Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım peki sen kaç yaşındasın???yani 35 altına 2 embriyo koydukları da oluyor mu? kişiye özel sebeplerden ötürü???

koyuyorlar canım sen gönlünü ferah tut rica et..
ben bu yasa çıktığı aylarda tedaviye başlamıştım 29 yaşından bu yana ilk tedavimde dahil her gittiğim yer 2-3 transfer etti.. kimsenin yasa umrunda değil.. memorialdada koyarlar heryer herşeyi yapar..

cnm sende fsh yüksekliğimi var.. hayıt ve aslanpençesini fsh yüksekliği olanlar kullanıyor..
fsh da faydasını gördünmü.

Teşekkür ederim canım.transfere gittiğimde rica edicem inşallah kabul ederler.
Canım bugün opu oldu.9 yumurta toplanmış.inşallah hepsi de kaliteli döllenir.gerçi dün gece eşim Ateşlendi. Bizi çok korkuttu ama hayırlısı Allah tan.bu günden itibaren dikkat etmem gereken bişey var mı canım?normalde kabızlık çok çekerim o yüzden kayısı yiyorum su içiyorum kefir içiyorum başka da aklıma bişey gelmiyo.senin tavsiyelerini duymak isterim canım.

opun hayırlı olsun cnm çok güzel sayın.. inşallah hepsi güzelce döllenir.. yarın haber verirler.. dediğin gibi kabız olma cnm başkada bir şey çok önemli değil.. kayısı kompostusu yada güneşte kurutulmuş kayısılardan yersin..
kimyasallardan biraz uzak durursan iyi olur vücut bu tarz şeylerden temizlenmiş dinlenmiş olur.. oje, saç boyası, makyaj malzemesi, temizlik maddesi gibi kimyasallardan nekadar uzak olursan transfere iyice hazır olursun..
birde en azından transfere kadar nezle grip olmamaya çalış..

Tamam canım saolasın.ben bu kimyasal konusunu hiç düşünmemiştim.sen aklıma getirdin allah razı olsun canım.evet nezle grip olmamak için uğraşıyorum ama şansıma havalarda çok soğuk.

Tamam canım saolasın.ben bu kimyasal konusunu hiç düşünmemiştim.sen aklıma getirdin allah razı olsun canım.evet nezle grip olmamak için uğraşıyorum ama şansıma havalarda çok soğuk.

yumişlerinin sayısı çok güzel inşallah kaliteli olur ve iyi döllenirler merakta bırakma gelişmeleri yaz iyi haberlerini bekliyoruz hım ayrıca selatı tefriciye duasını okumaya dün başladım çok güzel faziletleri var 4444 kez içten inanarak okursan dileğin kabul olurmuş betahcg den evvel inşallah bitirmiş olacağım hatta günde 2.5 saat ayırırsan günlük 500 civarı okuyabiliyorsun yani 8-9 günde dahi bitirebilirsin tavsiye ederim dün topikte nickini hatırladığım her arkadaşım nickini teleffuz ettim ben daha önce bir sıkıntıdan kurtulmak için okudum ve dileğim kabul olmuştu tavsiye ederim

ağzına sağlık canım Allah dualarını kabul etsin

kizlar ilk tup bebek denemem olacak.3senedeir sorun varikosel zannediyorduk.dun ayse hanim sol tupumun yukari dogru oldugunu sagda da ufak tepek yapisikliklar oldugunu soyledi. belki once laparaskopi yapilabilirmis.yarin semra hanimla konsulte edip karar verecekler. ama ben once tup bebek deneyip eger basarisiz olursa laparaskopi yaptirdiktan sonra tup bebegi yeniden denemek istiyorum. cunku lap.da tuplerin alinmasi da ihtimaller arasindaymis. ama tabi en kotu ihtimal bu. siz ne dersiniz? bu sıkıntıyı yasayan arkadaslar yardimci olabilirler mi lutfen...dunden beri felaket sikinti icindeyim.

Cnm filmde öyle gorundu diye ille öyle olucsk diye birşey yok gerçi genelde doğru olabiliyor kendimi örnek verirsem semra hoca benimde tuplerimde sorun olduğunu yapışıklık daralma genişleme sıvı akışı var gibi görünüyor dedi, ama belkide hiçbir şeyde çıkmayabilir genede laparoskobi yapmamız gerek onca drneme olmuş dedi. Bende günlerce duşundum kimse demedi gittim birkaç kişiye daha izlettim sorun yok dedi tabi içim rahat etmedi ankarada guvendigim bir profa laparoskobi yaptırdım, tuplerimde hiçbir sorun olmadığını söyledi. Bazen film yanıltabiliyor ama eğer sorun varsa çözmek en mantıklısı.

benim ilk denemem olacak .tup bebek yaptirmak istiyorum yaa..izin alip geldim sonucta ilk deneme ve hicbisey de olmayabilir.
bosu bosuna ameliyata gerek yok dusuncesi baskin geliyo su an. cok kararsizim yaa. ilk tedavi oncesi lap.yaptirmak gerekirmi ki???

