Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim ben gecen yil iki defa yaptirdim birinde 0.48 cikti digerinde 1.2 cikti.. ikisini uc ay ara ile baska yerde yaptirmistim.. semra hn bukadar fark olmasi imkansiz dedi simdi tekrar memorialda yaptirdim haftaya cikacak.. benim artik 3-4 yumurtayi gecmiyor 36 yasindayimya yasta etken, senin cok cok iyiymis.. cnm yasin kacti dun yazistikya yazmismiydin bana..

yok cnm herhalde yazmamıştım yaşım 27

Şimdi nur hanımla görüştüm böyle bişey yok dedi nur hanım ameliyat olmuş ve memorialdan emekli olacağını söyledi

amin cnm hep beraber mutlu sona ulaşırız ben arkadaşıma geçen sene memorylı tavsiye ettim ve transferini nur hanım yapmıştı şimdi ikizlerine hamile çok istiyordum nur hanımı inşallah bırakmaz

Evvvvet, ben de şimdi öğrendim. Çok şükür. İçim rahatladı. İn şee Allah biz de Nur hanımın başarı sağladığı hastalar içerisine gireriz.

Birileri böyle bir dedi-kodu çıkarmış, ben de yayılmasına bir nevi vesile oldum Ama işin kısa sürede aydınlanması çok iyi oldu.

sende duyduğun an tedirgin olmuşsundur ihtimali bile korkutuyor insanı bide benim transferime az kalmışken çok korktum inşallah bizde allahın izniyle nur hanımın elinden hamile kalanlardan oluruz

sende duyduğun an tedirgin olmuşsundur ihtimali bile korkutuyor insanı bide benim transferime az kalmışken çok korktum inşallah bizde allahın izniyle nur hanımın elinden hamile kalanlardan oluruz

Ordakı doktorların hepsi işini biliyordur. Ancak güvendiğin, üstelik Nur hanım gibi sevecen bir doktorla devam etmek insanı rahatlatıyor. Sonuç olumsuz olsa bile, doktordan değil, kaderden bilirsin.

İn şeeAllah bu sefer biz de mutlu sona ulaşırız.

Bende çarşamba gunu yaptırdım memorialde 3-4 güne çıkar dediler amh testi sonucu ama çılmadı.normal değer ksç aralıkta olmalı?

Bende çarşamba gunu yaptırdım memorialde 3-4 güne çıkar dediler amh testi sonucu ama çılmadı.normal değer ksç aralıkta olmalı?

bir haftaya cikiyormus bende sali vermistim bu sali cikacak dediler bugun.. canim 1 ustu iyi deniliyor ama 2 ve ustu olursa deger iyi oluyor... 1 ve alti dusuk canim az yumurta toplaniyor surecler biraz sikintili geciyor.... en iyisi 2 ve ustu canim.. ornegin benim son degerim 1.2 ama doktorlar hep kotu derdi 3-4 yumurtadan fazlada toplanmaz..

Amh sonucu bir az geç çıkıyor. Normal değer 2-5 arası olarak kabul ediliyor. Ancak 0,3-0,2 değerle normal gebe kalanını biliyorum. Sadece değer azaldıkca yumurta sayısı ve kalitesini olumsuz etkiliyor.

Memorialde tedavi gören bir çok arkadaş vardı ki, tek yumurtayla bebeklerini çoktan kucaklarına aldılar. Ben 4 taze 2 donmuş tedaviyle hala sıfır noktasındayım, oysa en az yumurta toplandığında 8 tane toplanmışdı (diğerlerinde 15, 14, 19 yumurta). Demek istediğim her şey bahane. Yeter ki, Allah ol desin.

Son düzenleme:

Bana 3-4 gün demişlerdi sanki yada yanlış anlamışta olabilirim çok sagol

Sanırım sizinde net bir sorun yok ortada. Benim gordugum kadarıyla sorunları olanlar gfnelde hamile kalıyor tup bebekle. Benimde 3 taze 1 donmuş tedavim var toplanan yumurta sayısı iyi embriyo kalitesi iyi ama kimyasallardan oteye gidemedim. Sözde bende hiç sorun yoktu ilk kez Semra hnm tuplerimde sorun var gibi dedi ve laparoskobi onerdi. Size yapıldı mı laparoskobi?

Bana 3-4 gün demişlerdi sanki yada yanlış anlamışta olabilirim çok sagol
Ben başka yerde yaptırmıştım, bana da bir hafta demişlerdi.

Bizde tüplerde sorun yok, elhamdulillah. Bir kez gebe kalmıştım, kayb ettim. Ondan sonra yakışıklık oluşmuşdu, histereskopi yapıldı.

