Şişme bebek....

işi boşanmaya vardırmak çok abartı bence tamam burnu sürtülsün de yani çok fazla geldi bana boşanmak falan.

Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..

bunun adı doyumsuzluk olsa gerek..

bana da çok mide bulandırıcı geldi,
çok ucuz ya hu..

bu kadar mı aciz, bu kadar mı iradesiz..

insanın kendisine saygısı olması gerekir bir kere.
evli barklı adamsın, çocuğun var... bu açlık neden ?

anlamak güç.. anlayacak kafa yapısı da istemem zaten...
Allah akıl fikir irade gücü versin...

ihtiyaç olduğu gerçeği bazı şeyleri hafifletmez ki. konu sahibi incinmekten öte tiksinmiş. boşanır mıydım ben olsam bilemedim ama bunu yapan bir adam başka şeyler de düşünür. zihniyet meselesi. aynı yatağa tekrar nasıl girersin ki?

Seni anlamaya çalışıyorum,bir yerde hakveriyorum ama şu an öfken çok yeni bazı kararlar vermek için kendine zaman tanımalısın...
Çok fevri hareketler pişmanlık getirebilir,kırılmakta haklısın ama 1 günde boşanmaya karar verilecek bir durumda söz konusu değil.
15 gün sonrada aynı his duygulara sahip olursan işte o zaman bu evlilik bitmiş demektir.

Ya bu kadınları anlamıyorum adam resmen aldatıyor boşanmıyor bi şişme bebek için boşanıyor empati yapıyorum eşimi öyle görsem gülmekten ölürüm heralde veya gel 3lü takılalım derim komik yav

Sapikca igrenc bir olayami mutlu olurdunuz...aldatmaktan ne farki var bunun..oyuncak bir bebekle iliskiye girecek kadar igrenc bir zihniyet...ve siz mutlu olurdunuz oylemi...mide bulandirici
Niye, o da bi çeşit mastürbasyon değil mi? Mastürbasyon da sapıklık o zaman. Hepimiz sapığız

Aldatilip bosanmayan kadin ben degilim sonucta.. o aldatilip bosanmayanin derdi...

Starkgirl , konunuzda üstü kapalı bahsettiğiniz cümlelerinizden anlaşılıyor ki eşinizin fantezi kapsamı sizin kabul edebileceğiniz veya sizin de arzu edeceğiniz şekillerin çok dışındaymış.

Ailenize anlatma kısmı : evet , gerçekten çok zor Nasıl anlatılır bilemedim. Eş olarak beklentileri bana uygun değildi derseniz ağır mı olur , inanın bilemedim.

Allah yardımcınız olsun. Daha önceki mesajımda da belirtmiştim. Boşanma avukatınıza olay dava dilekçesinde yer almasın diye şiddetli geçimsizlik deme gafletine düşmeyin sakın. Cinsel beklentileri kabul edemeyeceğim eylemleri de içeriyordu şeklinde en azından bir giriş yapın. Dava dilekçeniz genele açılmayacak , aile bireylerinizi davaya dahil etmezsiniz. İlerleyen yıllarda velayet davası ile tehdit edilmemeniz için avukatınıza açık olun.

Oğlunuzla size mutlu , huzurlu , sağlıklı bir hayat dilerim.

ayyy ben de aldatıyosa da onu da adam gıbı yapsın ısterdım ne demk sevınırdım dıyenler olmus yaaa bu iğrenc bısey ben bıda suratına bakmam bu adamın öğkkkk

Ya bana sapıklık gibi gelmedi bu durum, mastürbasyonun fantezi katılmış hali gibi. Acaba meraktan denemek mi istedi eşiniz? Yani evli insanlar da kadın erkek farketmez mastürbasyon yapıyorlar. Bu normal kabul edilen bir durum. Bunun sizi beğenmemesi istememesi ya da sapıklıkla bir alakası yok. Aşırıysa o farklı tabi ama ben burada bir aşırılık göremedim. Siz tabi o an önce yatakta bir kadın var sanmışsınız sonra bebeği görmüşsünüz bir de sürpriz yapma hayaliyle gitmişsiniz, anlıyorum sizi büyük bir şok yaşadınız. Ancak ciddi ve fevri bir karar vermeden önce durumu biraz daha sindirmenizi, kendinize biraz zaman tanımanızı tavsiye ederim. Elbette hepimiz aynı düşünmüyoruz ancak farklı bir açıdan bakmak da gerekir.

Nası amaç ne? Anlamadım tam olarak

Size çocuk gelişimi ve eğitiminde babanın önemi konulu araştırmaları kitapları vs okumanızı tabsiye ediyorum
Çocuğuna sapıkça fantaziler uygulamıyorsa ve çocuğuyla ilgiliyse size ne ? Onun derdi cinsellikle sizinle değil... Siz seks düşkünü olsaydınız kocanız sekse düşkün olmasaydı o zaman çocuğu size göstermeme hakkını bulur muydu kendinde ?
Kendi hırsınızı alamamışsınız çocuğuyla tehtit ediyorsunuz.

