- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
Canım maalesef benim güzel haberler im yok.9 yumurtanın sadece 3 tanesi olgunmuş. Bunlardan da sadece bir tanesi döllenmiş. Ama o döllenen de kaliteli değilmiş.normalde anneden bir babadan bir çift çekirdek olması lazımmış ama bizim embriyo da üç çekirdek Varmış embriyolog normalde biz bu tür embriyoları transfer etme taraftarı değiliz ama yine de bekleyelim %30 sağlıklı gelişme ihtimali var dedi.yani sonuç benim transferim iptal oldu.ve daha kötüsü bu kalitesizliğin kesin olarak sebebini açıklayamıyorlar. Büyük ihtimalle yumurtadan kaynaklanıyormuş.yarın gidip doktorla görüşeceğiz.semra hanım uygun olursa onunla da görüşeceğim.bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Rezerv az ve malesef kalanlarda kalitesiz.bu durumda bana nasıl bir yol çizecekler ki.olmayan yumurtayı onlar nereden bulsunlar.hiç umudum kalmadı artık.inşallah sizler hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız...
canim senin opundan once doktorun kaci olgun kaci degil biliyordur mutlaka bunu belirtmedilermi.. bir tane yumurtada yanilma payi olurda 6 tane olgunlasmamis yumurtan varsa bu opudan once biliniyordur.. bence bunu mutlaka soyle semraya neden sana yumurta takiplerde yola 3-4 yumurta ile devam ediyoruz dememisler.. birde imsimi yaptilar..
amh kacti cnm.. bence biraz tepkini koy cunku rezervin hic az degilmis belkide uygulanan protokol iyi degildi o yuzden yumurtalar gelismedi... bunlar hep olabilecek ihtimaller ama 9 yumurta ile tedavi iptali oluyorsa ben orada hastaneyede suc bulurum.. burasi oylesine bi hastane degil memorial.. daha dikkatli olmalilar..