Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım bende devlet hastanesinde çekilmiştim 4 sene boyunca o filmin sonuçta normal yazan hsg raporuna bakıp benim tedavimi öyle yönlendirmişlerdi. Sende bi sıkıntı yok eşini değerlendircez dediler sürekli sürekli spermogram istediler değerler çok kötü olmamasına rağmen varikosel ameliyatı yaptılar. Tabi bu arada iki kez negatifte aldım. Artık daha iyi bir merkeze gidelim dedik ve gittiğim merkezdeki doktor o eski herkesin normal dediği rahim filmine normal değil dedi şok olmuştum çünkü çapa tıp fakültesi, bezmialem tıp fakültesi bir devlet hastanesi ve özel bir tüp bebek merkezindeki bütün profesör doktorlar filme normal demişti. Dr ultrasona alıp tüplerinde hidrosalpenks var dedi iyice bi şok oldum ki normalde tüpler ultrasonda görünmezmiş o kadar sıvı dolmuş. Hemen ecomarda tekrar çekildim sol tüpüm alındı sonra 3 ay geçti tekrar hsg istediler sağda şişmiş sağ tüpte alındı. Ve öyle tedaviye başladım hiç pozitif alamamıştım tüpleri aldırınca ilk pozitif haberi aldık. Sizdede illa öyle bişey vardır demek istemiyorum amacım sizi korkutmak değil yanlış anlamayın kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Yıllardır bu sayfayı takipteyim benim hikayemi bilen bilir çok zor yollardan geçtim bende. Rabbim sizlerin zorlarını kolay eylesin💖

Bu arada istmoseli her dr anlayamıyor yücel hocada 3.Muayenede farketti. Öncesinde ofis histereskopi de yapıldı yine farkedilmedi. Benim adet kanamalarım 13 günü buluyordu aslında onu araştırırken istmosel anlaşıldı. Baya tecrübe istiyor bunu görmek ya da benim şansım 5 sene boyınca çektim öyle hiç bi dr bi çözüm bulamamıştı.
Bu arada , yani teşhisi koyan Yücel Hocamı oldu?
zaten bir pürüz varsa bi şekilde kendini gösteriyor . 13 gün adet görmek normal bi süreç değil . İnan rahim filmi beni benden alıyor onu çekinmek eziyet gibi bişey bi deee devlette .
Allah’ın izniyle sürecim yine güzel geçer de bende sağlıcakla diğer bebeğime kavuşurum

Aaa neydi önceki rumuz eski tanıdık isim aramıyor değilim 😂
Valla o kadar çok değiştim ki unutmuşum 😁
Bu arada , yani teşhisi koyan Yücel Hocamı oldu?
zaten bir pürüz varsa bi şekilde kendini gösteriyor . 13 gün adet görmek normal bi süreç değil . İnan rahim filmi beni benden alıyor onu çekinmek eziyet gibi bişey bi deee devlette .
Allah’ın izniyle sürecim yine güzel geçer de bende sağlıcakla diğer bebeğime kavuşurum
Evet yücel hoca teşhisi koydu Ahmet göçmene yönlendirdi iki kez istmosel ameliyatı oldum yoksa transfer asla olmaz dedi ikinci ameliyat sonrası rahimdeki sıvı tamamen yok oldu sonrasında transfer sürecine girdik. Bi sıkıntı yoksa çekşlmezsiniz hsg, bende ciddi problemler vardı ki devlette ki doktorlar sürekli parça falan alalım Bişey mi var dediler neyseki çözüldü sorunumuz. İnşallah Rabbim sizede tek seferde sağlıcakla nasip etsin

herkese merhaba. bugün negatif sonucu aldım. ileri yaştan dolayı yumurta kalitesizliği var. ilk tedavimde 5. güne embriyo kalmadı, ikinci tedavimde kalan sadece 1 embriyo (orta kalite dendi) transfer edildi o da tutmadı. Folikül var yok değil, 4-5 adet yumurta çıkıyor. bu yumurta sayısından da iyi kalitede embriyo gelişmiyor. Denemekten başka yol görünmüyor farkındayım. Ama aynı merkezde devam etmek konusunda kararsızım. İki tedavimde de yüksek doz gonal-f kullandım; ilkinde 350, ikincisinde 375. ikinci tedavide 2 toz pergoveris de eklendi tedaviye.. Pekçok yerde yüksek doz gonal-f in yumurta kalitesini bozduğu yazılmış- bu ifade ne kadar doğru bilemiyorum bu arada- Bana söylenilen zaten dozların yüksek olmadığı, kişiye göre belirlendiği.. Üçüncü tedavide ilaç planlaması farklılaşan ve olumlu sonuç alan var mı? Mesela yüksek doz değil de, daha az doza rağmen daha kalite embriyo gelişimi olan var mı?

