• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selamlar,

Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim.
Biliyorsunuz yumurta toplama ve döllenme sonrası günlük olarak telefonla bilgilendirme yapılıyor.

Bu bilgilendirmelerde direkt embriyo kalite sınıflandırma kodlarına göre (örneğin 4aa, 5ab, 3ab vs.)mi haber veriliyor yoksa daha genel şekilde iyi kalite orta kalite şeklinde mi söyleniyor.
Bu gelişim durumları son beşinci güne ulaşanlar için yazılı bir rapor çıkarılıyor mu yoksa sadece laboratuvardan alınan sözlü bilgi ile mi geçiliyor?

Diğer bir soru olarak da pgt olacak ve eğer embriyolar yaşıyor ise 6. Ve hatta 7.gün sabaha kadar embriyolar bekletilip son durum gözlemlenebiliyormuş. Memorial laboratuvarında da böyle bir süreç var mı yoksa pgt olsa dahi 5.günle sınırlandırılıyor mu ?

Teşekkürler şimdiden..
Merhaba, şişli memorial 2.gün dısında aramıstı yanlış hatırlamıyorsam. Embriyo numarasını ben özellikle sormuştum ve söylemişlerdi. Ben de diger embriyolar 5.güne ulasamadı cok iyi degil demişlerdi sadece 1 embriyom ulastı. Pgt istemiştim onay icin aradılar ve pgtye 5.günü doldurup sanırım 6.gün gitti cok sükür saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Pgt den saglıklı geldigine dair raporumu da almıstım transferden önce. Ayrıca embriyonun fotograflarını da transfer esnasında veriyorlar.

Merhaba, şişli memorial 2.gün dısında aramıstı yanlış hatırlamıyorsam. Embriyo numarasını ben özellikle sormuştum ve söylemişlerdi. Ben de diger embriyolar 5.güne ulasamadı cok iyi degil demişlerdi sadece 1 embriyom ulastı. Pgt istemiştim onay icin aradılar ve pgtye 5.günü doldurup sanırım 6.gün gitti cok sükür saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Pgt den saglıklı geldigine dair raporumu da almıstım transferden önce. Ayrıca embriyonun fotograflarını da transfer esnasında veriyorlar.
Masallah hayirlisiyla saglikla alin inşallah kucaginiza🍀 Emriyonun resmini mi veriyorlar cok guzelmis ne kadar romantik 🥰🫠 darisi bizim basimiza

Masallah hayirlisiyla saglikla alin inşallah kucaginiza🍀 Emriyonun resmini mi veriyorlar cok guzelmis ne kadar romantik 🥰🫠 darisi bizim basimiza
Evet cnm süreç şeffaf ilerliyor yani neyi transfer ettiklerini en azından biliyorsunuz memorialda. Ya da olumsuz olursa dahi en azından baska dr a transfer edilen embriyoyu göstermek bile faydalı olur

Cok tesekkur ederim cevap icin cikolata kisti yok ama opudan kalan kuculmus bir kist var demisti doktor o yaparmiki acaba birde ostrojen yukselmemistir sanirim cunku yumueta yoktu bu ay ☹️ acaba yumurtlamadigim icin kanama olmus olabilie mi
bende de benzer şey oldu. ilaçlardan dolayı hormonlarda çok fazla değişim oluyor, bir de çikolata kistim olduğu için kanama yapmıştı. geçmiş olsun.

bende de benzer şey oldu. ilaçlardan dolayı hormonlarda çok fazla değişim oluyor, bir de çikolata kistim olduğu için kanama yapmıştı. geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim biraz icimi rahatlattiniz sizde de adet olup adet bittikten 3 4 gun sonra ara kanama gibi mi olmustu?.

Evet cnm süreç şeffaf ilerliyor yani neyi transfer ettiklerini en azından biliyorsunuz memorialda. Ya da olumsuz olursa dahi en azından baska dr a transfer edilen embriyoyu göstermek bile faydalı olur

İnşallah olumsuz bir sey olmaz Rabbim muhafaza etsin hayirla saglikla alin kucaginiza 🥰🍀

Back