Laproskopi önerdilerse mutlaka yaptır. Bazı arkadaşlar vardı ki, rahim filminde çok az sorunmuş gibi gözüken bir şeyler vardı, laproskopide ciddi sorun olduğu ortaya çıktı. Lap.yaptırıp da hamile kalmayan yok memorialde tedavi gören tanıdığım arkadaşlar içinde. 6.denemesi başarılı olan bir arkadaş da hep kimyasal olurdu. Lap.dan sonra bebiş tutunmayı başardı.

bendede rahim filminde diger doktorlar sorun yok demisti semra hn ufak bir sorunu farketti ve ameliyatta icerisi sol tarafda tamamen yapisik ve sisliklerle dolu cikti.. resimleride gosterdiler..

Mecbur yaptırıcam artık ama birkaç kişiye daha danışmak istiyorum. Senin butun tedaviler orda mı oldu? Memnun musun?

bendede rahim filminde diger doktorlar sorun yok demisti semra hn ufak bir sorunu farketti ve ameliyatta icerisi sol tarafda tamamen yapisik ve sisliklerle dolu cikti.. resimleride gosterdiler..

Sizin durumda aklıma çok takıldı, onca tedavi farkedilmeyişi sonuç olarak sorun olması belkide bu sebeptir umarım olumlu olur sonucunuz

Sizin durumda aklıma çok takıldı, onca tedavi farkedilmeyişi sonuç olarak sorun olması belkide bu sebeptir umarım olumlu olur sonucunuz

Bazen öyle durumlar oluyor ki, sorunlu gibi görünen rahim filmi lap.de temiz çıkıyor. Ya da normalmiş gibi görünen rahim, lap. sonrası ciddi sorunlu çıkıyor (her iki durumla karşılaşmış arkadaşlar tanıyorum). Eğer Memorialde başarısız denemen varsa, bu ihtimaller göz ardı edilmiyor. 1 yılı aşkındır, burdan, tedavi olan arkadaşları takip ediyorum (50-den fazla tanıdığım var), gördüğüm kadarı ile zor hastadan korkmuyorlar. Ancak maliyetinin yüksek olması inkar edilemez, bence bu da kalitesinden kaynaklanıyor (Memorialin sözcüsü gibi konuştum)

Bir arkadaş, yanılmıyorsam ikisi Memorialde olmakla 5 başarısız deneme yaşamışdı. En sonunda Lap.a karar verildi, tüpler çok ciddi sorunluymuş, rahim filminde hafif bir sorunmuş gibi görünüyordu. Tüpleri alındıktan sonra, maşallah ilk kez gebeliği devam ediyor. Oysa, defalarca kimyasal ve ya keseye kadar gelen gebelik yaşamışdı.

Mecbur yaptırıcam artık ama birkaç kişiye daha danışmak istiyorum. Senin butun tedaviler orda mı oldu? Memnun musun?

Yok, ben ilk 5 tedaviyi İstanbul Cerrahi hastanesinde yaptırmıştım. Ordan da son tedavi hariç, çok memnundum. Sadece son tedaviyi Memorialde oldum, sonuç yine aynı.

Ancak memnuniyyet konusuna gelince, ben çok memnunum. Tedavi boyunca çok dikkatlice izliyorlar. Her gitdiyinde kan alıyorlar, kan sonucuna göre ilaç dozu hassas bir şekilde ayarlanıyor. Transfer zamanı, defalarca senin sen olduğunu netleşdirmek için adın, soyismin, doğum tarihin soruluyor. Yani, benim bir hastaneden ve doktordan tüm beklentilerim fazlasıyla karşılandı.

Üstelik bebekten sonra oluşmuş yapışıklığı da orda fark ettiler. Eski doktorum da dikkatliydi, ancak, düşükten sonra gittiğimde (donmuş tedavisinde, rahim gerektiği gibi kalınlaşmıyordu) bir sorun olduğunu fark etmesine rağmen, transferi iptal etmedi, bana da hiçbir şey demedi. Bir şeylerin ters gittiğini yüzünden anlamışdım.

Bu günkü sistem değişmezse ve Nur hanım orda çalışmaya devam ederse, sanırım bundan sonra başka bir merkeze geçmeyeceğim.

Son düzenleme:

sagol canim.. tup bebek sureci cok yipratici bir surec.. ilk gun bir tane olan sikinti yillar gectikce on tane oluyor.. yumurta sayisi dusuyor rezervler azaliyor, neden onca deneme tutmuyor derdine dusup herseyi inceletiyoruz.. bizde sorun esimdeydi guya simdi tamamen bana yonelik oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…