- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
bende 29una kalp atışı için randevu aldımSen ne kadarlıkken keseyi görmüştüm Yücel bey bana perşembe günü dedi kendi doktorum da o gün çalışmıyor yarın devletten randevu aldım ama betaya baktırmak için ayın 24 üne de kendi doktoruma aldım kese için
Yarın benim de 16.gün oluyor değer düşük le başladığı için belki görünmez yarın ama baktırmakta istemiyorum sadece betaya baktırayım diyorum inşallah artış olmuşturbenim pazartesi akşam beta değerim 486 çıkınca buradaki takip doktorum cuma gel görürürz dedi ben cumartesi gittim. memorialde de hemşireler sadece kese görmek için cuma cumartesi gidebilirsiniz dedi. yani transferden sonrakli 16, gün görmüş oldum.
Hadi bakalım inşallah kalp atışını da duyarsınbende 29una kalp atışı için randevu aldım
değer belli bi şamadan sonra çok hızlı yükseliyo. mesela beta 2000 lerdeyken vajinal görünürmüş kese ama ben abdominal baktırdım o şekilde görünüyse demek ki beta baya artmışki göründüYarın benim de 16.gün oluyor değer düşük le başladığı için belki görünmez yarın ama baktırmakta istemiyorum sadece betaya baktırayım diyorum inşallah artış olmuştur
Bende o yüzden erken baktırmak taraftarı değilim karından 5000 olunca görünür müş sanırım senin değerin baya yükselmiş demekkideğer belli bi şamadan sonra çok hızlı yükseliyo. mesela beta 2000 lerdeyken vajinal görünürmüş kese ama ben abdominal baktırdım o şekilde görünüyse demek ki beta baya artmışki göründü
Göbeğin tam alt kısmına yapmayın. Bana bi hemşire öyle demişti. Ben hep yan taraflara yapıyorum.Bende öyle yapıyorum ama ciddi ciddi morardı.
Bu transfer işleminde kim ilgilendi sizinle, Semra hanım ile görüştünüz bu işlemde?merhaba, ben küçük yaşıma rağmen semra hanımın zor vakasın diye nitelendirdiği hastalardanım. bekarken çikolata kisti ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum bunlara bağlı bir yumurtalığım yok mevcutta kistlerim var iki tüpüm ve karın içimde sıvı ve yapışıklık mevcuttu. doğal olarak rezervimde yaşıma göre azdı. önce yumurtalar toplandı beklenmedik şekilde tek yumurtalıktan 10 folikül toplandı 8'i döllendi 5, güne 5 adet geldi. sonra tüp ameliyatı oldum tüplerimin ikiside alındı. karın içi yapışıklıklarım düzeltildi. histeroskopi yapıldı. sonrasında ilk transferimi oldum kızım şimdi 4 yaşında çok şükür. şimdi ikinci transferimi oldum kese göründü ancak henüz kalp atışı zamanlarına gelemedik. allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
demem o ki benim yaşım çok gençti 26 yaşındaydım ama semra hanım işimiz zor demişti. eşimde sorun yoktu. memorial zor vakaların merkezi diye düşünüyorum. bir çok arkadaşım oldu orada sizin gibi 39-40-41 yaşlarında hepsi bebeklerine kavuştu çok şükür. asla bu merkez en iyisi burayı tercih edin diyemem bu çok büyük sorumluluk. zaman zaman kızdığımız noktalar bizimde oluyor ancak ben doğru merkez tercihi yaptığımı düşünüyorum. negatifte olsa böyle düşünürdüm lab'ı çok iyi çünkü bunu görebiliyorsunuz.
hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.
