Sagolun arkadaslar insallah devam eder daha once 2 kez kimyasal gebelik olunca insan korkuyor tam sevinemiyor.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Ama bu kimyasala benzemiyor canım maşallah 10.gün değerin bile çok çok iyi
Sagol cnm insallah. Banada test yapma 3 hafta sonra kese kalp atisi dediler, cok gec degilmi dedim garanti olur dedi Ben sananirim dayanamam bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra gidiyim diyorum
Test yapma dediler ama tekrar yapsam mi ki test sonucunu beklemekte cok zor bugun sordigumda kac cikti diye ilk sonucu soylediler 97 o an mafoldum ilerlememis diye sonra aklima geldi bu ilk sonuc dedim of ne zormus cok sukur gene ama tam sevinemiyoruz bile
Canım bir sıkıntı görmedikleri taktirde yeni teste gerek görmüyorlar, katlanma çok güzel maşallahbu katlanma ve değerler kimyasal olmadığını gösteriyor, katlanmaya bakıldığında dış gebelikte değil Allahın izniyle, o nedenle kendini boş yere yıpratma istersen.
3 hafta beklemesi çok zor gerçekten ama zaman ilerledikçe belirtiler başlayacak ve sen beybik efendinin orada olduğunu hissedeceksin :) o zaman geçiyor 3 hafta
Aynısı banada olmuştu :) banada önce eski test sonucumu söylediler ölüyordum az kalsın :))
Bence biz 9 ay tam sevinemeyiz alışmak lazım
Evet canim tam sevinemiyoruz cok garip kimseyede diyemiyorum hatta kendime bile. Genede bugunlere cok sukur insallah saglikla gelirler
benim de az kaldı adet günüm tam belli olmuyorr baskılama için ilaçları kullandım bugün bitti ve 2-3 içerisinde adet olacaksın dediler benim gecikiyor genelde bakalım yaklaşıyorr allahım güzel günlerle karşılaştırır inşallah...
ayy canim sorma valla hergun safak 10 9 diye saya saya geldim :) ama gun yaklastikca daha da heyecanlaniyorum. ben cok sabirsiz biriydim . Allah da sanirim beni en zayif oldugum sabir noktasindan imtihan etti. ama insallah gececegim bu imtihandan :)canımm düğünün var gibi gün saydınnn... :)) bu ilk tedavinmiydi...
inş güzell sonuçlarda alacaksın
Az kalmış :) hayırlısı ile başlarsın inşallah canım
Sagol cnm insallah. Banada test yapma 3 hafta sonra kese kalp atisi dediler, cok gec degilmi dedim garanti olur dedi Ben sananirim dayanamam bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra gidiyim diyorum
Test yapma dediler ama tekrar yapsam mi ki test sonucunu beklemekte cok zor bugun sordigumda kac cikti diye ilk sonucu soylediler 97 o an mafoldum ilerlememis diye sonra aklima geldi bu ilk sonuc dedim of ne zormus cok sukur gene ama tam sevinemiyoruz bile
Dun 8. Gun 97 cikti cnm yarin tekrar test yapilcak umarim katlanir
Seninde az kalmis insallah rabbim nasip eder
evet 4.leventteydi oda fiyatını eşime sordum 20 civarı dedi.maslak ordu evi kişi başı 15 tl.ayrıca harp akademileri dispanseri misafirhanelere yürüme mesafesi çok yakın iğneyi de yaptırabilirim istanbuldayken eşim dispanserde biyokimya teknisyeni olarak çalışmıştı yani eski mekan tanıdığım çok kişi hala orda hemşirelerden misafirhanede kalanlar var iğneleri onlara yaptırma şansım da olacak...bu konuda tsk çalışanları avantajlı değerlendirmek lazım otel odalarına 100 euro vermek gerçekten çok masraflı olur... istanbulu tercih ederken bunları da gözönüne alarak bir karar verdik...4. Leventeydi sanirim orasi, nekadarmis cnm gunlugu merak ettim
bugün 3.iğneyi kullandım canım bantı dün takmıştım düşene kadar duracak ama bugün çok az bir lekelenme var gibi normal mi acabacnm üç hafta çok fazla yaa bizim için o süreçç çok uzun.. artık sabır kalmamış beklemek zor geliyor.
