Şişme bebek....

Zor bir durum yerinde olsam ne yapardım diye düsündümde bilemedim, Allah yardımcın olsun öncelikle insallah en dogru kararı verirsin ama adamım normalde tavırları vs normalse neden cocugu göstermemekle tehdit ediyorsunki, babadan önce çocuğun iki ebeveyninide görmek Hakkı. Çocuğunuzun Hakkı'na tecavüz olur bu eger baba Sapık değilse. Büyük ihtimalle benim midem ve gururumda kabul etmezdi bu durumu ama sırf şişme bebekle yattı diye Sapık oldugunu iddia edemeyiz

Cok haklisiniz en kisa zamanda gorusecegim,tesekkurler..

Tesekkur ederim beni cok iyi anlamissiniz..

Allah Allah sisme bebekle fantezi yapti diye adami yildirim hiziyla bosayip cocugu da hic gostermeyeceksin oyle mi?

Nedense boyle ilginc olaylar ve keskin kararlar yeni uyelerin basina geliyor hep

Ya tam anlatmıyorsun ki sonuçta müneccim değiliz bizde çok uç istekleri varsa ve bu yüzden ayrılmak istiyorsan anlarım ama şişme bebek içinse sadece abartılı geliyor bu benim düşüncem tabi hakkında hayırlısı olsun

Cinsel eylemlerininin kabul edilemez boyutta olduğu nasıl ispat edilecek?elinde şişme bebek bile olsa bunun eşinin aldığı hususunu nasıl belgelendirecek.var mı bir delil emare bir foto, bir fatura.yoksa ve eşi inkar ediyorsa ispat edenez.
varsayalım var elinde böyle bir belge eşi de eşim doğumdan sonra cinsel anlamda soğumuştu birlikteliğimiz yoktu dese ve onu aldatmamak için onun bilgisi dahilinde aldım dese ne olacak.kaldı ki cinsellik mahremdir ve bu tür iddiaların ispatı çok çok zordur.iddiasını da ispat edemeyen taraf o davayı kaybetmeye mahkumdur.

Şiddetli geçimsizlik gibi , eşlerin birbirinden farklı cinsel istekleri de boşanma sebebidir. Dava dosyalarında da yer alır. Şiddetli geçimsizlik için sunulan somut belge nedir ? Konu sahibesinin gurur veya olayı saklamak amaçlı avukatıyla paylaşmaması ilerleyen yıllarda soruna yol açmasın diye bir hatırlatma yaptım sadece.

Konu sayfalarca sürdüğü için tamamını okuyup hakim olmak zor, ben yorumlarımı ilk mesajınız doğrultusunda yaptım. Haliyle de yatakta bulunan şişme bebek yüzünden boşanmak isteyen birine ne söylenebilirse onu söyledim. Bu yüzden beni anlamıyorsunuz yaşadıklarımı bilmiyorsunuz diyerek bizi suçlamayın rica ederim. Keşke olayı parça parça anlatmak yerine ilk mesajda tamamını anlatsaydınız biz de ona göre yorumlarımızı yapardık böylece kırılmazdınız. Her neyse, boşanma kararını verecek olan sizsiniz mahkeme bir aile danışmanına gönderebilir , belki eşinizin cinsel dünyasıyla ilgili sorunlarınızı orada çözeblirsiniz çözülmezse de yeni bir sayfa açarsınız. Umarım işler sizin için iyi gider. Böyle durumlarda ne kadar olumsuz yorum yapsam da kadın kimliğinizden dolayı pozitif ayrım güderim ve kadın tarafını desteklerim. Dediğim gibi umarım güzel bir hayatınız olur.

