• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim cnm. Burdaki doktorların sisteminini pek anlamış değilim. Değer az çıksaymış 2 gün sonra tekrarlamamı isticekmiş... Ama ben sonucumu memorial e bildirdiğim anda beni aradılar ve salı günü tekrarlamamı istediler (haftasonu kapalı olduğu için ) doğrusuda bu bence. Bakalim hayırlısı :)

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Canım maalesef benim güzel haberler im yok.9 yumurtanın sadece 3 tanesi olgunmuş. Bunlardan da sadece bir tanesi döllenmiş. Ama o döllenen de kaliteli değilmiş.normalde anneden bir babadan bir çift çekirdek olması lazımmış ama bizim embriyo da üç çekirdek Varmış embriyolog normalde biz bu tür embriyoları transfer etme taraftarı değiliz ama yine de bekleyelim %30 sağlıklı gelişme ihtimali var dedi.yani sonuç benim transferim iptal oldu.ve daha kötüsü bu kalitesizliğin kesin olarak sebebini açıklayamıyorlar. Büyük ihtimalle yumurtadan kaynaklanıyormuş.yarın gidip doktorla görüşeceğiz.semra hanım uygun olursa onunla da görüşeceğim.bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Rezerv az ve malesef kalanlarda kalitesiz.bu durumda bana nasıl bir yol çizecekler ki.olmayan yumurtayı onlar nereden bulsunlar.hiç umudum kalmadı artık.inşallah sizler hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız...

hiç böyle bir sonuç beklemiyordum littlebir allahtan umut kesilmez inşallah kalan tek embriyo bir anda hepimizi şaşırtır yani benim anlamadığım 3 yumurta olgunsa neden döllenmedi olgun olup kalitesiz olmaya anlam veremiyorum o zaman kaliteli sperm mi seçemediler ?morfojide mi sorun vardı ? (morfoloji 0 mıydı)senin değerlerin çünkü iyiydi. canım umudunu yitirme bu durumda moralin çok bozuktur ne desek de teselli pek olmaz benim de ilk denememde döllenme hiç olmadı tranfer de olmamıştı seni çok iyi anlıyorum ama yine de kötü düşünme belki embriyo seni şaşrtacak.

Evet canım söylemişti.ama hani hiç döllenme olmayacağı gibi bir ihtimal benim aklımdan geçmiyordu herhalde doktorun da aklından geçmiyordu çünkü o da çok umutluydu.transfer olsa bile sonuç belli bu kadar sağlıksız embriyo ile ne olacak ki.bakalım artık yarını bekliyorum ama yarında çok umutlanacak bir haber alacağımı sanmıyorum.

Cnm inşallaho bir embriyon saglıkla gelişo sana tutunur. Sanırım ilk denemem olmazsa bile sakın kendini çok fazla üzme. Hiçbir deneme birbirinin aynı değil, her ayın şansı farklı.benimde ilk denememde 17 yumurtadan dollenen 14 vardı ama 5. Güne tek kaldı oda iyi değildi sandım ki hep öyle olacak ama ciddi hazırlıklar yaptık sigarayı bıraktık ve sonraki denemelerimde iyi oldu kalite anladım ki her ayın şansı farklı biz kadınlar her ay kaliteli yumurta uretemeyebiliyoruz.. Tanıdığım biride tup bebek tedavisinde opudan önce birsuru folikulu boş çıkıyor sadece 1 tane dolu oda dollenmiyor, çok yıkıldı transfer olmadı ama aynı adet bile görmeden hamile kaldı, toplanmayan küçük yumurtalarla mucize bu olsa gerek.. Böyle bir suru örnek var inşallah rabbim nasip eder

Kııızzzzz ameliyathane kapısından mı yazıyorsun.:KK45: Ameliyatlar başladı. Korkma hiç acımayacak. Sadece sen uyurken birazcık büyük iğneye benzer iğneler vuracaklar. Ama sen hiç anlamayacak ve hissetmeyeceksin.

Şimdiden geçmiş olsun..