Ben 3,5 sene önce çektirmiştim Samsun fakültede ..
Yücel Hoca incelemişti sorun görmedi de çok şükür . Tedavimde olumlu sonuçlandı bi oğlum var şimdi 2 yaşında ..

Şimdi tekrar düşünüyoruz eşimle bi kardeşi olsun diye ..
Yücel hocayla geçen gün telefonda konuşmamızda “şart koşmuyorum ama çektirebilirseniz iyi olur , sezeryana bağlı yapışıklık , sıvı oluşumu embriyoyu etkiler . Keşke burda olsaydınız en azından ben muayene etmek isterdim” dedi ..

Samsun’da özel muayeneler,özel hastanelerin çoğu 15-18 bin arası . Bu vermek açıkcası çok geldi , doğum yaptığım kendi doktoruma alttan muayene oldum o da “bence gerek yok” deyip Yücel hocaya bi not metni yazdı .. Haber bekliyorum bakalım , eğer başlıyalım derse ay sonu adetimle kontrollere başlayacağım ..
Slm canım,

Hayırlısı olsun ikinci haa hadi bakalım ☺️ bende kararsız kalıyorum valla. Benim oğlan da 2,5 olacak 1,5 ay sonra 😁 hatırladın demi. Birde sana ne fiyat verdiler? Senin dondurulmuş embriyon varmı? Benim yok😥

Merhaba hsg sperm testi vs ücreti yazıyor. Bunları daha öncesinde yaptırmıştık. Yine de tekrar isteniyor mu?
Bana sormamışsınız ama görünce yanıtlamak istedim ..
HSG , eğer eski sistemle görüntü kalitesizliği falan varsa çokta memnun olmuyorlar ama işgörürlülü yeterli oluyor .. 2/3 ay öncesi yeterli diye biliyorum.
Sperm testi eğer farklı bir merkezde yapıldıysa tekrarını istenebilir , doğru morfoloji sayı vs değişkenlik gösterebiliyor .

Bana sormamışsınız ama görünce yanıtlamak istedim ..
HSG , eğer eski sistemle görüntü kalitesizliği falan varsa çokta memnun olmuyorlar ama işgörürlülü yeterli oluyor .. 2/3 ay öncesi yeterli diye biliyorum.
Sperm testi eğer farklı bir merkezde yapıldıysa tekrarını istenebilir , doğru morfoloji sayı vs değişkenlik gösterebiliyor .
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 aslında bakarsanız toplam süreç maddi olarak neye karşılık geliyor onu merak ediyorum. Tek seferde tutması garanti olsa hiç sorun yok ama tekrar yapılması gerektiği zaman maddiyatıda kendime dert etmek istemem. Tüm süreci memorialde geçirip toplam fiyat paylaşabilecek olan var mıdır?

Slm canım,

Hayırlısı olsun ikinci haa hadi bakalım ☺️ bende kararsız kalıyorum valla. Benim oğlan da 2,5 olacak 1,5 ay sonra 😁 hatırladın demi. Birde sana ne fiyat verdiler? Senin dondurulmuş embriyon varmı? Benim yok😥
Canım seni nasıl unuturum, onca denemeleri yaptın sonunda tutturdun , İzmir İstanbul su yoluydu 😊
Benim oğlum da aynı sayılır ..2 yaş 3 aylık ve yanlış düşüncemi bilmiyorum ama kardeş olmalı diyorum bi erkek çocuğunun .. çünkü kız çocukları daha girişken oluyorlar , daha sosyalleşebiliyorlar , bi de dondurulmuş bi hücre de olsa bi bebek hissiyatı veriyor bana , annelerini bekliyormuş gibi .. 😇bu çok cahilce olabilir ama psikolojik açıdan iyi geliyor ..

Bakalım tabi olursa Rabbim nasip ederse…
Orda 6 pgtli embriyom daha var , 7 taneydi biri bende işte🌸

Menekşe Hanım ayrılmış çoktan , yerini Nurgül adında başka finansçı almış . Ben aradım 1 ay önce “standart fiyatı kabul etmiyorum dedim çünkü 6 dondurulmuş var sadece transfer olucam dedim , o da 37.500₺ fiyat verdi Aralık 2024 sonuna kadar”

G gamzeerbay
Ben burda hanımlardan son fiyat güncellemesini istediğimde bunu yolladılar zaten Nurgül Hanımda aynı fiyatları söyledi ama artış oldu/olmadı onu bilemiyorum ..

