• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

heh geliyorum o konuya şimdi :KK70:

Çok şükür Allahıma beybik efendiyi gördük kalp atışımızı duyduk maşallah inletti velet odayı :nazar::nazar:

Allah herkese nasip etsin inşallah canım, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağını doldursun.

Ağlamaktan göremedim düzgün, Ayşe hanımla randevum vardı o ne şeker doktor ya bayıldım, yasemin hanımda geldi odaya sağolsun birde ona sarıldım ağladım :KK70:ağlak ağlak çıktım hastaneden :)))

çooooook sevindim ya harika bir şey allahım mutluluğunu daim etsin

Çok şükür Allahıma beybik efendiyi gördük kalp atışımızı duyduk maşallah inletti velet odayı :nazar::nazar:

Allah herkese nasip etsin inşallah canım, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağını doldursun.

Ağlamaktan göremedim düzgün, Ayşe hanımla randevum vardı o ne şeker doktor ya bayıldım, yasemin hanımda geldi odaya sağolsun birde ona sarıldım ağladım :KK70:ağlak ağlak çıktım hastaneden :)))

En heyecanlı en duygulu an rabbim hepimize yaşatır inşallah, hayırlı olsun cnm

Hadi gözünüz aydın..hep güzel seslerini duyun inş bebişlerinizin..darısı öncelikle özlemo248 e sonra hepimize olsun :anneadayı:

Canım çok sevindim.hayırlısıyla allah tamamına erdirsin inşallah.çok mutlu oldum senin adına.ayşe hanımı tanımana da çok sevindim.gerçekten harika biri.sadece onu görünce bile mutlu oluyorum ben.

Özlem hanım bende sanırım kese oluşmadı. Progesteron etkisi ile de kanama ya olmadı ya da gecikmeli oldu.
Selin hanım çok geçmiş olsun hayırlısı böleymiş...yalnız şunu söylemek istiyorum bende düşük yaşadım ne olursa olsun kanamam olmuştu kese okuşmadı ve düştü. Hatta pozitif sonucu alınca bir hafta sonra kanama başlayınca microyu yapan merkeze (memorial değil) gittik ve kese oluşmadığını tüm ilaçları bırakmam gerektiğini embriyoda anomali olduğunu söylediler ve akabinde düştü.sizin hikayeniz biraz karışık ama olan oldu bari bundan sonra dikkat etsinler

Msjim cok gec yuklenmis..bugun saat 2 den doktor cikana kadar hastanedeydim..acikcasi begendim hem ayse hanim hemde semra himla gorustum ilgileri cok iyiydi.dosyama bizaat semra hanim eklemeler yapti.fakat bide acibadem bulent beye gitcem
Kadışmak istemem ama kişisel görüşüm eğer amh düşüklüğü varsa ben Bülent beyden pek tatmin olmamıştım (sadece muayene oldum micro denemedim) sanki bi kez dene olmadı hop donasyona git gibi gelmişti bana. Ama bu amh çok düşük durum için gecerli

İşte benim demek istediğim bu şuan kimyasal mı yada kese oldu duştumu bilmiyorsunuz, 3 hafta olayı gerçekte geç, belki erken gidilseydi birşey degişmiycekti ama gereksiz progestrona devam edilmiycekti
İlk test 9. Gün kaç çıkmıştı değer?
Özlem hanım kimyasal dediğimiz olay 2 bilemedin 3. Hcg de düşüyor.. Mesela benim 38 27 14 olmuştu. Yani kimyasal olduğu belliydi. Ama başta iyi giden betalar sonradan düşerse bu kimyasal değil erken düşükmüş ( farkı ne anlamadım ya neyse) yine dr nin dediği ilk 3 ay içinde düşerse zaten embriyoda özür var demekmiş

canııımmm çok tebrik ederim Allah devamını nasip etsin sağlıkla kucağına al ve lütfen dikkat et çalışmıyorsan dışarı çıkma malum kar kıyamet ilk 3 ay çok dikkat et. Ayy bana da bak kayınvalide gibiyim :D ama napalım bizler çocuğu laboratuarda yetiştiriyoruz bizim gibi olmayan şanslılar gibi kolay yoldan aşk çocuğu yapmıyoruz malesef :)

Kızlar bu gece çenem düştü demicem elim açıldı diyeceğim çok yazdım çünkü :) pıhtılaşma konusuna gelince (bende de var) sadece hamilelik için değil bazı durumlarda gercekten coraspin tarzı ilaç kullanmamız ve hemotolog takibinde olmamız gerekirmiş..pıhtı atıp felç geçirme olayı var çünkü örneğin benimki genetik geçişli ve dedem damar tıkanıklığından vefat etti..allah muhafaza bir yüksek tansiyona bakar.akciğer embolosi, felç, pıhtı atması bu konuda çok tehlikeli hastalıklar..o sebeple mutlaka bir hemotoloğa görünmek gerekiyor..

meyrasu canım belki yazdıklarımdan anlamışsındır bende konyadayım.ilk deneme novafertilde oldu 2. deneme inşallah memorialda olacak.konya da nerde oturuyorsunuz ben başkent hastanesine 15 dk yürüme mesafesinde oturuyorum.aslında değerlerin iyi sayılır amh düşük ama memorial bana güven veriyor ...
Canim benim ilk gittiğim hastane memorial Semra hanimdi ama istanbul da olduğu için bir turlu cesaret edip gidemedim ama artik vakit kaybetmek istemiyoruz Hulusi hoca bi çok şey denedi ama olmadı nasip degilmis ama Semra hanim a çok güveniyorum önce allah a teslim sonra Semra hocaya.kimyada hic tüp yaptirmadim guvenipte novafertille alakalı iyi şeylerde duymadım.inşallah tedavinin olumlu olur bana da umut olursun.bu arada biz yazır tarafında oturuyoruz

Memorial'e nur inmiş :KK70:şaka bir yana ben bugün inanamadım bir ilgi bir alaka nazarlar değmesin valla.

