Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım ulaşabileceğim telefonu var mı öğretmen evinin yazarmısın biliyorsan

cnm telefon hic bilmiyorum ama hastane Okmeydani semtinde... yani Okmeydani, Sisli, Mecidiyekoy, Beyoglu, Caglayan, Fulya, Besiktas taraflari cok yakin metrobuste var arabaniz yoksa kolay oluyor, o semtlerdekilerden birini secebilirsiniz..
internette telefonlari oluyor arayip arastirirsin gerekirse bir kac tane bos olandan semt ismi al burada bize yakinligini sorarsan yardimci oluruz..

ewet cnm haklisin.. bende homozigot var zaten ben aylardirr coraspirin her tedavi oncesinde bir kac ay kullaniyorum.. bundada kullaniyorum transferlede clexana baslayacagim cnm..

ewet cnm haklisin.. bende homozigot var zaten ben aylardirr coraspirin her tedavi oncesinde bir kac ay kullaniyorum.. bundada kullaniyorum transferlede clexana baslayacagim cnm..

Bu arada Nur Hanıma randevu aldım bayramdan sonra ön görüşmeye gideceğim nasipse

canım teşekkürler senin kaldığın ya da arkadaşların kaldığını bildiğin öğretmen evi var mı? ortamı nasıl bilmiyorum ön bilgi almak için soruyorum. internetten telf bakıyorum.

Ebriyo dondurmadinin tedavi ucreti icinde olmasi gerekmez mi yada eskiden memorialde oylemiydi yoksa hep tedavi dışi extra ucret olayi varmiydi kiiu

Her kese gerekmediği için tedavi ücretine dahil değil. Bir kaç yıldır böyle. Daha eskisini bilmiyorum. Çoğu hastane ek ücret olarak alıyor. Çünki dediğim gibi, her hastaya gerekmiyor.

Bu arada Nur Hanıma randevu aldım bayramdan sonra ön görüşmeye gideceğim nasipse

hakkında hayırlı olsun.

canim sen raporlu tedavi olacaktin o nasil olacak..

canım teşekkürler senin kaldığın ya da arkadaşların kaldığını bildiğin öğretmen evi var mı? ortamı nasıl bilmiyorum ön bilgi almak için soruyorum. internetten telf bakıyorum.

yok cnm ben ist oturdugum icin babamin ogretmenliginden dolayi ist disinda olunca kaldim hep zaten simdi artik herkeze acildi ogretmen evleri.. ortami her yerde ayni cnm devlet muessesesi oldugu icin cok degismiyor.. bazilari mekan manzara olarak cok guzel bazilari daha cok otel tarzi ama uygulama ayni... beyoglu ogretmen evini herkez cok methediyor.. arabalimi geleceksiniz.. arabali gelmeyecekseniz metrobuse yakin bir yerdekini tercih edersen iyi olur. canim bu senin ilk tedavinmi olacak..

canim sen raporlu tedavi olacaktin o nasil olacak..

canım valla benim için merkez kadar doktorla iletişim de önemli ilk merkezde bunu hiç yaşayamadım acabalarla oldukça stresli dolaştım. valla fiyat bilgisi alacağım hemde Nur hanımı da görmek istiyorum belli olmaz raporu daha çıkarmadım nasıl olsa. Evet pahalı diğer merkezlere göre ama bilmiyorum çok kararsızım.İstanbul tüp Emre bey, Medicana Selman Bey ve Nur hanımla görüşeceğim nasip kısmet hangisi olursa ona göre rapor işine bakacağım.Kafam karışık yani canım hepsiyle görüştükten sonra biraz daha iyi olurum sanıyorum
:44:
hakkında hayırlı olsun.

sağol canım bikaç yerle görüşeceğim bakalım kısmet neresi olacak

anladim cnm, sen bu arada cikart raporunu zaten 6 ay suresi oluyor ciktiktan sonra.. hem karar verirsen memorialin raporlulara ozel yapilan indiriminden yararlanirsin hemde bir aksilik olurda tutmazsa hemen pesindende raporlu bir merkezde tedavini olursun... insallah en dogrusuna karar verirsi cnm..
cnm sen daha once hangi merkez ve doktorlarda tedavi oldun..

Son düzenleme:

inşallah canım Rabbim yardımcım olsun inşallah doğru kararı veririm :44:

Eurofertil Alev Hanım

Allah ım tez zamanda hayırlsıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

tşk ederim sümeyye çok yardımcı oldunuz şu an memleketteyim ama bayram dönüşü ilk işim bu olacak allah bu yolda hiçbirimizn emeğini boş etmesin

saol canım o halde ben zaten nur hanımla görüşmüştüm tekrar ondan randevu alıp gidicem bayram dönüşü şu an memlekette olduğum için. çok yardımcı oldun allah senınde yüzünü güldürsün inş

Ensucum ben yarın tedaviye başlıyorum nasipse, dr sevinç hanım yarın izinliymiş, nur hanım da yokmuş, hande hanıma aldım sence nasıl? Çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Ensucum ben yarın tedaviye başlıyorum nasipse, dr sevinç hanım yarın izinliymiş, nur hanım da yokmuş, hande hanıma aldım sence nasıl? Çok heyecanlıyım

canimm benimmm ne guzel bi haber hayirli olsunn cokk sevindim senin adina.. aslinda ekip doktorlari hemen hemen ayni cok farketmiyor.. hande hanimda iyi bi doktor methini cok duydum onunda.. sevinc bn hande hn aylin hn nur hn hepside aynilar bence.. guzell haberlerini bekliyoruz cnm..

Canım benim, öyle derinden hissettim ki seni birlikte müjdeli haberler alırız inşallah

Ayrıntılı ultrason yaptiran varmi nerede ve nekadara yaptırdıniz arkadaş lar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki günönce test yaptırdım, bu gün de tekrar yaptırdım. Çok şükür değerim ikiye katlamış. Yani ufukta bir şeyler var. Darısı bütün çabalayanlar için olsun.

İki günönce test yaptırdım, bu gün de tekrar yaptırdım. Çok şükür değerim ikiye katlamış. Yani ufukta bir şeyler var. Darısı bütün çabalayanlar için olsun.

cnm sen su anda tedavi sonrasi testimi yaptirdin cok sevindimm bu gelismeye cok cok... insallah Rabbim kat kat artirsin keseyi kalp atisinida gosterip kucagina aldirsin.. sende benim gibi cok cabalayanlardansin Allahim senin yuzune guldu masallahh insallah tez zamanda banada guler.. cokk tebrikler MASALLAHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…