Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tüp bebek fiyatı nedir sigortalılara indirimi varmı acaba öğrenebilirmiyim

Canım 5750 tl+ilaçlar..ilaçlarda herkesin durumuna göre 1000-2000 arası değişiyor. Sgk geçerli değil ama tüp bebek raporu olanlara 1000 tl indirim yapılıyor..raporun yoksa ilk muayenede ödediğin dr ücreti 5750 tl den düşülüyor

Sağol cnm cevabın için bende endişe bitmiyor bi rahatlayamadım hergun idrar testi yapıyorum bir önceki gunle kıyaslıyorum leyla oldum valla[/QUOTE]

:) süperiz biz dimi ya :)))) Bende daha geçen yaptım bi idrar testi artık T çizgisi C'den daha koyu çıkıyor test bile yetti gari dedi bana :)))

Endişelenme canım sakin ol Allahın izniyle kesenide göreceksin kalp atışlarınıda inşallah

Yok canım sorun olmaz bende hep yapıyordum onu hemşireye sormuştum bişey olmaz demişti.

Şırınganın ucunu mümkün olduğu kadar geride tut ampulün kapak kısmında b yarık var ucu oraya denk gelsin hiç sıvı kaçmıyor birde baş aşağı çek sıvıyı tabi

Saol canım bende hemşireye hatta doktora sordum bişey olmaz dediler.bu akşam acile gidip bi yaptırcam diyorum bi de senin tarif ettiğin gibi kendim mi denesem bilemedim.bakalım bi yolunu bulcaz artık...

Kan pihtilasmasi varmis bende yeni ogrendim coraspin kullanicam gebe kalabilirsemde igne kullanicakmisim gebelik boyunca kan sulandirici olarak

transfer itibariyle coraspirin ve kan sulandırıcı verirler cnm.

canım ben istanbuldan gelmiştim.. sabah 10.00 gibi almışlardı..

Pardon canım ben senin şehirdışından geldiğini sanıyordum.bugün aradım hastaneyi en geç akşam 8 gibi çıkarsınız dediler de o takıldı aklıma acaba öğleden sonra mı yapılıyor diye..ben ameliyat günü istanbulda olsam aynı gün akşam da geri dönerim diye düşünüyorum kalmalıyım sence. Bi gece de olsa

cnm uçakla döneceksin sanırım.. istanbulda çok rahat edebileceğin biryer yoksa kalmana hiç gerek yok en güzel yer kendi evin... çünkü 2. gün anestezinin etkisi tamamen geçince ağrıların dahada çok olacak o yüzden kendi evinde olursan rahat edersin.. bizde 20.30 gibi çıkmıştık..

Evet canım bende aynısını düşünüyorum işte.biraz kendime gelince evime döneyim diyorum.ertesi gün uçakla bile olsa zor olacak gibi geliyor

transfer itibariyle coraspirin ve kan sulandırıcı verirler cnm.
2 kere devlette tup bebek denedim Ben orda tedavide herkese veriyorlar coraspirin
Gebelikten 3 ay onceden basla coraspirine dedi tibbi genetik doktoru bende bugun baslicam Semra hanim uygun gorurse 15 gun sonra baslarim tedaviye kismet bakalim

yarın sabah randevum var aylin hanıma...şehir dışından geldiğim için 5 te evden çıkmam gerekiyor... içim kıpır kıpır heyecanlıyımmm...

Hayırlı olsun cnm. Şehir dışından geldiğini dosyaya not aldirirsan en geç randevuyu vermeye çalışıyolar, daha rahat oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…