cnm üç hafta çok fazla yaa bizim için o süreçç çok uzun.. artık sabır kalmamış beklemek zor geliyor.
evet 4.leventteydi oda fiyatını eşime sordum 20 civarı dedi.maslak ordu evi kişi başı 15 tl.ayrıca harp akademileri dispanseri misafirhanelere yürüme mesafesi çok yakın iğneyi de yaptırabilirim istanbuldayken eşim dispanserde biyokimya teknisyeni olarak çalışmıştı yani eski mekan tanıdığım çok kişi hala orda hemşirelerden misafirhanede kalanlar var iğneleri onlara yaptırma şansım da olacak...bu konuda tsk çalışanları avantajlı değerlendirmek lazım otel odalarına 100 euro vermek gerçekten çok masraflı olur... istanbulu tercih ederken bunları da gözönüne alarak bir karar verdik...
aaa bir tane kızın var yanii maşaallah...sizin problem neydi...transferden sonra 1-2 gün kalıp dönün sıkıntı olmaz inşallah benim tarih tam belli değil ama daha erken olacak benim gidişim edirneden gelicez biz de ...geçen sefer hep orda kalmıştık ama bu sefer uygun olursa gidip gelebilirim okulu çok boşlamamak adına dönemin de sonu geliyor duruma göre bakıcam...transfer ve sonrası maslakta kalırız...
bugün 3.iğneyi kullandım canım bantı dün takmıştım düşene kadar duracak ama bugün çok az bir lekelenme var gibi normal mi acaba
sağol canımm...adetim normalde hep gecikir...iğneler bitti hasta oldum yaaaa....salı başlıyorum bu durumdaaa....dualarınıza ihtiyacım varrr arkadaşlarcanım istersen hastaneyi ara bi sor benim iğneler bittikten 2 gün sonra başlamıştı..
bugün hastanede çalışan hemşire ve doktor bulunuyor.
Hayırlı olsun canım bende salı hastanedeyim kısmetse[/QUOTE]E="mlk10, post: 38669160, member: 641135"]sağol canımm...adetim normalde hep gecikir...iğneler bitti hasta oldum yaaaa....salı başlıyorum bu durumdaaa....dualarınıza ihtiyacım varrr arkadaşlar
sağol canımm...adetim normalde hep gecikir...iğneler bitti hasta oldum yaaaa....salı başlıyorum bu durumdaaa....dualarınıza ihtiyacım varrr arkadaşlar
Hayırlı olsun canım bende salı hastanedeyim kısmetse
inşallah canım inşallah sağoltedavi sürecin umarım çok verimli geçer bol bol kaliteli yumurtaların toplanır ... hayırlı olsun...
3 ay içerisinde tedaviye başlarsan ücretsiz ilk para versende sonra düşülüyorkızlar birsey sorucam ön görüşme ücretlimi ücretsizmi
ben 3. gün başladım...2 veya 3 diyorlar bana da hep 3 uygun olduuu...Kızlar tedaviye adetin 2.gunumu 3.gunumu basladiniz bisi farkedermi
Canım sen 2 test mi 3 test mi yapmıştın?
Benim içim rahat etmiyor 8. Gün ve 10. Gün sadece acaba tekrarlasam mı ki? Eşim hayır diyor ama ben hep vesvese halindeyim
Ben çektirdim bakırköyde çok memnun kaldım dr larda güveniyorlar orayaGunaydin kizlar,benden hsg istediler,ama ben radyomarda cektircem sanirim,var mi radyomarda cektiren,doktorlar memnun mu oranin hs cekiminden
Canım mutlaka diğer arkadaşlarda yazacaktır ama görmüşken yazmadan edemedim.12 mm iken çatlamaz gibi geliyor bir iki damladan dolayı. Yarın dediğin gibi acilde yaptırırsın için rahat eder stres yapma istersen yarın bi hemşireyi ara ama benim dediğime yakın bir şey söylerKızlar iyi akşamlar bugün 6.günüm.cetrodite yaptım bu akşam.ama kızlar ilacın tamamını şırıngaya çekememişim.şırıngayı flakonun içinden çıkarıp flakonu masanın üzerine bırakınca fark ettim içinde bir kaç damla ilaç kaldığını.bi sorun olmaz değil mi?çok korktum yarın acile gidip acilde yaptırcam inşallah. Ama bugün birazcık eksik oldu.hemen çatlamaz değil mi?en büyüğü 12mm olan yumoşlarım vardı bu sabah.çatlamamıştır değil mi ?
Çok saol canım içim rahatlattın.yarın zaten hastaneye gitmem gerek rapor için.giderken yanımda götürcem flakonu hemşire ye göstercem inşallah o da aynı şeyleri söyler. Şimdi aşılama kâğıtlarına baktım.19-20mm olana kadar beklemişiz aşılama da. Inşallah 12 mm de çatlamaz.zaten ilacın çoğu enjekte oldu ama ne bileyim ilk olunca insan korkuyor.Canım mutlaka diğer arkadaşlarda yazacaktır ama görmüşken yazmadan edemedim.12 mm iken çatlamaz gibi geliyor bir iki damladan dolayı. Yarın dediğin gibi acilde yaptırırsın için rahat eder stres yapma istersen yarın bi hemşireyi ara ama benim dediğime yakın bir şey söyler
yok canımmm benim de aynı oldu sonra daha dikkatli davranıp kendin bile yapabilirsinKızlar iyi akşamlar bugün 6.günüm.cetrodite yaptım bu akşam.ama kızlar ilacın tamamını şırıngaya çekememişim.şırıngayı flakonun içinden çıkarıp flakonu masanın üzerine bırakınca fark ettim içinde bir kaç damla ilaç kaldığını.bi sorun olmaz değil mi?çok korktum yarın acile gidip acilde yaptırcam inşallah. Ama bugün birazcık eksik oldu.hemen çatlamaz değil mi?en büyüğü 12mm olan yumoşlarım vardı bu sabah.çatlamamıştır değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?