- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
Ay canım bende kendime kızıyordum ne kadar beceriksizim diye.ama ilk olunca insan heyecanlanıyor.yarın artık acile gidip yaptırayım inşallah içim rahat etsin.içim içimi yedi.ilaçsızlıktan değil stresten çatlıycak neredeyse yumoslar.yok canımmm benim de aynı oldu sonra daha dikkatli davranıp kendin bile yapabilirsin
tabiki de insan kasılıyor...ben ısrarla kendim yapıyorum:) bişi olmaz o kadardan bence...baskılama için 3 gün ben de yaptım cetrotide...salı günü de tedaviye başlıyoruzAy canım bende kendime kızıyordum ne kadar beceriksizim diye.ama ilk olunca insan heyecanlanıyor.yarın artık acile gidip yaptırayım inşallah içim rahat etsin.içim içimi yedi.ilaçsızlıktan değil stresten çatlıycak neredeyse yumoslar.
Hayırlı olsun canım senin de tedavin.ben de geçtiğimiz salı başladım.inşallah birer hafta arayla mutlu haberlerimizi de paylaşırız.tabiki de insan kasılıyor...ben ısrarla kendim yapıyorum:) bişi olmaz o kadardan bence...baskılama için 3 gün ben de yaptım cetrotide...salı günü de tedaviye başlıyoruz
Hayırlı olsun canım.inşallah aynı olumlu sonucu kan testinde de görmek nasip olur.Güzel hatunlar, tedavim istedigim tarihte istediğim şekilde gelişti ve 29 aralıkta transferim oldu. Normalde test tarihim 7 ocak olması gerekiyodu, bugün eşimle dayanamayıp digital erken gebelik testi yaptık ve +1-2 çıktı :) aslında sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. Doğruluk payı ne kadar bilmiyorum bunu görmek bile çok heycanlandirdi :)
Hayırlı olsun canım.inşallah aynı olumlu sonucu kan testinde de görmek nasip olur.
Merhaba, gozun aydın diyim önce:))) böyle olumlu sonuçlar buradaki herkesi olduğu gibi beni de çok mutlu ediyor. Bence doktorun dediği gibi yap kalp atışını da duymaya git hastaneye. Erkenden gereksiz yere hastanelerde yorma kendini. Herşey iyi gidiyor olarak duşun , hamilesin ne güzel, bebeğinize kavuşacaksınız inşallah , endişelenmenin sonu yok.hiç strese girme bence.Sagol cnm insallah. Banada test yapma 3 hafta sonra kese kalp atisi dediler, cok gec degilmi dedim garanti olur dedi Ben sananirim dayanamam bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra gidiyim diyorum
Test yapma dediler ama tekrar yapsam mi ki test sonucunu beklemekte cok zor bugun sordigumda kac cikti diye ilk sonucu soylediler 97 o an mafoldum ilerlememis diye sonra aklama geldi bu ilk sonuc dedim of ne zormus cok sukur gene ama tam sevinemiyoruz bile
Merhaba, gozun aydın diyim önce:))) böyle olumlu sonuçlar buradaki herkesi olduğu gibi beni de çok mutlu ediyor. Bence doktorun dediği gibi yap kalp atışını da duymaya git hastaneye. Erkenden gereksiz yere hastanelerde yorma kendini. Herşey iyi gidiyor olarak duşun , hamilesin ne güzel, bebeğinize kavuşacaksınız inşallah , endişelenmenin sonu yok.hiç strese girme bence.
merhaba arkadaşlar,
ben de memorial şişli den ilk randevumu aldım. Daha önce negatif ile sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.Sonrasında medipol de mustafa acet e gittim. o da rahim de sorun olduğunu söyledi.Rahim filmim var.tüp bebek raporum var. Anlayamadım şimdiye kadar hiç mi görülmedi sorun. Karar verdim bir de memorialda muayne olacağım.O hastane ve doktorları hakkında bilgi verirmisiniz.İnanın kafam çok karışık ne yapmam gerekiyor kime güveneyim bilemiyorum.