17:30'da randevum vardı kar kıyamet birde köprü geçiyoruz diye erken çıktık, 4'te hastanedeydik erken geldik diye erken aldılar 17.00 falandı sanrım, süreli biri geliyor kimi bekliyorsunuz? adınızı yazdırdınız mı? yeni çalışanlar gelmiş asistan gibi ortada dolanıyorlar fazla bekleyenleri sorguluyorlar çok şaşırdım. anlaşılan Semra hanım el koymuş duruma :)

zaten Acıbademlerden bi Maslak'ı öneririm ama Memorial mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane
Mutlaka gormusuzdur birbirimizi orda saat 2 den 6 ya kadar oradaydim..gercekten ilgi alaka cok yuksek..tabi randevulari karistirip benim randevumu atlayip saatlerce bekletmelerine ragmen begendim diyebilirim..semra hanim cok pozitif bi bayan..
Siz acibademle hic gorustunuzmu?ikisi arasinda net bi karar veremiyorum gercekten.cok uzaktan geliyorum ve pisman olmak istemiyorum.

Özlem hanım kimyasal dediğimiz olay 2 bilemedin 3. Hcg de düşüyor.. Mesela benim 38 27 14 olmuştu. Yani kimyasal olduğu belliydi. Ama başta iyi giden betalar sonradan düşerse bu kimyasal değil erken düşükmüş ( farkı ne anlamadım ya neyse) yine dr nin dediği ilk 3 ay içinde düşerse zaten embriyoda özür var demekmiş

Benimde hep ddusuk degerle basladi zaten 10. Gun 18- 33- 66- 114 sonra 4 gun ara verdim 68 e dusmus, digeride 10. Gun 37 ilebasladi 12. Gun 35 oldu bu hic ilerlemedi. Gerci dusuk degerlerle baslayip doguranlarda var, benle 11. Gun degeri 27 olan bir arkadas dogurdu. Saglikli embriyolar olmuyor vucut atiyor dediginiz gibi

Canim benim ilk gittiğim hastane memorial Semra hanimdi ama istanbul da olduğu için bir turlu cesaret edip gidemedim ama artik vakit kaybetmek istemiyoruz Hulusi hoca bi çok şey denedi ama olmadı nasip degilmis ama Semra hanim a çok güveniyorum önce allah a teslim sonra Semra hocaya.kimyada hic tüp yaptirmadim guvenipte novafertille alakalı iyi şeylerde duymadım.inşallah tedavinin olumlu olur bana da umut olursun.bu arada biz yazır tarafında oturuyoruz

Hulusi hoca cok iyi bir doktor onun tecrubesi onun cabasi cogu doktorda yok, saniye bile nasil caliyor herkesi bilir, herseyle en ince ayrintisina kadar ilgilenir benimde bir cok islemimi o yapmistir, ama tup bebek icin oraya gitmedim cunku bu iste en cok onemli olanda labaratuar ondan emin degildim bide asiri yogun dayanamazdim beklemeye.. Benim suan hamileligim devam ederse bunda birazda hulusi hocaminda parmagi var.

canııımmm çok tebrik ederim Allah devamını nasip etsin sağlıkla kucağına al ve lütfen dikkat et çalışmıyorsan dışarı çıkma malum kar kıyamet ilk 3 ay çok dikkat et. Ayy bana da bak kayınvalide gibiyim :D ama napalım bizler çocuğu laboratuarda yetiştiriyoruz bizim gibi olmayan şanslılar gibi kolay yoldan aşk çocuğu yapmıyoruz malesef :)

Sevgili kayınvalidecim :KK70: ederim merak etme :KK36:

Mutlaka gormusuzdur birbirimizi orda saat 2 den 6 ya kadar oradaydim..gercekten ilgi alaka cok yuksek..tabi randevulari karistirip benim randevumu atlayip saatlerce bekletmelerine ragmen begendim diyebilirim..semra hanim cok pozitif bi bayan..
Siz acibademle hic gorustunuzmu?ikisi arasinda net bi karar veremiyorum gercekten.cok uzaktan geliyorum ve pisman olmak istemiyorum.

Ya mutlaka görmüşüzdür bende17.30'a kadar ordaydım 16:00'da gittim hatta biraz daha erken.

Semra hanımın kapısının karşısında oturtuk biz hep :KK70:

Canım bende Acıbadem ve Şişli memorial arasındaydım, sağlam bir kaynak Acıbademi tercih edersem Maslak'ı tercih etmemi söyledi, sağlam kaynağıma güvenebilirsin :))) Ama ben Acıbademlerden vazgeçip şişlide karar kıldım, iyide yapmışım bence

Acıbademde yaptır demiyorum ama oraya karar verirsen Maslak diyorum, memorial de karar verirsende şişli

Back