- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Malesef canım öyle toplantı felan yapılmıyor ki bana yanlış ilaç dozu verilmiş düşün yani ne deyim ki . Sonuçta sağlıklı embriyom oldu ama belki ilk tedavide olacaktı bu bilmiyorumMuhtemelen zor vakalarda ve özellikle doktor sorarsa o zaman Semra hoca ilgileniyorO zaman bariz bir şekilde uyduruyorlar . Yok dosyalariniza her gün öğlen bakılıyor diye
Malesef canım öyle toplantı felan yapılmıyor ki bana yanlış ilaç dozu verilmiş düşün yani ne deyim ki . Sonuçta sağlıklı embriyom oldu ama belki ilk tedavide olacaktı bu bilmiyorumMuhtemelen zor vakalarda ve özellikle doktor sorarsa o zaman Semra hoca ilgileniyorO zaman bariz bir şekilde uyduruyorlar . Yok dosyalariniza her gün öğlen bakılıyor diye
Aynen bence de bu şekilde tamamen güven toplayıp insanları çekmek için. Netice de unutmayalım orası da bu işi ticaret için yapıyor raporlu hasta kabul etmiyor az bi indirim yapıyor felan filan. Bide ismi Semra hoca ile duyulduğu için böyle ilerliyorlar.O zaman bariz bir şekilde uyduruyorlar . Yok dosyalariniza her gün öğlen bakılıyor diye
Ticarethane olduğunun elbette farkındayım ama keşke daha dürüst olunsa yani ben gerçekleri tercih ederim her zaman ...Aynen bence de bu şekilde tamamen güven toplayıp insanları çekmek için. Netice de unutmayalım orası da bu işi ticaret için yapıyor raporlu hasta kabul etmiyor az bi indirim yapıyor felan filan. Bide ismi Semra hoca ile duyulduğu için böyle ilerliyorlar.
Hani şöyle mesela o ilaç dozlarının düşmesi de atıyorum 2 3 doktor kendi arasında istişare ediyor tamam düşsün oluyor ben sanmıyorum ki öyle hepsi hadi öğlen toplanalım da bütün dosyaları inceleyelim kafasında olsun. Yani çoğunlukla takip edildiğiniz doktor bide yanındaki doktor zaten 2 kişi Bakıyorlar ya onlar kendi arasında doza ilaca karar veriyor mesaj da hemşireler vasıtasıyla geliyor işte. Çok çok kararsız kalırsalar bence birbirlerine danışıyorlardır. Ben kendi aralarında bile iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum doktorların kaldı ki
Öyle oturup her gün incelesinler.
Bide ben onu en son görüşmemde anladım gecikme yüzünden doktorlardan biriyle görüşmek istedim başka bi doktorla görüşeyim dedim her zaman ki takip eden doktorunuz olsa daha iyi olur dediler diğeri dosyanızı bilmeyebilir dediler yani hani hasta dosyalarına hepsi vakıftı biliyorlardı mesela az çok aşina olması Gerekir. Tabi ki dört dörtlük hatırlayamaz ama bu hasta şu şu felan gibi yani
Bilmiyorum belki de yanlış
Düşüncem ama bu şekilde hislerim
Benim gibi Memorial in verdiği ilaçlara ilave olarak proluton Depot kullanan var mı ? Progestan on fazlasının zararı olur mu ?Merhaba bir hafta önce lekelenme olmuştu, proluton Depot 500 lük iğne yazılmıştı, lekelenmeyi kesti iyi geldi sanki, şimdi takip doktoruma sordum tedbir amaçlı haftada bir proluton Depot kullanayım mi diye sordum, olur dedi. Memorial in devam ettirdiği günde iki kez progestan fitil ve progestan Dex 25 mg iğne kullanıyorum
Bende lekelenme olduğu dönem 1 kere yaptırdım kesilince daha da yaptırmadım ama lekelenme döneminde yücel hocaya proluton depot yaptırayım mı diye sormuştum o da lekeler genellikle önemli değildir ama destek amaçlı 3 günde bir yaptırabilirsiniz demişti. Aynı mesaja gönül hanım lekelenme bitene kadar progestan dex’i günde 2 tane yapın demişti.Benim gibi Memorial in verdiği ilaçlara ilave olarak proluton Depot kullanan var mı ? Progestan on fazlasının zararı olur mu ?
Yok ya benim ilk tedavim tam bir fiyaskoydu gene memorialdaydım bana göre çok tecrübesiz olduğum içinde hiç müdahale edememiştim. Transfer olsa keşke şuan ki beklemem. Hiç embriyom yoktu yani benim 1 adet bana göre kalitesi çok düşük ama onlara göre iyi kalite embriyo transfer etmişlerdi olmadıTicarethane olduğunun elbette farkındayım ama keşke daha dürüst olunsa yani ben gerçekleri tercih ederim her zaman ...
Hakkımızda hayırlısı olsun artık birşey diyemiyorumSizin nasıl gidiyor ? Transfer için bekliyordunuz diye aklımda kalmış . Yanılıyor da olabilirim .
