Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sonradan gördüm mesajları pgt li imiş, ona rağmen neden böyle olumsuzluklar olmuş anlamadım
Açıkçası ben daha çok diğer doktorun kalp atışı diye benim kalp atisimi dinletmesine mi sasirayim aynı doktorun bir hafta sonra embriyo yok deyip boş gebelik demesine mi bilemedim 🤷🏼 yücel beye güveniyordum bu olayda güvenim daha da arttı. Geçen hafta bünye kabul etmemesi durumu oluyor yabancı olarak algılayabiliyor demişti geriye bı o seçenek kalıyor bu daha mantıklı geliyor neticede tüp bebek yolu ile hamile kalabildim ama haftasına göre 6+2 olması da yorumlara baktım kalp atışı hemen duyulmayabilir yazıyor diğer Dr un paniği ile beta testi gidip bugün yaptırdım onun de değerinde düşme yok aksine 20.909 çıktı beta testine de değerlere baktığımda hem 6 hafta ya hemde 7. Haftaya giriyor gözüküyor değerin düşmesi gerekmez mi?

Açıkçası ben daha çok diğer doktorun kalp atışı diye benim kalp atisimi dinletmesine mi sasirayim aynı doktorun bir hafta sonra embriyo yok deyip boş gebelik demesine mi bilemedim 🤷🏼 yücel beye güveniyordum bu olayda güvenim daha da arttı. Geçen hafta bünye kabul etmemesi durumu oluyor yabancı olarak algılayabiliyor demişti geriye bı o seçenek kalıyor bu daha mantıklı geliyor neticede tüp bebek yolu ile hamile kalabildim ama haftasına göre 6+2 olması da yorumlara baktım kalp atışı hemen duyulmayabilir yazıyor diğer Dr un paniği ile beta testi gidip bugün yaptırdım onun de değerinde düşme yok aksine 20.909 çıktı beta testine de değerlere baktığımda hem 6 hafta ya hemde 7. Haftaya giriyor gözüküyor değerin düşmesi gerekmez mi?
Canım yanlış anlama ama ben takip doktorunun seni yönlendirme şeklinden hiçbir şey anlamadım ayrıca kalp atışı duyduk dediğiniz sizin kalp atışınız olması mantığını da anlamadım sonuçta ultrason farklı bi alan da kalp atışınız olması için sizin kalbinize teması olması gerekmiyor mu ben bu şekil gördüğüm için söylüyorum kan değerleri de düşmemesi bence güzel yorumlanıcak bir durum çünkü bi arkadaşımın başına yakın zamanda bu durum geldi kalp atışını almayınca birkaç gün kan değerleri takip edildi gün geçtikçe düşmeye başladı sonra kürtaja aldılar sizde araştırmışsınız zaten bazen kalp atışını 8 veya 9 haftada duyan var bence karamsar olmayın

Tutunmustur inşallah 🥰🥰
Bakalım benim ki ne zamana denk gelicek ? Birkaç yere bilet alicaktim ,vazgeçtim .
Normal rutinine devam ediyor musun bu surecte ?
İlk gün akşam dinlendim ama trafikle eve varmamız 3 buçuk saati buldu tâbi, tam trafik saatinde çıkmıştık hastaneden .İki gün çok birşey yapmadım ama hareketsiz de kalmadım eşim yemek felan hazırladı ben ona yardım ettim.Bugün banyo yaptım canım, az önce de yemek yaptım öyle ağır işler yapmadan evdeyim ama pazartesi işe başlıyorum

Ben bunu kaçırmışım ya betada artış devam ediyorsa bu kötüye yorumlanmaz ki 🤷 Siz salı gününü bekleyin ,stres yapmamaya çalışın.

İlk gün akşam dinlendim ama trafikle eve varmamız 3 buçuk saati buldu tâbi, tam trafik saatinde çıkmıştık hastaneden .İki gün çok birşey yapmadım ama hareketsiz de kalmadım eşim yemek felan hazırladı ben ona yardım ettim.Bugün banyo yaptım canım, az önce de yemek yaptım öyle ağır işler yapmadan evdeyim ama pazartesi işe başlıyorum
Normal rutininizin dışına çıkmayın diyorlar ya genelde ondan sordum . Benim rutinim çok hareketli 😀 Yatinca hasta oluyorum ,bakalım nasıl olucak ...İlk üç gün dikkat etsem yeter ,umarım .
Bu arada seviyorsan avakado tuketebilirsin faydası var deniyor . Ben çok severim ama şu an mevsimi bitti . Gerçi hala bulunuyor marketlerde