iğneleri kendim yaptım geçen sefer maslakta kalmıştık yine orayı düşünüyoruz biz de ..sizin tarih belli mi canımevet 4.leventteydi oda fiyatını eşime sordum 20 civarı dedi.maslak ordu evi kişi başı 15 tl.ayrıca harp akademileri dispanseri misafirhanelere yürüme mesafesi çok yakın iğneyi de yaptırabilirim istanbuldayken eşim dispanserde biyokimya teknisyeni olarak çalışmıştı yani eski mekan tanıdığım çok kişi hala orda hemşirelerden misafirhanede kalanlar var iğneleri onlara yaptırma şansım da olacak...bu konuda tsk çalışanları avantajlı değerlendirmek lazım otel odalarına 100 euro vermek gerçekten çok masraflı olur... istanbulu tercih ederken bunları da gözönüne alarak bir karar verdik...
idil eczanesikizlar haftaya bugun ayse hanimla goruscez ya.doktorcagzima neler sormam lazim.neleri soram.bi de ignelerin tamamini hemen almiyim de mi.bi de hastanenin yakininda bi eczane var demisti burdaki bazi arkadaslar .sanirim igneleri uygun fiyata veriyomus. neresi ora? bana uardim edin nollluuuurrrr. heyecan korku endise sevinc her bi duygu varrrr
konya da novaferil tüp bebek merkezi konyada bu işi en iyi yapan merkez burası onun biraz isim yapmış doktorlar(özellikle tıp fakültesi hocları) özel küçük hastanelerde( fiziksel koşullar çok kötü veya yetersiz ),evden bozma muayenehanelerinde bu işi yapıyorlar.deneyim konusunda novafertil 6-7 yıllık bir merkez ama kesinlikle labaratuarları yeterli değil...en iyisi bu gerisini artık siz düşünün ama insanlar ne umutlarla gelip başlıyorlar il dışıdan dahi hastalar geliyor.alah yardımcıları olsun şanşları varsa ne ala...ilk denemeyi nerde yapmıştınız canım
evet 4.leventteydi oda fiyatını eşime sordum 20 civarı dedi.maslak ordu evi kişi başı 15 tl.ayrıca harp akademileri dispanseri misafirhanelere yürüme mesafesi çok yakın iğneyi de yaptırabilirim istanbuldayken eşim dispanserde biyokimya teknisyeni olarak çalışmıştı yani eski mekan tanıdığım çok kişi hala orda hemşirelerden misafirhanede kalanlar var iğneleri onlara yaptırma şansım da olacak...bu konuda tsk çalışanları avantajlı değerlendirmek lazım otel odalarına 100 euro vermek gerçekten çok masraflı olur... istanbulu tercih ederken bunları da gözönüne alarak bir karar verdik...
konya da novaferil tüp bebek merkezi konyada bu işi en iyi yapan merkez burası onun dışında biraz isim yapmış doktorlar(özellikle tıp fakültesi hocları) özel küçük hastanelerde( fiziksel koşullar çok kötü veya yetersiz ),evden bozma muayenehanelerinde bu işi yapıyorlar.deneyim konusunda novafertil 6-7 yıllık bir merkez ama kesinlikle labaratuarları yeterli değil...en iyisi bu gerisini artık siz düşünün ama insanlar ne umutlarla gelip başlıyorlar il dışıdan dahi hastalar geliyor.alah yardımcıları olsun şanşları varsa ne ala...kesinlikle ımsı teknolojisi yok erkek yumurta toplama esnasında çağrılıyor erken çağırsalar ne olacak elde ne varsa onu kullanıyor neden morfoloji baksın o kısımla ilgilenmiyorlar bile... sadece ıcsı onuda belki her hastaya kullanmıyordur bile benim eşimin spermiyogramına çok iyi dediler yumurta döllenmedi (önceki denemeye ait evrakları semra hoca inceledi ve şaşırdı eliyle bir yumurtayı işaret etti bu olgun yumurta en azından bu döllenmeliydi dedi anlam veremedi morfoloji testlerin hiçbrinde yok dedi kahraman beye hemen morfoloji istiyoruz dedi kahraman bey total 280 milyonu görünce aslında morfolojiye pek takılmış