• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sağ tarafımdaki oldukça az. Sağ tarafımdaki iz daha belirgin. Göbektekide duruyor. Koyu renkliler.

bana estetik dikiş attık geçecek demişti ayşe hanım ama neden geçmedi anlamadım.. contratubex de kullandım ama yanlardakiler gitti göbekteki kaldı..
siz laparaskopi ile aynı anda histereskopide olmuşmuydunuz selin hn bu 4200 sadece laparaskopi fiyatımı..

Gunaydin kizlar,benden hsg istediler,ama ben radyomarda cektircem sanirim,var mi radyomarda cektiren,doktorlar memnun mu oranin hs cekiminden

bana estetik dikiş attık geçecek demişti ayşe hanım ama neden geçmedi anlamadım.. contratubex de kullandım ama yanlardakiler gitti göbekteki kaldı..
siz laparaskopi ile aynı anda histereskopide olmuşmuydunuz selin hn bu 4200 sadece laparaskopi fiyatımı..

Sadece laparaskopi fiyatı.

Gunaydin kizlar,benden hsg istediler,ama ben radyomarda cektircem sanirim,var mi radyomarda cektiren,doktorlar memnun mu oranin hs cekiminden
ben Şişli de pediamedde çektirdim hsg.cok da memnub kaldim.digital cekim.agri minimum. 9 farkli görüntü cok net.dr lar da begendi.tavsiye ederm

veee tam 7 gun kalfi ilk tup bebis randevuma :)
benim de az kaldı adet günüm tam belli olmuyorr baskılama için ilaçları kullandım bugün bitti ve 2-3 içerisinde adet olacaksın dediler benim gecikiyor genelde bakalım yaklaşıyorr allahım güzel günlerle karşılaştırır inşallah...

10. Gun 228 cikti sonucum ama Ben hala endiseliyim umarim rabbim nasip eder

Özlem hanım değeriniz hayırlı olur İnşallah. Rakam da gayet güzel. Bundan sonra bilmiyorum jel mi kullanıyorsunuz ama jel ise belli bir süre sonra kahverengi akıntınız olur korkmayın. Ben jelle başlamama rağmen iğneye dönmüştüm.
Kese 1500 ve üzerindeki bir rakamda görünüyormuş. Bir kanama veya benzer bir şey olursa hemen doktorunuzu arayın. Çünkü dış gebelik falan olabiliyormuş.

Sagolun arkadaslar insallah devam eder daha once 2 kez kimyasal gebelik olunca insan korkuyor tam sevinemiyor.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Back