Proluton Depot u kaç günde bir yaptırıyorsunuz? Lutinus ve progestan Dex günde kaç kez ve kaç mg, rica etsem yazar mısınızOksapar 4000 lik günde 1 kez verdi . İlave olarak coraspin vermedi . Şuan eutroxy100, progestan dex, lutinus, folidace , proluton depot kullanıyorum
Yumurta veya sperm kalitesini artırmak için vitamin verdiler mi ? Bir embriyonuz olduğu icin soruyorum . Vermedilerse bir sorun isterseniz . Bizde yumurta ya da sperm sorunu yoktu ama şu anki aklım olsa kullanırdım .Yok ya benim ilk tedavim tam bir fiyaskoydu gene memorialdaydım bana göre çok tecrübesiz olduğum içinde hiç müdahale edememiştim. Transfer olsa keşke şuan ki beklemem. Hiç embriyom yoktu yani benim 1 adet bana göre kalitesi çok düşük ama onlara göre iyi kalite embriyo transfer etmişlerdi olmadı
Ben yeniden başlayacağım Allah izin verirse ama hayatımda hiç olmadığım kadar bi gecikme yaşıyorum Tarlusal içtim bekliyorum inşallah bi an evvel sökülür de yolumuza bakarız başlayacağımda kesin değil çünkü. Belki doğum kontrol ilacı kullandırılacak.
Memorial o konuda da acayip bi şekilde isteksiz.Yumurta veya sperm kalitesini artırmak için vitamin verdiler mi ? Bir embriyonuz olduğu icin soruyorum . Vermedilerse bir sorun isterseniz . Bizde yumurta ya da sperm sorunu yoktu ama şu anki aklım olsa kullanırdım .
Bekleme konusunda geç olsun güç olmasın diyorum . Bunda da bir hayır vardır .
Pruluton Depot bende yan etki yapmıştı . Benim önceki tüp bebek gebeligimde yoğun kanama vardı . O yüzden vermişlerdi .Yan etki yaptığı için bir kez kullanabilmıştım. Ama bu bana özgü bir durumdu . Genelde önlem olarak üç günde bir veriliyor .Hergun kullananlar da vardı .Bunun da bir zararı olacağını düşünmüyorum . Zararı olsa doktor vermezdi diye umuyorum .Öncesinde kayıplarım olduğu için biraz evhamlı davranıyorum, ilave olarak kendim istedim sorun olur mu bilmiyorum. Bu şekilde kullanan arkadaşlar var ise yazabilir misiniz? Lutinus fitil 100 sabah akşam+ progestan Dex 25 mg+ proluton Depot 500 mg
Memorial o konuda da acayip bi şekilde isteksiz.
Yani bu tüp bebeğin yeme içme beslenme ile alakası bile var ama zar zor bi vitamin önerdiler ondan da mucizevi bişey beklemeyin diyerek önerdiler açıkçası yani.
Onuda kullandım da bakalım artık salmış
Durumdayım nasip biraz da dediğiniz gibi hayırlısı olsun
Aynen öyle her şeyin var vakti saati.Neyse bir tane bile olsa vitamin kullanmanız iyi olmuş . Belki vesile olur bilemeyiz .
Kısmete inanılmaz inanıyorum ben . Kendimden örnek vereyim . Evlendim 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ama bir türlü sonuna kadar gidemedik . 3.5 yıldır da uğraşıyorum . Hala da durumlar muallakHerşeyin bir zamanı var sanırım .
Nasıl bir yan etki yaptı ?Pruluton Depot bende yan etki yapmıştı . Benim önceki tüp bebek gebeligimde yoğun kanama vardı . O yüzden vermişlerdi .Yan etki yaptığı için bir kez kullanabilmıştım. Ama bu bana özgü bir durumdu . Genelde önlem olarak üç günde bir veriliyor .Hergun kullananlar da vardı .Bunun da bir zararı olacağını düşünmüyorum . Zararı olsa doktor vermezdi diye umuyorum .
Bende Yücel beye sordum iki gün lekelenmem oldu. Gayet normal dedi hatta iğne olayını sorduğumda aşırı kanama olunca iğneyi günde iki yaparız demişti. Protestan Dex içinÖncesinde kayıplarım olduğu için biraz evhamlı davranıyorum, ilave olarak kendim istedim sorun olur mu bilmiyorum. Bu şekilde kullanan arkadaşlar var ise yazabilir misiniz? Lutinus fitil 100 sabah akşam+ progestan Dex 25 mg+ proluton Depot 500 mg
Ben şimdi burada anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum :) tamamen bana özgü bir durumdu . Zaten o dönemki doktorum şaşırmıştı . Kaldı ki bende doğum kontrol hapları bile ters tepiyor. Tüm yan etkileri en uçta yaşıyorum .Normalde gayet sorunsuz bir iğne .Nasıl bir yan etki yaptı ?
Düşüklerden sonra hep bı saliyorum kendimi . Sonra toparlayıp yola devam diyorum . Kader gayrete aşık derler ya o misal ...Aynen öyle her şeyin var vakti saati.
Bizler işte elimizden geleni Yapmaya çalışıyoruz. İnancımız olmazsa zaten bu işlerde güçlü durmak zor.
İnşallah yaDüşüklerden sonra hep bı saliyorum kendimi . Sonra toparlayıp yola devam diyorum . Kader gayrete aşık derler ya o misal ...
Ben inanıyorum birgün yüzümüz gülecek