Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hnm hakkında yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum..ben de orda tedaviye başkadım benim hsg me baktı ve gerek görmedi.

Aynen canım. Benim de ultrasonda rahimin sola yatık olduğunu söylemişti Nur Hanım. Ama şu an operasyona gerek yok demişti. Hamile kalamasaydım operasyon olacaktı. Gereksiz yere operasyon yapmıyorlar.

Mutlaka vardir bi bildigi cnm sonucta 4 tedavi ortada neden yokbilinen kimyasaldan oteye gidemiyorum problem belkide tuplerde AMA tup alinma fikri cok korkutuyor beni. Senin ilk tedavinle mi oldu?

İlk tedavimde hamile kaldım ancak maalesef bebeği kaybettik. :KK5: 2. tedavimde transfer oldu ama tutmadı. 3. tedavimde dondurulmuş embiryomla hamileyim çok şükür... :KK16:

Merhabalar, ben de önümüzdeki aymemorial hastanesinde denemeye başlayacağım. Pazartesi günü gidip muayenemi oldum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hakkında hayırlısı olsun sonu bebişli olsun canım.. :KK16:

Sevinç Hanim ve Semra Hanim ile gorustum. Bu benim 3. Denemem olacak, eşimde şiddetli sperm problemi var. Sayı cok düşük.

Aynen canım. Benim de ultrasonda rahimin sola yatık olduğunu söylemişti Nur Hanım. Ama şu an operasyona gerek yok demişti. Hamile kalamasaydım operasyon olacaktı. Gereksiz yere operasyon yapmıyorlar.

İlk tedavimde hamile kaldım ancak maalesef bebeği kaybettik. :KK5: 2. tedavimde transfer oldu ama tutmadı. 3. tedavimde dondurulmuş embiryomla hamileyim çok şükür... :KK16:

Hakkında hayırlısı olsun sonu bebişli olsun canım.. :KK16:

Hayırlı olsun cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Benimde 3 taze 1 donmuş tedavim var 2 si kimyasal oldu malesef

Merhaba arkadaslar bu gun 3.negatifi aldim hepsinide umut tup bebekte yaptirdim ve sanki biseylerin yanlis yapildigini hissediyorum her seferinde doktofum embriyo kalitesi diyodu bu sefer iki tane 5.gun embrigosu konuldu ama olmadi sizleri 1 2 kisi haric memnun goruyorum hastaneden hastanenin labaratuar bolumu ve embriyologlar nasil kalite acisindan nur hanima gitmehi dusunuyorum allah hepimizide sevindirsin ins bu mubarek gunler hurmetine

Merhaba arkadaslar bu gun 3.negatifi aldim hepsinide umut tup bebekte yaptirdim ve sanki biseylerin yanlis yapildigini hissediyorum her seferinde doktofum embriyo kalitesi diyodu bu sefer iki tane 5.gun embrigosu konuldu ama olmadi sizleri 1 2 kisi haric memnun goruyorum hastaneden hastanenin labaratuar bolumu ve embriyologlar nasil kalite acisindan nur hanima gitmehi dusunuyorum allah hepimizide sevindirsin ins bu mubarek gunler hurmetine

Geçmiş olsun. Bazen en iyi hastane, en iyi labarotuvar ble yetersiz kalıyor. Dilerim en yakın zamanda bebeğine kovuşursun.

Memorial labarotuvarı ile meşhur. Yani o konuda hiç şüphen olmasın. Tedaviye başlarsan kendin de farkı görürsün. Bazen teknik nedenlerden insanı çılgına çevirseler de, iyi bir merkez. Ön görüşme yapmanı öneririm. Ön görüşme ve bu zaman yapılan muayene ücretsiz. Görüşüp kendin daha doğru bir karar vere bilirsin.

Son düzenleme:

hosgeldin cnm benimde umutta dort tane negatifim var simdi memoriala gectim.. hakkimizda hayirlisi..

Geçmiş olsun. Bazen en iyi hastane, en iyi labarotuvar ble yetersiz kalıyor. Dilerim en yakın zamanda bebeğine kovuşursun.

