- 11 Temmuz 2012
- 229
- 17
Amin canımbende varım memorialde transferim olacak sürekli bi araştırma içindeyim sorunumuz azosperm inşallah isteyen herkeze rabbim tez zamanda cennetinden nasip eder
Sizin tedavi ne aşamada cnmAmin canım
Aynı durumdayız
Sizin tedavi ne aşamada cnm
Mrb ön görüşmeye gıdıyıp ılaç başlayanınız varmı bırde gonalef kaç kutu kulandınız benrapor çıkarttım bana 4kutu yazdılar tedavım temmuzda anasın olursa
Mrb ön görüşmeye gıdıyıp ılaç başlayanınız varmı bırde gonalef kaç kutu kulandınız benrapor çıkarttım bana 4kutu yazdılar tedavım temmuzda anasın olursa
Cnm benim transferime 9 gün kaldı sanırım ben 3 kutu kullanmıştım yumurta gelişimine göre degisiyor transferim 2ay ertelendi şimdi dondurulmuslarim konulacak
Cnm progesteron hormonum yüksek çıktığı için transferim ertelendi
Cnm progesteron hormonum yüksek çıktığı için transferim ertelendi
benimde 3 ay önce biraz yüksekti şu andaki testimde 11 e düşmüş çıktı.. ilaç kullanıyormusun düşmesi için..
Tam donanımlı gitmişsen (tahliller, rahim filmi), ultrasonda da her şey de yolundaysa ön görüşmede ilaca başlamanız sorun değil. Benim ilk tedavim başka bir merkezde öyle olmuşdu. Zamanında gitmiştik ve o gün tedaviye başladık.
Gonal f kişiye göre değişiyor, bana da 3 kutu yazmışlardı, ben iki kutu aldım (gerekirse yine alırım dedim). İki kutu yetti, hatta az bir şey de dibinde kalmışdı (200 dozla başladık, 75'le bitirdik). İstersen sen de yazılan doza bak, iki kutu al, gerekirse yine alırsın. Zaten en geç iki günde bir kontrole çağırıyorlar. Ya da aldığın eczane ile konuş, elinde kalırsa geri verirsin.
Sizin tedavi ne aşamada cnm
Biz ilk kez bugün gittik ve eşim micro tese olacak. Ramazan ayının son haftası adetimle tedaviye başlayacağız nasipse.
Semra hanım ve ekibini çok sevdim, inşallah Rabbim vesile kılar.
İnşallah cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun bizimde sperm sifirdi şimdi şükür 5 milyonu buldu herseyin hayırlısı olsun
Penbis tedaviye başladınız etsin ilacım kullanıyor özel degilse benimde esın azospermdı merkezde canlı sperm buldular Murat bey ılac basladı bır ayltık spermleri toplayıp havuz yapacaklarmıs bugün gıden ark sana ılaç basladıllarmı
İnşallah cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun bizimde sperm sifirdi şimdi şükür 5 milyonu buldu herseyin hayırlısı olsun
Maşallahilaçla mı arttı, nasıl oldu?
canim nur hn konusunda anlattiklarinda hakliymissin, bu hafta laparaskopi oldumya dun karin agrim cok olmustu hastaneyi aramistim hemsirelere sormak için hemsireye sordum kapattim.. on dk sonra cebimden nur hn aradi ve evden ariyorum sizi merak ettim nasilsiniz dedi:)) bir tup doktorunun evden hastasini aradigina hic rastlamamistim.. hatta cogu hastanede gunduz bile baglamiyorlar yasak diyerek..
cok ilgilendi telefonda agirlasirsan gece hastaneye gel dedi sabaha beni randevusuz olarak kontrole cagirdi..
nur hn telefonu kapattiya on dk sonrada yine memorialdan baska bi doktor daha aradi nasil oldunuz diye ve dusun sadece karin agrisina..
bugunde kontrolde 24 saat bana ulasabilirsiniz dedi..
Cnm yazından hiç bişey anlamadım
Evet cnm iğne kullanıyor menegon ve pregnly vuruyorum eşime biz 15ay önce murad başarla başladık sperm sıfırdi ignelerden sonra çıkışımız oldu 10 tüp sperm donduruldu 2ay önce bende tedaviye başladım yumurtalarim toplandı 5.güne 7 emriyom donduruldu fakat transferim olmadı çünkü kullandığım ignelerden hormonlarım yüksek çıktı şimdi transferim olacak hayırlısıylaEsın ılac kullanıyormu arttik birde tedaviye basladınızmı bızdede aynı problem var esım ılac kullanıyo canlı sperm bullundu merkezde azosperm dı Murat bey ılac başladı sperm donduruyorlar havuz yapılıp en ıyılerını sececeklermıs sızınde aynı mı dıye merak ettım banada glifer bode folıbol başladı sen herhangi bı ılac kullanıyon mu
Evet cnm iğne kullanıyor menegon ve pregnly vuruyorum eşime biz 15ay önce murad başarla başladık sperm sıfırdi ignelerden sonra çıkışımız oldu 10 tüp sperm donduruldu 2ay önce bende tedaviye başladım yumurtalarim toplandı 5.güne 7 emriyom donduruldu fakat transferim olmadı çünkü kullandığım ignelerden hormonlarım yüksek çıktı şimdi transferim olacak hayırlısıyla