Bitti elh. 2 tüpüm de bağlanmış kızlar. Tüp bebek tedavisine 2 adetimle başlayabileceğimi söyledi Semra ve Ayşe hoca. . . Rabbim iyi sonuçlar almayi nasip ede inşallah. .

Bu arada selin yok yok ameliyathane kapısından yazmadim, orda ağlamakla meşguldüm ben :KK48:

Bitti elh. 2 tüpüm de bağlanmış kızlar. Tüp bebek tedavisine 2 adetimle başlayabileceğimi söyledi Semra ve Ayşe hoca. . . Rabbim iyi sonuçlar almayi nasip ede inşallah. .

Bu arada selin yok yok ameliyathane kapısından yazmadim, orda ağlamakla meşguldüm ben :KK48:

Geçmiş olsun canım

hiç böyle bir sonuç beklemiyordum littlebir allahtan umut kesilmez inşallah kalan tek embriyo bir anda hepimizi şaşırtır yani benim anlamadığım 3 yumurta olgunsa neden döllenmedi olgun olup kalitesiz olmaya anlam veremiyorum o zaman kaliteli sperm mi seçemediler ?morfojide mi sorun vardı ? (morfoloji 0 mıydı)senin değerlerin çünkü iyiydi. canım umudunu yitirme bu durumda moralin çok bozuktur ne desek de teselli pek olmaz benim de ilk denememde döllenme hiç olmadı tranfer de olmamıştı seni çok iyi anlıyorum ama yine de kötü düşünme belki embriyo seni şaşrtacak.
Canım benim çok saol allah razı olsun.lgun yumurta sadece işleme aldıkları yumurtaymış ve buna sadece şekline bakarak karar veriyorlarmış.ama olgun olup kaliteli olmayabilir dedi embriyolog.evet morfoloji sıfır ama bunu çok önemsiyorlar. Bu durumun nedeni %90 yumurtaymış.bu şekilde transfer yapabiliriz büyük ihtimalle tutmaz dedi embriyolog.ya da genetik test yapıp ona göre transfer yapıp yapmayacağımıza karar verebiliriz dedi.biz ilk başta genetik test yapılsın dedik ama sonra sonra vazgeçtik. Bu henüz ilk denememiz ve ilk deneme de böyle bir risk almak doğru değil gibi geldi.çünkü embriyolog bu embriyo tutunur sa çok sıkı bir takip yapılması gerekir dedi.yani riskli gebelik grubuna dahil olucaz.eşim de şansımızı bir daha denemekten yana.bense ne yapacağımızı bilemiyorum.bir taraftan embriyo bölünmeye devam ediyor.yani görünüşte sağlıksız ama gelişimi devam ediyor . allah sonumuzu hayreylesin inşallah ...

canim cok uzuldum. Allah insallah saglikla suhhatle kucagina alip buyutebulecegin bir evlat ile mujdeler seni. ben de ogretmenim ve dedigin gibi bi daha anca yaz tatili gelebilirim. Allahim imtihanimizi kolaylastirsin zorlastirmasin.amin

umudunu yitirme belki genetik sorun vardr bikere boyle oldu diye hep aynisi olmaz denemeye devam

Canım lütfen umudunu yitirme..evet çok zor bir durum gerçekten ama vardır bi hayır senin için..inş dr.un seni rahatlatacak bir açıklama yapar.

Çok üzüldüm canım, etraflıca konuş lütfen ilginç bir sonuç olmuş. Daha önce ki denemelerin nasıldı bilmiyorum ama toplanan sayı güzel çok ürettilerde kalitemi düştü acaba

Kızlar hepinizden allah razı olsun...dualarını zı bekliyorum...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

cok gecmis olsun canim.. dinlenn bolcanaa..
iyi sonuclar almani dilerim.