Normal rutininizin dışına çıkmayın diyorlar ya genelde ondan sordum . Benim rutinim çok hareketli 😀 Yatinca hasta oluyorum ,bakalım nasıl olucak ...İlk üç gün dikkat etsem yeter ,umarım .
Bu arada seviyorsan avakado tuketebilirsin faydası var deniyor . Ben çok severim ama şu an mevsimi bitti . Gerçi hala bulunuyor marketlerde
İlk 2 gün dikkat etsen yeterli hastaneden ertesi gün işinize donebilirsiniz dediler ama ben yine de rapor aldım.Evet avakado seviyorum, ilk 2 gün tükettim şimdi diğerlerinin olgunlaşmasını bekliyorum.Bugun adet ağrılarım oluyor umarım iyiye işarettir, belirti aramayacagım diyorum ama elimde değil 🙄

İlk 2 gün dikkat etsen yeterli hastaneden ertesi gün işinize donebilirsiniz dediler ama ben yine de rapor aldım.Evet avakado seviyorum, ilk 2 gün tükettim şimdi diğerlerinin olgunlaşmasını bekliyorum.Bugun adet ağrılarım oluyor umarım iyiye işarettir, belirti aramayacagım diyorum ama elimde değil 🙄
Ben çalışmıyorum aslında ilk üç gün dinlenirim artık sonrasına da bakarim dediğin gbi .

İnsanın kendini dinlememesi imkansız ya . Bende böyleyim maalesef 😄İyiye işarettir elbette olumlu dusunelim ,olumlu olsun 🥰

Dün benim boğaz ağrım başladı ya hafifte ateşim var , limonlu ballı sıcak suyla geçirmeye çalışıyorum, halsizim.O kadar hasta olmayıp transferden sonra hasta olmayı da anlamadım, dikkat ederdim hâlbuki.Umarım embriyom tutunmuştur, bazen içimde hiç birşey yokmuş gibi geliyor canım Sanki hiç tutmamış gibi,Bazende diyorum tuttu kesin öyle karamsarlık var birazd😑🥺
Bende transfer günü üşütmüştüm. Çok soğuk su içmekten olmuştu. Birde kemiklerim dökülüyordu. Aşağısı bana çok soğuk gelmişti. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız:)

Sizede çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki randevunuzda herşey yolunda gider. Bazen kalp atışı daha geç duyulabiliyor diye biliyorum bende. İnşallah sizinde öyle olur.

Transfer sonrası ne kadar süre odada yattınız sürgüye mi tuvalete mi idrarınızı yaptınız kızlar evde yattınızmı

İsterseniz beta hCG değerine iki gün sonra da baktırın daha belirleyici olur

Transfer sonrası ne kadar süre odada yattınız sürgüye mi tuvalete mi idrarınızı yaptınız kızlar evde yattınızmı
Transferden 1 saat sonra tuvalete gitti, sonra yola çıktık 2 saatlik yolculuk eve geldim bir kaç gün istirahat halinde geçirdim riske atmak istemedim genelde yattım

45 dk dinlendim sonra lavaboya gittim sürgüye yapmadım 2 transferimde de. İlk gün evde genelde bacaklarımı uzatarak oturdum. İkinci günler normal hayatıma döndüm.

Kızlar bende ciddi gebelik şekeri var sanırım, bir önceki gebeliğimde çok yüksek çıkmıştı. Bunda daha ilk haftalardan itibaren hissediyorum. En fazla bir saat aç kalabiliyorum, her şeyde şeker var ne yesem gün bitmiyor günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorum nasıl çözüm bulabilirim?

Kızlar bende ciddi gebelik şekeri var sanırım, bir önceki gebeliğimde çok yüksek çıkmıştı. Bunda daha ilk haftalardan itibaren hissediyorum. En fazla bir saat aç kalabiliyorum, her şeyde şeker var ne yesem gün bitmiyor günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorum nasıl çözüm bulabilirim?
Ben doktor değilim fakat ekmek yiyorsanız içindeki şeker miktarı da açıktırir. Yani bende öle oluyor . Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ,peynir ( mümkünse keçi ) çeyrek avakado ya da iki üç ceviz içi ve zeytin yiyin . Doymazsaniz iki küçük haşlanmış yumurta yiyin . He bir de yeşillik ister salata yapın ister öle yıkayın yiyin . Lifli gıdalar da şekeri dengeler .Öğünlerde de rafine şeker ve karbonhidrat tüketmeyin yine de acikiyorsaniz doktorunuza danışın .

X