-seni yıllardır babandan kaçırdım evladım
-neden anne ?
-şişme bebekle aldattı beni
-peki annecim

O çocuk ileride böyle mi diyecek sizce?

Ben katılıyorum , ben burda sapıklık , murdarlık vs görmüyorum.

Erkek olsaydım ben de merak ederdim nasıl oluyor diye.
Yani sex shoplarda satılan bir şey bu sonuçta, ismi de sex toy olarak geçiyor sonuçta bir oyuncak bu, fantazi aracı.

Altı üstü oyuncak abartmayın, kadınlık gururu ne alaka? Plastik oyuncakla aldatma mı olur???? Azıcık eğlenmiş.

Bizim toplumda kadınların libidosu yok, cinselliği tabu, fantezi dünyası vs zaten yok . Sizin cinsel kimliğiniz yok ama kocanızın var. Kocanız sapkın , manyak değil normal bir birey. Sizin cinselliğiniz baskı altında tutuluyor yıllardır, toplum tarafından. Siz de 'sağlam' ve özgür bir birey olsaydınız zaten şu tepkileri vermezdiniz.

Adamın cinsellik anlayışı gayet eğlenceli bence , hayal dünyası geniş, odun değil.

Bir durun acele etmeyin derim boşanma için.

Konuyu daha da okudum cinsellik konusunda anlaşamıyormuşsunuz. Bence burda toplum suçlu. Toplum baskısıyla büyüyen kadınlarda cinsellik gelişemiyor. Kadınlarımız cinsellikten zevk almıyor, görev olarak görüyor. Konu sahibesi naçizane fikrim bir dakika durup düşünün siz cinselliği seviyor musunuz, keyif alıyor musunuz? Kendi içinizde bir bunu çözümleseniz? Bu adamla birlikte olmaktan yeterince keyif alsaydınız ona ayak uydurmak angarya değil eğlence olarak gelecekti belki size.

Son düzenleme:

arkadaşım bence çocuğu babadan uzak tutma kararını kendi başına almamalısın
bir çocuk psikoloğuna akıl danışmalısın
senin durumun, çekincelerin farklı olabilir ancak boşanan çiftlerde çocuğu diğer ebeveyne göstermemek çocukta ciddi sorunlara yol açabiliyor
bir çocuk psikoloğundan randevu al
git durumu anlat açık açık
çekincelerim şunlar de
bir uzman fikri al
sonra üzülmektense, baştan elinden geleni yapmak en iyisi
burada, forumda bile bir eğitimci yazmıştı, çocuğu babadan uzaklaştırmanın zararlarını
belki iyilik yaptığını zannederek kötülük yaparsın çocuğuna...
bir uzman fikrini alarak temkinli olmaktan bir zarar gelmez..

starkgirl e çocuğu ile alakalı tavsiyeler vermeye çalışmanızı anlıyorum ancak konuda kırmızı çizgiler var ve konu sahibesi anlatamıyor belli ki. Bu kırmızı çizgilerden dolayı da oğlunun sağlıklı bir birey olarak yetişebilmesi için boşanma kararı alıyor ve mümkün mertebe çocuğunu korumak istiyor benim anladığım kadarıyla. ( yanlış anladıysam lütfen düzeltin starkgirl )

Profilini baz alarak yazıyorum. Akademisyen bir kadın olarak belki ayda birkaç gün başka bir fakülteye derse gidiyordu konu sahibesi. Ayda en fazla 1 hafta ayrı kalıyorlar. Oğulları bu sürede aynı ildeki kayınvalide de .

Konu sahibesi eşinin bazı isteklerini anlamaya çalışmış , kendisi hoşlanmasa da +18 film izlemeyi de kabul etmiş.

Eşinin istekleri bununla sınırlı kalmamış. Burada kadının isteklerine saygı duyan bir erkek yok. Adam bir şekilde kendi isteklerini kadına kabul ettirmek istemiş ve sadece kendi hazzını önemsemiş sanırım ki.

Kocasına sürpriz yapmaya giden kadın da şişme bebeği görünce şoke olmuş.

Evden sessizce çıkmasına hayret ettim açıkçası. Düşünmeye çalışmak , empati yapmak dahi kötü geldi.

Alt tarafı plastik diye düşünemiyorum açıkçası. Ben bunun yerine bir kadınla aldatılmayı tercih ederdim. İkisinde de sonunda ayrılık olsa da en azından cansız bir obje ile farklı fanteziler yaşamaya çalışmasından daha az can yakardı.

Bir kadın olsa idi sebep ; en azından arada sevgi olmasa dahi bir beğeni, kimyasal çekim olabilirdi.Kauçuk malzemeyi tercih eden bir insanın fantezi dünyasında sonraki adımın ne olduğunu düşünmekten ve onu her gördüğümde o sahneyi unutmaya çalışmaktan daha kolay olurdu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…