Canım benim çok saol allah razı olsun.lgun yumurta sadece işleme aldıkları yumurtaymış ve buna sadece şekline bakarak karar veriyorlarmış.ama olgun olup kaliteli olmayabilir dedi embriyolog.evet morfoloji sıfır ama bunu çok önemsiyorlar. Bu durumun nedeni %90 yumurtaymış.bu şekilde transfer yapabiliriz büyük ihtimalle tutmaz dedi embriyolog.ya da genetik test yapıp ona göre transfer yapıp yapmayacağımıza karar verebiliriz dedi.biz ilk başta genetik test yapılsın dedik ama sonra sonra vazgeçtik. Bu henüz ilk denememiz ve ilk deneme de böyle bir risk almak doğru değil gibi geldi.çünkü embriyolog bu embriyo tutunur sa çok sıkı bir takip yapılması gerekir dedi.yani riskli gebelik grubuna dahil olucaz.eşim de şansımızı bir daha denemekten yana.bense ne yapacağımızı bilemiyorum.bir taraftan embriyo bölünmeye devam ediyor.yani görünüşte sağlıksız ama gelişimi devam ediyor . allah sonumuzu hayreylesin inşallah ...

bugun aradiklarinda kaca bolundugunu soylediler cnm..
embriyo kendini cok cabuk iyilestiren tazeleyen birsey..
3. gunu gecerse demekki saglikli ilerliyor.. banada semra hn yuzde yirmi tutar demisti ama tutmustu.. embiyon devam ederse ondan vazgecme.. transfer olmazsa % 20 geri odeme yapiyorlardi sanirim..

Bende olacam lap. bana biraz önbilgi ver canım..nasıl geçti ameliyat sonrası rahat mısın

3. gunu gecerse demekki saglikli ilerliyor.. banada semra hn yuzde yirmi tutar demisti ama tutmustu.. embiyon devam ederse ondan vazgecme.. transfer olmazsa % 20 geri odeme yapiyorlardi sanirim..
Canım bugün 2. Gün 4 hücreli olması gerekiyormuş ama bizimki 5 hücreli.bu iyi bir şeymiş.genetik test 3. Gün ya da 5. Gün yapılıyormuş.yarın testin hangi gün yapılacağı belli olacak...

Merhaba ensu tedaviye başladın mı ? Buaksam girme imkanım oldu sen hep aklimdasin merak ediyorum :)

Merhaba ensu tedaviye başladın mı ? Buaksam girme imkanım oldu sen hep aklimdasin merak ediyorum :)
canim benim bende seni merak etmistim goremeyince iyisin dimi.. bebisin masallah buyumustur annesi..
regly olmayi bekliyorum cnm ay sonu gibi olurum ozaman baslayacagim..
arada ugra selam ver cnm ozletme kendini..

selaaaammm kizlaarrEn Büyük TÜRKİYE ben geldiiiimm nasilsiniz. ben cok sukur bugun semra Kahraman hocacimla gorustummm veeeee tuplerimde büyük bir sıkıntımızin olmadigini tup bebis tedavisine baslayabilecegimizi soylerektennnn ignelerimizi yazdi:nazar: bugun hasta da oldum missss:KK22::KK70:
ilk kez hasta olduguma bu kadar cok sevindim ki bennnn:KK70: cok sukur Allahimaaaa:KK68: :KK23:

Oldu da bitti MAŞŞALLAH 2 adet sonrasında da güzel embriyoların ola ve tuta İnşşallah:KK45:

canim benim bende seni merak etmistim goremeyince iyisin dimi.. bebisin masallah buyumustur annesi..
regly olmayi bekliyorum cnm ay sonu gibi olurum ozaman baslayacagim..
arada ugra selam ver cnm ozletme kendini..
Sagolasin inşallah bundan sonra girerim artık:) aklımda sanki bu ay başlayacaksın gibi kalmış ondan merak etmiştim acaba ne yaptınız diye... inşallah bu sefer rabbim hayırlısı ile nasip edecek bol dua ile... bende iyi olmaya çalışıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor . Artık büyümeye başladım ... inşallah 19. Haftaya girdi inşallah rabbim sana da gerçekten canı gönülden söylüyorum bu duyguyu en yakın zaman da yatassin inşallah... ama benim biraz zor geçiyor... çok ta korkuyorum inşallah rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin... hala acaba mı şaka mı diyoruz ...inanamıyoruz bazen...

Back