Etkileyecek derecede kesin sorun var diyorlarsa laparoskobi mantıklı ama ilk denemen olucakmış bende olsam operasyon geçirmek yerine tup bebek denerdim tabi çok ciddi bir sorun yoksa. Cnm inşallah neyse hayırlı olan ona karar verirsin.

Benim düşüncem ilkk tedavi ile alaksı yok bır sorun varsa bu senın başarı sansını etkileyecek.O nedenle doktorkarın kararıa bırakmak mantıklı gibi.

Canım seni çok iyi anlıyorum insan tedaviye başlıycam umuduyla gelip böyle bir ikileme düşmesi gercekten hayalkırıklığı oluyo.bende de aynısı oldu ama semra hoca iyi kalite bir embriyo transferi yapılırsa belki sonuç farklı olur diye önce tüp denememi istedi.olmazsa kesinlikle laparoskopi demişti negatif sonuç aldım ve önümüzdeki hafta lap.olucam inş..ama ben tüp öncesi ameliyat olmayı istemiştim açıkcası.çünkü hem şehirdışından geliyorum hemde bi tüp bebek az parayla yapılmıyor. her anlamda kaybım var diye düşünmüştüm.tabi negatifi alınca yaşadığım hayalkırıklığı da cabası..ama işte dr.ların vardır bi bildiği dedim denedim..üstelik 5.denememdi :)tabi senin kararın ve düşüncen önemli.hakkında hayırlısı olsun canım

Benim düşüncem ilkk tedavi ile alaksı yok bır sorun varsa bu senın başarı sansını etkileyecek.O nedenle doktorkarın kararıa bırakmak mantıklı gibi.

biz de sehir disindan geldik. dedikleriniz doğru doktorun ne diyecegi cok onemli. yarin insallah her sey netlesecek. hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Hazreti Zekeriyanin duasini edelim: Rabbim, bana tarafindan temiz bir zurriyyet nasip eyle. Suphesiz ki Sen her turlu duayi isitensin. Amiiiinnn

Halide hanım ameliyat basit bir ameliyat. Korkmanıza gerek yok. Semra hoca değerlendirmesinde ameliyat olacaksınız derse hiç düşünmeden ve kafanızı da bulandırmadan ameliyatınızı olun. Sizin anlattığınızdan anladığım kadarı ile ameliyatta tüpleriniz alınmaz. Semra hoca büyük ihtimalle onları klipsler yani bağlar. 1-2 adet sonrada gönül rahatlığı ile tüp bebek denemenizi yaparsınız. Sağlıcakla kalın.

Canım maalesef benim güzel haberler im yok.9 yumurtanın sadece 3 tanesi olgunmuş. Bunlardan da sadece bir tanesi döllenmiş. Ama o döllenen de kaliteli değilmiş.normalde anneden bir babadan bir çift çekirdek olması lazımmış ama bizim embriyo da üç çekirdek Varmış embriyolog normalde biz bu tür embriyoları transfer etme taraftarı değiliz ama yine de bekleyelim %30 sağlıklı gelişme ihtimali var dedi.yani sonuç benim transferim iptal oldu.ve daha kötüsü bu kalitesizliğin kesin olarak sebebini açıklayamıyorlar. Büyük ihtimalle yumurtadan kaynaklanıyormuş.yarın gidip doktorla görüşeceğiz.semra hanım uygun olursa onunla da görüşeceğim.bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Rezerv az ve malesef kalanlarda kalitesiz.bu durumda bana nasıl bir yol çizecekler ki.olmayan yumurtayı onlar nereden bulsunlar.hiç umudum kalmadı artık.inşallah sizler hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız...

cnm bende Semra hanimda laparaskopi oldum ve ozaman Semra hanim bana demistiki biz ilk tup bebek tedavisinde olan hastalarda cok ciddi bir sorun gormedigimiz surece ilk basta laparaskopi asla onermiyoruz.. once tup denettiriyoruz belki tutar diye tutmazsa lap yaptiriyoruz.. o yuzden senin ilk tedavinden once boyle birsey demisse mutlaka bir sorun gormustur..
ama yinede haklisin daha hic tup bebek denemeden laparaskopide tupunun birini kaybedersen bunun uzuntusunude yasayabilirsin cunku herseyin daha cok basindasin.. maddi olarak sorunun yoksa bi kez olsun kendine laparaskopisiz sans vermende cok mantikli..
bir yandanda Semra hn da bosa bisey demez..
bence sen bu asamada zamani dusunme.. zamanlar yillar akar gider gecer.. onemli olan ilk olarak ne istedigin ve neyi yapar yada yapmazsan gelecekte keske demezsin..
ilk tedavinde icinden gelen sesi dinle canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…