Acaba dedim yanlış mı yapıyorum yarın dr a gidecem diyorum bu göbeği nasıl acicam kapkara .Aslında olmaması lazım ama acaba uçlar mi farklı kalinliklari bilemedimcanım bende progestan dex hiç acı morarma yapmadı çok şükür. oksapar yapıyo koldan vuramıyorum oksaparı çok canımı acıtıyor göbekten yapıyorum o hafif morarma yapıyor.Busra2015 yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum canım tamamen hassas ten oluşumuz ilaca tepkimiz hepsi değişiyo
Memorial daBurada yazmışsınız ben anlayamadım bahceci mi memoriel mi acaba
Bende yarın gidecem nasipse .çok heyecanlıyım. Benim 2 tane transfer edilmişti . Normalde bana 25,26 dediler kalp atisi için hemşire hatti ama ben dayanamadım 19 una randevu aldım. Size baya erken söylemişler. Sizin transfer ayın kaçında idi benim 28 inde olmuştuSen ne kadarlıkken keseyi görmüştüm Yücel bey bana perşembe günü dedi kendi doktorum da o gün çalışmıyor yarın devletten randevu aldım ama betaya baktırmak için ayın 24 üne de kendi doktoruma aldım kese için
Bende gecen hafta perşembe betaya baktırdım meraktan sağlık ocağınaSen ne kadarlıkken keseyi görmüştüm Yücel bey bana perşembe günü dedi kendi doktorum da o gün çalışmıyor yarın devletten randevu aldım ama betaya baktırmak için ayın 24 üne de kendi doktoruma aldım kese için
Size kan sulandırıcı hala vermediler mi ? Erken başlanması gerektiğini biliyorum, ben ikinci beta tahlilinde başladım. Hem kan sulandırıcı hem de progestan iğne vuruyorum göbekten, acısı sorun değilde sanki göbekten olunca korkuyorum bebeğe zarar verecek gibi geliyorGöbek deliğinden 4 parmak çevresi diye biliyorum ben hep o şekilde vuruyorum bazen üst üste denk gelirmiş nasıl acıyorMutlu1anne ya helal olsun o birde kan sulandırıcı yapıyor ben inşallah kalp atışını duyunca vurmaya başlıcam kan sulandırıcıyı o en azından koldan da vuruluyor
Ben valla nereye denk gelirse oraya yapıyorum 4 parmak izasıile , akşam biraz dikkat ettimGöbeğin tam alt kısmına yapmayın. Bana bi hemşire öyle demişti. Ben hep yan taraflara yapıyorum.
Bu konuda ben acayip tedirginim, çok araştırdım bir kaç doktora sordum, ısrar ettim iğne yazdırdım, o kadar zor süreçten geçtikten sonra bir pıhtılaşma bozukluğu yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum, küçük ihtimaller dahi sorun oldun istemiyorum. Umarım işe yararPamuk17 Bir şeyi merak ediyorum. Kalp atışını duyunca kan sulandırıcı başlanacak demişsiniz. Bunu neye göre belirlediler? Ben bir kere düşük yaşadım. Şimdi transferin 4.günündeyim. MTHFR (A1298C) Homozigot benim. Gerek yok dediler. Ama yine de içimde bir kurt var.
Yer kalımıyor ki her gün iğne yapmaktan 4 parmak sonrası nereye denk gelirse oraya yapıyorumGöbeğin tam alt kısmına yapmayın. Bana bi hemşire öyle demişti. Ben hep yan taraflara yapıyorum.
İlk tüp bebek denememde transfer olduğum gün oksapar başlamıştı . On gun önce de aspirin . Daha önce dusugum olduğu için önlem olarak vermişti .Ben yine düşük yaşadım o ayrı da genelde tüp bebekciler transfer yaparken başlıyor .Cevremdekilerin de öle olmustu . Bu hastanede ne ongorurler bilemiyorum tabi .Size kan sulandırıcı hala vermediler mi ? Erken başlanması gerektiğini biliyorum, ben ikinci beta tahlilinde başladım. Hem kan sulandırıcı hem de progestan iğne vuruyorum göbekten, acısı sorun değilde sanki göbekten olunca korkuyorum bebeğe zarar verecek gibi geliyor
Umut bey benim doktorum biz henüz transfer aşamasına gelemedik ,o yüzden bir yorum yapamayacağım . Size bol şans dilemek istedim :)Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlısı olsunAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve isteyen herkese bir evlat versin Bende Şişli Memorial da tüp bebeğe başladım ve bir myom ameliyatı oldum. Şuan transfer aşamasındayım. Umut bey ve Semra hoca girdiler ameliyatıma ve transferi Umut bey yarın yapacakmış. Normalde Yücel beyle başlamıştım bu sürece ama kendisi yarın kongrede olacak dendi. Umut beyde transferi gerçekleşen arakadaşlar tecrübelerini paylaşabilirsiniz sevinirim.