görünmüyordu yani iyi olacağını düşünüyordu ben azından öyle hissettim) eski merkeze sordum neden döllenmedi buna cevap alamıyorsun ya hiç mi aklınızdan sebeb olabilecek ihtimaller geçmiyor novafertile biraz kızgınım insanları yetersiz olduklarını bildikleri halde biz bu işte gerçekten çok iyiyiz diyerek merkeze çekmeye çalışıyorlar.tabi herkes sorgulamıyor çogu koşulsuz güveniyor ben aynı doktora 7 kez tüp bebek için giden hasta biliyorum .en sonunda olmuş e olsun artık doktor üzerinde deneyerek bu işi öğreniyor zaten hatta doktoru bırak bizlerde öğreniyoruz....ilk denemeyi nerde yapmıştınız canım
iğneleri kendim yaptım geçen sefer maslakta kalmıştık yine orayı düşünüyoruz biz de ..sizin tarih belli mi canım
çok şükür halimize emin ellerdeyiz inşallah...allahım da nasip eder inşallah...tarih belli mi sizinkonya da novaferil tüp bebek merkezi konyada bu işi en iyi yapan merkez burası onun dışında biraz isim yapmış doktorlar(özellikle tıp fakültesi hocları) özel küçük hastanelerde( fiziksel koşullar çok kötü veya yetersiz ),evden bozma muayenehanelerinde bu işi yapıyorlar.deneyim konusunda novafertil 6-7 yıllık bir merkez ama kesinlikle labaratuarları yeterli değil...en iyisi bu gerisini artık siz düşünün ama insanlar ne umutlarla gelip başlıyorlar il dışıdan dahi hastalar geliyor.alah yardımcıları olsun şanşları varsa ne ala...kesinlikle ımsı teknolojisi yok erkek yumurta toplama esnasında çağrılıyor erken çağırsalar ne olacak elde ne varsa onu kullanıyor neden morfoloji baksın o kısımla ilgilenmiyorlar bile... sadece ıcsı onuda belki her hastaya kullanmıyordur bile benim eşimin spermiyogramına çok iyi dediler yumurta döllenmedi (önceki denemeye ait evrakları semra hoca inceledi ve şaşırdı eliyle bir yumurtayı işaret etti bu olgun yumurta en azından bu döllenmeliydi dedi anlam veremedi morfoloji testlerin hiçbrinde yok dedi kahraman beye hemen morfoloji istiyoruz dedi kahraman bey total 280 milyonu görünce aslında morfolojiye pek takılmış görünmüyordu yani iyi olacağını düşünüyordu ben azından öyle hissettim) eski merkeze sordum neden döllenmedi buna cevap alamıyorsun ya hiç mi aklınızdan sebeb olabilecek ihtimaller geçmiyor novafertile biraz kızgınım insanları yetersiz olduklarını bildikleri halde biz bu işte gerçekten çok iyiyiz diyerek merkeze çekmeye çalışıyorlar.tabi herkes sorgulamıyor çogu koşulsuz güveniyor ben aynı doktora 7 kez tüp bebek için giden hasta biliyorum .en sonunda olmuş e olsun artık doktor üzerinde deneyerek bu işi öğreniyor zaten hatta doktoru bırak bizlerde öğreniyoruz....
aaa bir tane kızın var yanii maşaallah...sizin problem neydi...transferden sonra 1-2 gün kalıp dönün sıkıntı olmaz inşallah benim tarih tam belli değil ama daha erken olacak benim gidişim edirneden gelicez biz de ...geçen sefer hep orda kalmıştık ama bu sefer uygun olursa gidip gelebilirim okulu çok boşlamamak adına dönemin de sonu geliyor duruma göre bakıcam...transfer ve sonrası maslakta kalırız...19 ocağa biletimi aldım kızımla harp akademilerinin misafirhanesinde kalacağım eşim benden 10 gün sonra araçla gelecek toplamda 20 gün ayırıyoruz konyadan geliyoruz dönüşü arabayla yapmayı düünüyoruz acaba bir sıkntı olur mu? beta hcg için tekrar istanbula giden varmı yada kese kalp atışı için. senin tarih ne zaman nerden geliyorsun aynı döneme denk gelirsek görüşebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?