Memorial labarotuvarı ile meşhur. Yani o konuda hiç şüphen olmasın. Tedaviye başlarsan kendin de farkı görürsün. Bazen teknik nedenlerden insanı çılgına çevirseler de, iyi bir merkez. Ön görüşme yapmanı öneririm. Ön görüşme ve bu zaman yapılan muayene ücretsiz. Görüşüp kendin daha doğru bir karar vere bilirsin.

tşk ederim sümeyye biz daha önce umutta başlamadan önce nur hanımla ön görüşme yapmıştık fakat rapor da çok fark etmıyordu maddı açidan fazla geldiği için umutta da rapor geçtiği için 2 taneyi o yüzden orada denedm 3. de dedimki,doktor bize biz doktora alıştık ama önemli olan sonuç ve 3 negatif bize yaptığı açıklama sadece embriyo kalitesi artık nasip gerçi bu işler ama benim içimede memorial sinmişti ilk baştan. nur hanım çok tatlı bir bayan bayramdan sonra kısmetse düşünüyorum allah hepimizede hayırlı evlatlar versin inş

hosgeldin cnm benimde umutta dort tane negatifim var simdi memoriala gectim.. hakkimizda hayirlisi..

cevabın için tşkler dosyanızı istedinizmi birde bizim orda donmuş sperm var eşim azosperm nasıl olur hiç bir fikrim yok henüz doktorlada merkezlede görüşmedim

cevabın için tşkler dosyanızı istedinizmi birde bizim orda donmuş sperm var eşim azosperm nasıl olur hiç bir fikrim yok henüz doktorlada merkezlede görüşmedim

cnm ben dosyami istemedim cunku kendim herseyi bes yil boyunca dosyalamistim ilac protokolarina kadar.. ama gecen aylarda arayip tup bebek tedavilerim hakkinda umuttan yazi istedim her tedavi icin ayri bir yazi verdiler oradada zaten hersey yaziyor onuda rapora basvuracagim icin istemistim.. senin doktorun ulunmuydu cnm suleyman gittiya.. benim suleymandi...
bizdede erkek infertilitesi var.. donmus embriyo baska hastaneye tasindigina gore spermde tasinir cnm..

tşk ederim sümeyye biz daha önce umutta başlamadan önce nur hanımla ön görüşme yapmıştık fakat rapor da çok fark etmıyordu maddı açidan fazla geldiği için umutta da rapor geçtiği için 2 taneyi o yüzden orada denedm 3. de dedimki,doktor bize biz doktora alıştık ama önemli olan sonuç ve 3 negatif bize yaptığı açıklama sadece embriyo kalitesi artık nasip gerçi bu işler ama benim içimede memorial sinmişti ilk baştan. nur hanım çok tatlı bir bayan bayramdan sonra kısmetse düşünüyorum allah hepimizede hayırlı evlatlar versin inş

Amin. Allah yardımcımız olsun.

Derdimi anlatmakktan doktorumun adini soylemeyi unutmusum doktorum ulun beydi konusurken anlatirken cok iyi ama sanki biseyler arastirilmadan alelacele yapiliyo gibi geldi 4 defada hic tutan oldumu

ben Ağustos ayının ilk haftası tüp bebek tedavisi şişli memorialde düşünüyorum. Bursa dan gelecem. Uygun kiralık ev ya da otel vs. bildiğiniz var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz:KK17: Herkese hayırlı tedaviler diliyorum. Allah'a cc emanet olunuz

Kızlar memorialle fiyat konusunda görüştüğümde,
Eğer devlet hastanesinde bir kadın doğum uzmanından, antetli kağıda "bu kişi tüp bebek yaptırmaya uygundur" yazılı, imzalı bir kağıt alırsam tüp bebekte indirim uygulanacağı söylendi, aranızda böyle bir kağıt alabilen var mı:26:

Son düzenleme:
Selam herkese

ŞiŞli memorialda tedavi görüyorum dr um aylin hnm ama nur hanımlada iki kontrol gecirdim .inanılmaz prof bilgili ve donanımlı dr lar..laboratuarları cok iyi zaten arastırmanızı yapmışınızdır detaylı anllatmama gerek yok..bugün yummiler toplandı yarın embriyolog arayıp sonucu söyleyecek..duruma göre ya pgt ya direk transfer.dualarınızı bekliyorum.sevgiler

Selam herkese

ŞiŞli memorialda tedavi görüyorum dr um aylin hnm ama nur hanımlada iki kontrol gecirdim .inanılmaz prof bilgili ve donanımlı dr lar..laboratuarları cok iyi zaten arastırmanızı yapmışınızdır detaylı anllatmama gerek yok..bugün yummiler toplandı yarın embriyolog arayıp sonucu söyleyecek..duruma göre ya pgt ya direk transfer.dualarınızı bekliyorum.sevgiler

Dualarımı senınle guzel haberler alırsın ınsallah

Derdimi anlatmakktan doktorumun adini soylemeyi unutmusum doktorum ulun beydi konusurken anlatirken cok iyi ama sanki biseyler arastirilmadan alelacele yapiliyo gibi geldi 4 defada hic tutan oldumu[/. Ensu Cmthastanedeydık Murat bey bır ay daha ılaç verdı eylul 8 9 gıbı baslarım umarım

X