Eklentiler

• IMG_3638.jpeg
    IMG_3638.jpeg
    272 KB · Görüntüleme: 85
Canım seni nasıl unuturum, onca denemeleri yaptın sonunda tutturdun , İzmir İstanbul su yoluydu 😊
Benim oğlum da aynı sayılır ..2 yaş 3 aylık ve yanlış düşüncemi bilmiyorum ama kardeş olmalı diyorum bi erkek çocuğunun .. çünkü kız çocukları daha girişken oluyorlar , daha sosyalleşebiliyorlar , bi de dondurulmuş bi hücre de olsa bi bebek hissiyatı veriyor bana , annelerini bekliyormuş gibi .. 😇bu çok cahilce olabilir ama psikolojik açıdan iyi geliyor ..

Menekşe Hanım ayrılmış çoktan , yerini Nurgül adında başka finansçı almış . Ben aradım 1 ay önce “standart fiyatı kabul etmiyorum dedim çünkü 6 dondurulmuş var sadece transfer olucam dedim , o da 37.500₺ fiyat verdi Aralık 2024 sonuna kadar”

G gamzeerbay
Ben burda hanımlardan son fiyat güncellemesini istediğimde bunu yolladılar zaten Nurgül Hanımda aynı fiyatları söyledi ama artış oldu/olmadı onu bilemiyorum ..
Çok teşekkür ederim. Çok sağolun 🙏🏻

G gamzeerbay
Merhaba Dondurma ücretini o zaman toptan mı vermiştiniz 5 senelik için. Benimde bi sene oldu ama arayan soran yok para isteyen. Normalde senelik ödeyelim demiştik de biz.
İmha edemezler değil mi bize sormadan felan embriyoları. Bilginiz var mıdır ?

G gamzeerbay
Ahhh canım ☺️ valla bende işte böyle kararsız idim. Bende daha yeni kendiliğinden bir hamilelik yaşadım ama kese içi boş olduğu için süreci sonlandırdık. Şimdi tekrardan denemeli miyim ? Yoksa uğraşmadan tüp bebek mi yapsam ? İkinci şart mı kafamda sorularca 😁 38 yaşındayım güçte gidiyor 🤣 embriyom olaydı kararım daha kolay olurdu valla 😁 sende bu arada çok haklısın aklının dondurulmuşlarda olması ama gaza gelip hepsini yapma bak 😅😅😅 sağlıkla kavuşun valla güzel bir yola adım atıyorsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼 benimde kafamda deli sorular 😅😅😅😅

Kızlar bizde 5 yıllık dondurma ücreti vermiştik şuan 3 embriyo var 6 yılı geçti hiç arayıp Bişey söylemediler var mı bilgisi olan bu durumu yaşayan?

Ahhh canım ☺️ valla bende işte böyle kararsız idim. Bende daha yeni kendiliğinden bir hamilelik yaşadım ama kese içi boş olduğu için süreci sonlandırdık. Şimdi tekrardan denemeli miyim ? Yoksa uğraşmadan tüp bebek mi yapsam ? İkinci şart mı kafamda sorularca 😁 38 yaşındayım güçte gidiyor 🤣 embriyom olaydı kararım daha kolay olurdu valla 😁 sende bu arada çok haklısın aklının dondurulmuşlarda olması ama gaza gelip hepsini yapma bak 😅😅😅 sağlıkla kavuşun valla güzel bir yola adım atıyorsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼 benimde kafamda deli sorular 😅😅😅😅
Kararsız olman o kadar normal ki ..
Günümüz şartlarında 2. çocuk yapan kadın sayısı inanılmaz azınlıkta … -ki istatistikler ileri yıllarda nüfus oranında azalmanın olduğunu bariz gösterecek .
2. çocuk Türkiye şartlarında , büyümesi ,istekleri , okuması vs vs inanılmaz pahalı . Geri adım atmamak elde değil . Eşimle çok düşündük , yapabilir miyiz , nasıl geçiriz , yetebilir miyiz vs diye .. Bilemiyorum Allah büyük inşAllah Rabbim tekrar 2. mucizemi de bana nasip eder çok heyecanlıyım ♥️🌸. İlkinde bişey bilmeden yolu bitirdim ama bunda herşeyi biliyorum, transferi , hamileliği , doğumu😂

Eğer gönlünden geçiyorsa , kalbinde o istek oluştuysa hiç düşünme bile biran evvel başla fiyat al sabitle fiyatını da ..
Nasipte varsa sana 2. bi can , evladına da ömürlük kardeş olur . Nasipte yoksa zaten avucunda bi dünya var arkadaşım ♥️

X