Güzel hatunlar, tedavim istedigim tarihte istediğim şekilde gelişti ve 29 aralıkta transferim oldu. Normalde test tarihim 7 ocak olması gerekiyodu, bugün eşimle dayanamayıp digital erken gebelik testi yaptık ve +1-2 çıktı :) aslında sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. Doğruluk payı ne kadar bilmiyorum bunu görmek bile çok heycanlandirdi :)
Canım idrar testleri normal 2-3 liraliklar bile Kanda 20 hcg ye kadar duyarli, transferin 5. Gununden beri benimde gölge çıkıyor. Tabi çok nadir bozuk olma ihtimali olabiliyor 100 testten 1 tanesi bozuk olabiliyor oda pozitif sonucu negatif gosteriyir, negatifi pozitif yaptigini sanmiyorum
Normal 2-3 liralik testlede bakabilirsin, bugun kacinci gunun? Insallah devami gelir
merhaba arkadaşlar,
ben de memorial şişli den ilk randevumu aldım. Daha önce negatif ile sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.Sonrasında medipol de mustafa acet e gittim. o da rahim de sorun olduğunu söyledi.Rahim filmim var.tüp bebek raporum var. Anlayamadım şimdiye kadar hiç mi görülmedi sorun. Karar verdim bir de memorialda muayne olacağım.O hastane ve doktorları hakkında bilgi verirmisiniz.İnanın kafam çok karışık ne yapmam gerekiyor kime güveneyim bilemiyorum.
Çok sağol inşallah rabbim herkese nasip eder, inşallah benimde endişelerim geçer, çok garip herkes bir kere test yaptırıyor hamileyim deyip hayatına devam ediyor bizler ise kendimiz bile inanamıyoruz hala beynimizi o kadar şartlandırmışız ki hamile kalamamaya olunca hep gidecek korkusu yaşıyoruz, yaptıgım idrar testi bir suru hergun bir önceki gunle kıyaslıyorum, kafayı yemeden dogsalar bari
Sizde başlıyormuşsunuz sanırım ilk tedavi, rabbim yuzunuzu guldursun inşallah
tüp bebek fiyatı nedir sigortalılara indirimi varmı acaba öğrenebilirmiyimDoğru adrestesin canım için rahat olsun..İşini iyi yapan bir ekip var memorialda labaratuvarıda çok iyi..tabikide herşey Allahtan ama kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim ki vicdanım rahat..hayırlısı olsun hakkında
Ben de tam olarak yazdıklarını demek istemiştimÇok sağol inşallah rabbim herkese nasip eder, inşallah benimde endişelerim geçer, çok garip herkes bir kere test yaptırıyor hamileyim deyip hayatına devam ediyor bizler ise kendimiz bile inanamıyoruz hala beynimizi o kadar şartlandırmışız ki hamile kalamamaya olunca hep gidecek korkusu yaşıyoruz, yaptıgım idrar testi bir suru hergun bir önceki gunle kıyaslıyorum, kafayı yemeden dogsalar bari
Sizde başlıyormuşsunuz sanırım ilk tedavi, rabbim yuzunuzu guldursun inşallah
özlemo248 canım çok fazla endişelenmek yani kaygı iyi değildir.emin ol kaygı ve stres bütün iç sistemlerin dengesini altüst eder.beklerken zaman geçmez biliyorum ama güzel şeyler düşün. bu bekleme süresince ruh detoksu yap,kitap oku,puzzle yap,pasta yap elini karnına koy ve oraya pozitif enerji gönder..acizane tavsiyem.yazılarını takip ediyorum hep çok kaygılısın.zaten en başından beri zor bir süreç içindeyiz hepimiz..bence pozitifi görmenin tadını çıkar. .sonuca değil şu ana odaklan :)
Kan pihtilasmasi varmis bende yeni ogrendim coraspin kullanicam gebe kalabilirsemde igne kullanicakmisim gebelik boyunca kan sulandirici olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?