Bu konuda bende fikirlerimi paylaşmak isterim; ince endometrium sıkıntısı olan bizim gibi hastalar ne yazık ki daha yakından takip beklemekte zira kişiye özel tedavinin aslında tam karşılığının olması gereken gruptayız. Memorial bu noktada bana göre de eksik kalmakta. Semra hanım iyi bir hekim olabilir ( bana göre çokta abartmamak gerektiği düşüncesindeyim) ancak ekibini son derece zayıf bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Alanında Türkiye’de en iyi olan tüm hekim ve merkezler ile görüştüm. En güvendiğim bir merkezde 2 toplama ve 2 transfer gerçekleşti sonuç olumsuz oldu ama asla merkezi suçlamadım zira sürecimin zorluğunu biliyorum ancak el değişikliği olması ve labaratuvarına güvenmem açısından Memorial’i tercih ettim ancak kıyaslama yapamayacak kadar amatör olduklarını üzülerek tecrübe ettim. Ezcümle; süreçler herkes için zor ancak bu hasta grubu için çok daha zor dolayısı ile kimse deneme tahtası birilerinin eğitim aracı değil. Yeterli donanımda olmayan bir hekimini bu hasta grubu için devreye sokamazsın sokmamalısın velev ki soktur yakın takibini yapmak zorundasın, yetişemiyorsan yetişeceğin kadar hasta kabul etmek zorundasın.