çekim olabilirdi.Kauçuk malzemeyi tercih eden bir insanın fantezi dünyasında sonraki adımın ne olduğunu düşünmekten ve onu her gördüğümde o sahneyi unutmaya çalışmaktan daha kolay olurdu sanırım.
Allah Allah sisme bebekle fantezi yapti diye adami yildirim hiziyla bosayip cocugu da hic gostermeyeceksin oyle mi?Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..
Allah Allah sisme bebekle fantezi yapti diye adami yildirim hiziyla bosayip cocugu da hic gostermeyeceksin oyle mi?
Nedense boyle ilginc olaylar ve keskin kararlar yeni uyelerin basina geliyor hep
Cinsel eylemlerininin kabul edilemez boyutta olduğu nasıl ispat edilecek?elinde şişme bebek bile olsa bunun eşinin aldığı hususunu nasıl belgelendirecek.var mı bir delil emare bir foto, bir fatura.yoksa ve eşi inkar ediyorsa ispat edenez.Starkgirl , konunuzda üstü kapalı bahsettiğiniz cümlelerinizden anlaşılıyor ki eşinizin fantezi kapsamı sizin kabul edebileceğiniz veya sizin de arzu edeceğiniz şekillerin çok dışındaymış.
Ailenize anlatma kısmı : evet , gerçekten çok zorNasıl anlatılır bilemedim. Eş olarak beklentileri bana uygun değildi derseniz ağır mı olur , inanın bilemedim.
Allah yardımcınız olsun. Daha önceki mesajımda da belirtmiştim. Boşanma avukatınıza olay dava dilekçesinde yer almasın diye şiddetli geçimsizlik deme gafletine düşmeyin sakın. Cinsel beklentileri kabul edemeyeceğim eylemleri de içeriyordu şeklinde en azından bir giriş yapın. Dava dilekçeniz genele açılmayacak , aile bireylerinizi davaya dahil etmezsiniz. İlerleyen yıllarda velayet davası ile tehdit edilmemeniz için avukatınıza açık olun.
Oğlunuzla size mutlu , huzurlu , sağlıklı bir hayat dilerim.
Cinsel eylemlerininin kabul edilemez boyutta olduğu nasıl ispat edilecek?elinde şişme bebek bile olsa bunun eşinin aldığı hususunu nasıl belgelendirecek.var mı bir delil emare bir foto, bir fatura.yoksa ve eşi inkar ediyorsa ispat edenez.
varsayalım var elinde böyle bir belge eşi de eşim doğumdan sonra cinsel anlamda soğumuştu birlikteliğimiz yoktu dese ve onu aldatmamak için onun bilgisi dahilinde aldım dese ne olacak.kaldı ki cinsellik mahremdir ve bu tür iddiaların ispatı çok çok zordur.iddiasını da ispat edemeyen taraf o davayı kaybetmeye mahkumdur.
Beddua mi bu? Benim sorun yapacagim bi sey degil yalniz idrak edemediniz sanirim?Keske benim yerimde olsaydiniz..
Beddua mi bu? Benim sorun yapacagim bi sey degil yalniz idrak edemediniz sanirim?
Konu sayfalarca sürdüğü için tamamını okuyup hakim olmak zor, ben yorumlarımı ilk mesajınız doğrultusunda yaptım. Haliyle de yatakta bulunan şişme bebek yüzünden boşanmak isteyen birine ne söylenebilirse onu söyledim. Bu yüzden beni anlamıyorsunuz yaşadıklarımı bilmiyorsunuz diyerek bizi suçlamayın rica ederim. Keşke olayı parça parça anlatmak yerine ilk mesajda tamamını anlatsaydınız biz de ona göre yorumlarımızı yapardık böylece kırılmazdınız. Her neyse, boşanma kararını verecek olan sizsiniz mahkeme bir aile danışmanına gönderebilir , belki eşinizin cinsel dünyasıyla ilgili sorunlarınızı orada çözeblirsiniz çözülmezse de yeni bir sayfa açarsınız. Umarım işler sizin için iyi gider. Böyle durumlarda ne kadar olumsuz yorum yapsam da kadın kimliğinizden dolayı pozitif ayrım güderim ve kadın tarafını desteklerim. Dediğim gibi umarım güzel bir hayatınız olur.Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..
Keşke yapsaydi arkadaşımız , çok akıllıca bi fikir ama şok bi durumda kafalar karisiyor.. Ne erkeklere kaldık...Keşke bebeği alıp, sen yatsaydın yerine, bak eşin nolurdu. Sonrada hesap sorardın
Gayet objektifim hanimefendi, kocami sex oyuncagiyla bosaldi diye bosayacak degilim heralde di mi? Siz vibrator kullanip bu sebepten cocugunuz size gosterilmese ne yapardiniz? Konunun fake olmama ihtimali varsa empatiye sizin ihtiyaciniz var. Ama sanmiyorumEmpati yapabilmeniz icin soyledim. Belki daha objektif olurdunuz..
Boşanma davalarında genel geçer deliller, tanık, darp cebir vs raporu, fotoğraf,fatura vs gibi belgeler.bu deliller var mı konu sahibinde yok.Şiddetli geçimsizlik gibi , eşlerin birbirinden farklı cinsel istekleri de boşanma sebebidir. Dava dosyalarında da yer alır. Şiddetli geçimsizlik için sunulan somut belge nedir ? Konu sahibesinin gurur veya olayı saklamak amaçlı avukatıyla paylaşmaması ilerleyen yıllarda soruna yol açmasın diye bir hatırlatma yaptım sadece.
Boşanma davalarında genel geçer deliller, tanık, darp cebir vs raporu, fotoğraf,fatura vs gibi belgeler.bu deliller var mı konu sahibinde yok.
aslında şiddetli geçimsizlik diye adlandırılan kanunda sayılan evlilik birliğinin temelinden sarsılmasıdır.evet eşlerin cinsel, fikirsel anlamda uyumsuzlukları evlilik birliğini temelinden sarsar ve doğal olarak boşanma sebebidir de bunu nasıl ispat edecek diye soruyorum?sadece bu sebebe dayanıp davayı açarsa ispat edemezse eşi de boşanmayı kabul etmezse dava reddolunur diyorum.