Seni anlamaya çalışıyorum,bir yerde hakveriyorum ama şu an öfken çok yeni bazı kararlar vermek için kendine zaman tanımalısın...Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..
Niye, o da bi çeşit mastürbasyon değil mi? Mastürbasyon da sapıklık o zaman. Hepimiz sapığızSapikca igrenc bir olayami mutlu olurdunuz...aldatmaktan ne farki var bunun..oyuncak bir bebekle iliskiye girecek kadar igrenc bir zihniyet...ve siz mutlu olurdunuz oylemi...mide bulandirici
Ya bu kadınları anlamıyorum adam resmen aldatıyor boşanmıyor bi şişme bebek için boşanıyorempati yapıyorum eşimi öyle görsem gülmekten ölürüm heralde veya gel 3lü takılalım derim komik yav
Hayir konusmak istemedim cunku konusunca erkekler ikna edici olabiliyorne diyecek ki... aldatsa miydim falan der erkek cunku lanet olsun hepsine.. evet hala oteldeyim yarin ailemin yanina gidecegim ve ne diyecegimi bilmiyorum babam damadini cok sever ve boyle bir durum soylenmez... Buyuk ihtimalle anlasamiyoruz der kestirip atarim..
Nası amaç ne? Anlamadım tam olarakErekte olup olup boşalma olmazsa yumurtalıklarda sperm birikmesinden dolayı zaman icerisinde agrı olur diye biliyorum. Zaten gece bile istem dışı oluyorlar tabi bu kadınlarda da oluyormuş ama bizde bilinmiyor vajina da hafif şişlik hali anlamıyormuşuz felan filan. Amaç ne ama bu durduk yere olan şeylerde onu çözemedim.
Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..
Anlatacaklarinizi kagida yazin, ofkenizi herseyinizi.. ve bundan sonra olacaklari..Nasil anlatacagimi bilmiyorum
Ya bana sapıklık gibi gelmedi bu durum, mastürbasyonun fantezi katılmış hali gibi. Acaba meraktan denemek mi istedi eşiniz? Yani evli insanlar da kadın erkek farketmez mastürbasyon yapıyorlar. Bu normal kabul edilen bir durum. Bunun sizi beğenmemesi istememesi ya da sapıklıkla bir alakası yok. Aşırıysa o farklı tabi ama ben burada bir aşırılık göremedim. Siz tabi o an önce yatakta bir kadın var sanmışsınız sonra bebeği görmüşsünüz bir de sürpriz yapma hayaliyle gitmişsiniz, anlıyorum sizi büyük bir şok yaşadınız. Ancak ciddi ve fevri bir karar vermeden önce durumu biraz daha sindirmenizi, kendinize biraz zaman tanımanızı tavsiye ederim. Elbette hepimiz aynı düşünmüyoruz ancak farklı bir açıdan bakmak da gerekir.
Bana tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum oncelikle. Bazi arkadaslar da bana giydirmis saolsunlar onlara da tesekkur ederim. Gulerim ben,yok sallamam evliligimi bozmam diyenler olmus ama onlari biraz empati yapmaya davet ediyorum. Emin olun gulmezdiniz. Esim bi kere kendini cok dusurmus bu bir. Oyuncak falan gibi bakinca evet komik ama benim kadinlik gururum var kusura bakmayin ama cok ciddi bi durum bu. Ben o adamla ömür boyu ayni yastiga bas koyamam bu iki. Ve hastalikli oldugunu dusundugum esimi cocugu gostermemekle tehdit etmem bence cok normal. Siz farklisini yaparsiniz olur mu? Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum cocugum icin. Ne kadar az gorusseler o kadar iyi yani. Suan yasadigimi anlamaniz mumkun degil umarim hic birinizin basina gelmez..