canım ulaşabileceğim telefonu var mı öğretmen evinin yazarmısın biliyorsan
mthfr 2 testte de heterozigot canım genelde doktorlar çok önemli değil coraspin yeter diyorlar ama bence yetmiyor.arkadaşımın tek değer heterozigot olduğu halde hem doğal hem tüp tedavisinde düşük yaşadı. ama sonra kendiliğinden gebe kaldı ve hemen clexane iğneye başladı maşallah şuan 11.haftasındagenetik doktoru bana 3 ay önceden coraspine başlamalısın dedi. ve tedaviyle birlikte de iğneye. Seninde aklında bulunsun canım ben kasımda tedavi olacağım coraspine başladım şimdiden.
ewet cnm haklisin.. bende homozigot var zaten ben aylardirr coraspirin her tedavi oncesinde bir kac ay kullaniyorum.. bundada kullaniyorum transferlede clexana baslayacagim cnm..
cnm telefon hic bilmiyorum ama hastane Okmeydani semtinde... yani Okmeydani, Sisli, Mecidiyekoy, Beyoglu, Caglayan, Fulya, Besiktas taraflari cok yakin metrobuste var arabaniz yoksa kolay oluyor, o semtlerdekilerden birini secebilirsiniz..
internette telefonlari oluyor arayip arastirirsin gerekirse bir kac tane bos olandan semt ismi al burada bize yakinligini sorarsan yardimci oluruz..
Ebriyo dondurmadinin tedavi ucreti icinde olmasi gerekmez mi yada eskiden memorialde oylemiydi yoksa hep tedavi dışi extra ucret olayi varmiydi kiiu
Bu arada Nur Hanıma randevu aldım bayramdan sonra ön görüşmeye gideceğim nasipse
Bu arada Nur Hanıma randevu aldım bayramdan sonra ön görüşmeye gideceğim nasipse
canım teşekkürler senin kaldığın ya da arkadaşların kaldığını bildiğin öğretmen evi var mı? ortamı nasıl bilmiyorum ön bilgi almak için soruyorum. internetten telf bakıyorum.
canim sen raporlu tedavi olacaktin o nasil olacak..
hakkında hayırlı olsun.
canım valla benim için merkez kadar doktorla iletişim de önemli ilk merkezde bunu hiç yaşayamadım acabalarla oldukça stresli dolaştım. valla fiyat bilgisi alacağım hemde Nur hanımı da görmek istiyorum belli olmaz raporu daha çıkarmadım nasıl olsa. Evet pahalı diğer merkezlere göre ama bilmiyorum çok kararsızım.İstanbul tüp Emre bey, Medicana Selman Bey ve Nur hanımla görüşeceğim nasip kısmet hangisi olursa ona göre rapor işine bakacağım.Kafam karışık yani canım hepsiyle görüştükten sonra biraz daha iyi olurum sanıyorum
:44:
sağol canım bikaç yerle görüşeceğim bakalım kısmet neresi olacak
anladim cnm, sen bu arada cikart raporunu zaten 6 ay suresi oluyor ciktiktan sonra.. hem karar verirsen memorialin raporlulara ozel yapilan indiriminden yararlanirsin hemde bir aksilik olurda tutmazsa hemen pesindende raporlu bir merkezde tedavini olursun... insallah en dogrusuna karar verirsi cnm..
cnm sen daha once hangi merkez ve doktorlarda tedavi oldun..
Rapor geçmiyor, ancak raporun varsa 400 $ gibi bir indirim yapıyolar.
Homozigotu kafana hiç takma. İğneyle sorun giderilir. Üstelik tutunmaya engel değil. Gebelik oluşursa Allahın izni ile iğne yeterli olacaktır. Ancak rezervin baya düşmüş. Allah yaratmak isterse o bile sorun olmaktan çıkar. Allah yardımcınız olsun.
Canım, Semra hanım gerekli gördüklerinde ya da hasta talep ederse hastaları muayene ediyor. Amelyatları yapıyor. Ancak tedaviyi uzman dr.lar yürütüyor. Genellikle hasta için seçilecek tedavi yöntemine dr.lar Semra hanımla birlikte karar veriyor. Hem, tedavi boyunca başka doktorlar da muayene ede biliyor. Anlayacağın ekip halinde çalışıyolar.
İlk görüşme için gittiğinde mutlaka Semra hanımın da görmesini iste. Tel.de muayenenin ücretli olduğunu söyleyecekler. Ancak ön görüşmede muayeneden sonra ücret talep etmiyolar.
sagol canim icimi ferahlattin inann.. birde gebe kalsakkk ne guzel olacak.. Allahim hepimizin yuzune gulsun tez zamanda..
cnm benimde doktorumda Nur hn... tedaviden once mutlaka git on gorusmeni yap o sirada istedikleri seyleri yavasca hazirlarsin.. zaten gec tarihe randevu veriyorlar iki uc hafta sonrasini bulabiliyor o yuzden kararliysan onden kendine bi randevu yazdir ama ayni gun Semra haniminda gormesini istiyorum dersen onun hastanede oldugu gunu ayarlarlar.. Aylin hanimda cok iyi diyorlar..
on gorusmeye gidersen elinde ne var ne yok test vs..onceki igne protokollarina kadar gotur sisteme isliyorlar, rahim filmin varsa mutlaka gotur.. birde on gorusme ucretini tup tedavisine baslayinca dusuyorlar.. optum cnm..
sagol canim icimi ferahlattin inann.. birde gebe kalsakkk ne guzel olacak.. Allahim hepimizin yuzune gulsun tez zamanda..
cnm benimde doktorumda Nur hn... tedaviden once mutlaka git on gorusmeni yap o sirada istedikleri seyleri yavasca hazirlarsin.. zaten gec tarihe randevu veriyorlar iki uc hafta sonrasini bulabiliyor o yuzden kararliysan onden kendine bi randevu yazdir ama ayni gun Semra haniminda gormesini istiyorum dersen onun hastanede oldugu gunu ayarlarlar.. Aylin hanimda cok iyi diyorlar..
on gorusmeye gidersen elinde ne var ne yok test vs..onceki igne protokollarina kadar gotur sisteme isliyorlar, rahim filmin varsa mutlaka gotur.. birde on gorusme ucretini tup tedavisine baslayinca dusuyorlar.. optum cnm..
Ensucum ben yarın tedaviye başlıyorum nasipse, dr sevinç hanım yarın izinliymiş, nur hanım da yokmuş, hande hanıma aldım sence nasıl? Çok heyecanlıyım
canimm benimmm ne guzel bi haber hayirli olsunn cokk sevindim senin adina.. aslinda ekip doktorlari hemen hemen ayni cok farketmiyor.. hande hanimda iyi bi doktor methini cok duydum onunda.. sevinc bn hande hn aylin hn nur hn hepside aynilar bence.. guzell haberlerini bekliyoruz cnm..
Canım benim, öyle derinden hissettim ki senibirlikte müjdeli haberler alırız inşallah
Her kese gerekmediği için tedavi ücretine dahil değil. Bir kaç yıldır böyle. Daha eskisini bilmiyorum. Çoğu hastane ek ücret olarak alıyor. Çünki dediğim gibi, her hastaya gerekmiyor.
hakkında hayırlı olsun.
İki günönce test yaptırdım, bu gün de tekrar yaptırdım. Çok şükür değerim ikiye katlamış. Yani ufukta bir şeyler var. Darısı bütün çabalayanlar için olsun.