Empati yapabilmeniz icin soyledim. Belki daha objektif olurdunuz..
Gayet objektifim hanimefendi, kocami sex oyuncagiyla bosaldi diye bosayacak degilim heralde di mi? Siz vibrator kullanip bu sebepten cocugunuz size gosterilmese ne yapardiniz? Konunun fake olmama ihtimali varsa empatiye sizin ihtiyaciniz var. Ama sanmiyorum

Boşanma davalarında genel geçer deliller, tanık, darp cebir vs raporu, fotoğraf,fatura vs gibi belgeler.bu deliller var mı konu sahibinde yok.
aslında şiddetli geçimsizlik diye adlandırılan kanunda sayılan evlilik birliğinin temelinden sarsılmasıdır.evet eşlerin cinsel, fikirsel anlamda uyumsuzlukları evlilik birliğini temelinden sarsar ve doğal olarak boşanma sebebidir de bunu nasıl ispat edecek diye soruyorum?sadece bu sebebe dayanıp davayı açarsa ispat edemezse eşi de boşanmayı kabul etmezse dava reddolunur diyorum.

Belki de bir arkadaşı kullanıyordu bu da merak etti bir defa denedi. Hiç birimiz erkek değiliz ve onların cinselliğe karşı duyduğu his bizimkinin on kat fazlası belki. Eşim birgün beni cinsellikle terbiye etme açlık susuzluk gibi bir şey dayanamıyorum demişti. Evlendigimizden beri en fazla 3 gün dayanabiliyor. Istemesem de sen uyu bir şey yok deyip uykumu kaçırıyor. Yani sizin ilişkinizi bilemiyoruz ve adam neler yaşıyor içinde. Açlığa dayanmayan insanlar hırsızlık bile yapıyor bunu normal görürsen Sexe dayanamayan bir adam şişme bebekle ihtiyaç giderebilir. Adamın sapık olmasıyla nasıl bir bağlantı kurdunuz. Aynı şekilde Vibrator kullanan da sapık o zaman. Bunları üreten şirketlerde komple sapık. ..

Her boşanma davasında fiziki ve maddi delillerle mi hareket edilir gerçekten.

Avukatına konuyu anlatmaktan kaçınmaması ve buna göre açılacak bir dava ile ilerleyen süreçte zor durumda kalmaması için konu sahibesine bir hatırlatmada bulundum.

Sizin konu sahibesi için gerçekten işine yarayacak bir öneriniz var ise kendisinin mesajını alıntılayarak paylaşabilirsiniz.

Bence fazla büyütmeden bir çözüm bulunmalı.
Ben şöyle düşündüm mesela benim erkek kardeslerimde hatta yigenlerim yastığa sarılıp uyur ama sapık değiller.
Eşinize normal demiyorum ama abartmadan tedavimi oluncak ne yapılcaksa yapılmalı.
Boşanma en son düşünülmeli

Çocuğu göstermemek gibi bir lüksünuz yok. Eğer babanın somut bir şekilde çocuklara karşı irza tassaddu fiilin işleyip suçu sabit olmadığı sürece yada benzer suçlardan hüküm giymedigi sürece kişisel ilişki tesisi kurmasını engelleyemezsiniz. Hatta problem varsa uzman bir pedegog eşliğinde dahi görebilir. Bu hem babanın hem çocuğun hakkıdır. Ayrıca çocuğun yüksek menfaati önemlidir. Babayla görüşmesi ile görüşmemesinde bu menfaat değerlendirilir. Adama kizip çocuğu cezalandiriyorsunuz gibi geldi ki bu davranış biçimi eşinden nefret eden tarafta sıkça karşılaşılan bir tavır. Çocuk size ait olduğu kadar babaya da ait. Bencillik bu biraz. Adam size karşı suç işlediyse (livata,zorlama...)polise şikayetçi olup doktor raporu ile subuta erdirmelisiniz. Ama sadece şişme bebekle bu kadar komple teorisi üretmek fazlaca paranoyaklik gibi. Esime sordum bunun gayet normal olduğunu söyledi. Kendisinin hiç aklına böyle bir fikir gelmemiş. Ama adam 31 çekmekten biktiysa onu denemiş olabilir dedi.

Eşi ilk sıkıntısında probleminde onu yüz üstü bırakan eş çıkarmasın kimsenin karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…